Şimdi Ara

=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ === (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.528
Cevap
22
Favori
236.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Model ismi nedir tam olarak bu direksiyonun?
    Bende mutlaka istiyorum ama XBOX 360 için uyumlu direksiyon yok sanıyordum.
  • Logitech drivefx modelin ismi.ms whell den sonra tercih edilebilecek tek set.
  • Arkadaş bahsetmiş yurtdışında bulunuyor sadece diye.
    LOGİTECH modelin fiyatı nedir acaba?
  • Arkadaşın kullandığı direksiyon aşağıda ilandaki olabilirmi ?

• @keteor,bu set aynı değil.alınabilecek en son tercih,joystikle oynamayı yiğelerim.
  • Türkiye de nerede bulacağız acaba adam gibi bir direksiyon seti.
  • logitech drive fx'ten gayet memnunum arkadaşlar.buradan cathedral nickli arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim.yurt dışından 5 adet getirmiş. sonuncusunu ben aldım.kendisi de bu setten kullandığını söyledi.fiyat olarak ise logitech in sitesinde 99 dolar gibi gözüküyor. fakat yabancı forumlarda 60-70 dolara bile alanlar var.ben 130 ytl ye aldım.kullanılmamış deneme amaçlı açılmış.gereçkten de çok temiz.
  • bu da benim sistem

=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ ===

• @renzokuken

Sistem güzel dostum güle güle kullan.

Bu arada LCD Markası ve fiyat alabilirmiyim ?

Birde O CD lik nerden alındı ve fiyat alabilirmiyim ?
  • çok teşekkür ederim dostum !!

lcd 26 inç toshiba, teknosadan almıştım 2007 ekimde 900 YTL' ye baya işime yaradı walla Full HD ye geçene kadar bu fiyata yeteri kadar tatmin etti beni tawsiye ederim

cd' lik istanbul ikea ' dan alındı 4 tane war orda bi kuleye 88 dvd ya da 200 adet cd sığıyo (araları ayarlanıo tüm raflar çıkıo sen kendin ayarlama yapabiliosun lego gibin) baya da fazla renk seçeneği war, en ucuzu beyaz renk o sanırsam 30 YTL idi ben aldığımda, bendeki yeşiller ise 49 YTL duwarla kontrast yaratsın dedim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

çok teşekkür ederim dostum !!

lcd 26 inç toshiba, teknosadan almıştım 2007 ekimde 900 YTL' ye baya işime yaradı walla Full HD ye geçene kadar bu fiyata yeteri kadar tatmin etti beni tawsiye ederim

cd' lik istanbul ikea ' dan alındı 4 tane war orda bi kuleye 88 dvd ya da 200 adet cd sığıyo (araları ayarlanıo tüm raflar çıkıo sen kendin ayarlama yapabiliosun lego gibin) baya da fazla renk seçeneği war, en ucuzu beyaz renk o sanırsam 30 YTL idi ben aldığımda, bendeki yeşiller ise 49 YTL duwarla kontrast yaratsın dedim :D

Anladım dostum teşekkürler, güle güle kullan bir ara uğrayayım şu İKEA ya

• saol dostum
  • buda benimki boş ise salondaki toshiba da(genelde doludur)degil ise odamdaki seg 32" ile oynuyorum

• Bende koyucamda Tüplü Tv de oynadıgım ıcın koyamıyorum utanıyorum
  • Tüplü mü?
  • Neden utanıyorsun arkadaşım? Millet yiyecek ekmek bulamıyor, senin iyi kötü, tv in , xbox360 ın var, rahat rahat oynuyorsun, büyük bi nimet şu ülke koşullarında, koy resmini boşver

quote:

Orjinalden alıntı: Kén

Bende koyucamda Tüplü Tv de oynadıgım ıcın koyamıyorum utanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

buda benimki boş ise salondaki toshiba da(genelde doludur)degil ise odamdaki seg 32" ile oynuyorum

hocam peki seg le toshiba arasında gözle görülür bi fark varmı? varsa ne kadar bi fark var ? (yakında bende eklicem sistemimi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi american_camaro -- 13 Nisan 2008; 23:53:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: american_camaro

quote:

Orjinalden alıntı: magicool

buda benimki boş ise salondaki toshiba da(genelde doludur)degil ise odamdaki seg 32" ile oynuyorum

hocam peki seg le toshiba arasında gözle görülür bi fark varmı? varsa ne kadar bi fark var ? (yakında bende eklicem sistemimi)

neredeyse hiç fark yok diyebilirim hatta bazen nedendir bilmem seg de goruntu daha netmiş gibi geliyor

• Philips 32" LCDTV
    +
    Samsung 42" Plazma

arada salonda plazmada oynuyorum.Uzak mesafede plazmada oynamak daha hoşuma gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Neden utanıyorsun arkadaşım? Millet yiyecek ekmek bulamıyor, senin iyi kötü, tv in , xbox360 ın var, rahat rahat oynuyorsun, büyük bi nimet şu ülke koşullarında, koy resmini boşver

quote:

Orjinalden alıntı: Kén

Bende koyucamda Tüplü Tv de oynadıgım ıcın koyamıyorum utanıyorum

Al arkadaşım bir örnek ;

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Tüplü mü?

Bu yüzden utanıyorum işte ya aslında işin espirisiydi o lafı demek ama böyle yorum gelince insanın koyacağıda varsada vazgeçiyor.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.