Şimdi Ara

=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ === (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.528
Cevap
22
Favori
236.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: joemeat

Philips 32" LCDTV
    +
    Samsung 42" Plazma

arada salonda plazmada oynuyorum.Uzak mesafede plazmada oynamak daha hoşuma gidiyor.

Hocam plazmanın çözünürlüğü 1024*768 galiba.Lcd tv ile arasında herhengi bir görüntü farkı var mı??Bende 37'' panasonic plazma var şiimdi xbox alıcam plazma ile verimi nasıl acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kén

Bende koyucamda Tüplü Tv de oynadıgım ıcın koyamıyorum utanıyorum

olayın utanmayla falan alakası yok malum hepimizin bütçesi farklı ama imkanın varsa en azından bi lcd 17" bile olsa monitör alıp oyun keyfini kat kat yaşamanı öneririm, çok büyük fark oluyor cünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

quote:

Orjinalden alıntı: Kén

Bende koyucamda Tüplü Tv de oynadıgım ıcın koyamıyorum utanıyorum

olayın utanmayla falan alakası yok malum hepimizin bütçesi farklı ama imkanın varsa en azından bi lcd 17" bile olsa monitör alıp oyun keyfini kat kat yaşamanı öneririm, çok büyük fark oluyor cünkü

Hocam alıcam şuan 400Ytl gibi bir bütçem var. 100-200 Ytl daha koyup 22" Hp HDMI girisli LCD alıcam o zaman koyarım.

• bu da benim sistem ;
     === XBOX360 SİSTEMLERİNİZ ===

• ya arkadaşlar tüplü tv de oynayanlar hallerinden memnunlarmı acaba yani tatmin edici bir görüntü alıyorlarmı?
  • "protherm"

HD lcd tv > Wide screen lcd mönitör > 17" 19"....vs crt mönitör > tüplü tv

ps2 ye göre görülebilir alanda cok fark var, mesala uzak alanlarda ps2 nin gücü sınırlıdır ama x360 ta cok daha iyi görüntü alırsın.Ps2 de etrafla cok etkileşimli sınırsız oyunlar fazla bulamassın oblivion falan gibi.
    Tüplü tv de işini görürsün ama en azından bi wide screen lcd alınması lazım,,,

Bi kere tüplü tvde tam ekran oynayamıyosun alttan ve üstten kesmeler oluyo. Bazı oyunlarda (bilassa araba yarışı) araba zorla sağdan ve soldan daraltılmış gibi oluyo.

ben bunları bröşürleri okuyarak söylemiyorum bi sürü mönitörde tv de denedim x360 ı kendi bilgilerimle söylüyorum ;
    ilk 2 ay 17"crt mönitörde oynadım (vga kablo)
    ondan sonraki 2 ay 55 ekran tv de oyadım (klasik sarı kırmızı beyaz kablo)
    1 ay öncesi ve şimdide 22" mönitörde oynuyorum. (vga kablo)

Kuzenime gittiğimde bazen kalmaya falan alıyorum x360 ı. 32" hd tv de görüntü bi başka, misal assasins creed te colin mc rally de falan görüntü inanılmaz güzel gercekci renkler dolgun falan, (component kablo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi american_camaro -- 14 Nisan 2008; 22:37:11 >

• cevabın için teşekkür ederim dostum yeterince açıklayıcıydı
  • Bu arada protherm nicki arkadaş soruyorum sana bu gün en son cıkan ekran kartını standart core 2 sistemi power suply iyi bi hava soğutmayı falan kac paraya toplıyacan en az 700 ytl peki bu kasayla 2 sene sonra hala en son cıkan oyunu rahatlıkla oynayabilecekmisin, yok ram yetmedi ram aliyim, yok ddr 4 sistem cıktı anakartı değiştiriyim, pc gercekten cok masraflı iş, hem bu sene cıkan adam gibi sadece 1 excuse oyun var crysis,
    Kısacası x360 a gecmeye karar vermekle en iyisini yapmışın bide LİVE den multi cod 4 oynadınmı, mikrofon ve kulaklıkla sesler o kadar netki sanki telefonla konuşuyomussun gibi, onunda zevkini aldınmı bi daha pc ye 1 oyun bile yüklemessin
  • bende tüplü tv ile oynuyorum.. tabii elite in yanına 55 ekran yakışmıyor ama 2 3 ay idare edeceğim :) bi ara eklerim foto
  • tüplü tv ci arkadaşlar en kötü ihtimal 17 inç crt monitörü bir denesinler, bende zamanında 17 inç monitör yerine 55 ekran tv de oynayim demiştim ama yazılar bile okunmuyordu çoğu oyunda, görüntüler bulanık oluyordu...
  • valla hocam goruntuler ps2 den cok ıyı durumda herhangıbır bulanıklık vs yok.. geow bıtırdım dmc4 un yarısındayım yazılardan yana bır sıkıntıda cekmedım ama dogru oldukca kucuk harfler.. crt monıtorle fılanda ugrasmak ıstemıyorum..zaten elite i koyacak yerde yok masada
  • bende sistemi kurdum bu aksam fotoları koyarım
  • su cips neymiş te biz bilmiyormuşuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maydo72

su cips neymiş te biz bilmiyormuşuz...

• quote:

Bu arada protherm nicki arkadaş soruyorum sana bu gün en son cıkan ekran kartını standart core 2 sistemi power suply iyi bi hava soğutmayı falan kac paraya toplıyacan en az 700 ytl peki bu kasayla 2 sene sonra hala en son cıkan oyunu rahatlıkla oynayabilecekmisin, yok ram yetmedi ram aliyim, yok ddr 4 sistem cıktı anakartı değiştiriyim, pc gercekten cok masraflı iş, hem bu sene cıkan adam gibi sadece 1 excuse oyun var crysis,
    Kısacası x360 a gecmeye karar vermekle en iyisini yapmışın bide LİVE den multi cod 4 oynadınmı, mikrofon ve kulaklıkla sesler o kadar netki sanki telefonla konuşuyomussun gibi, onunda zevkini aldınmı bi daha pc ye 1 oyun bile yüklemessin

dostum iyi diyorsun güzel diyorsun ama
    abim köye gidecek yazın laptop ı da götürecek bizim 2 bilgisayarımız var biri laptop ve bu bize yetiyor internet müzik vs.ama bu pc gidince bana celeron 1.2 256 mb ram 20gb hdd li bi sistem kalacak ve çok yavaş
    ne yapacağımı bilemiyorum şuan bide xbox alırsam tüplü tv de oynayacağım yazın sonuna doğruda bir lcd monitör alabilirim 22 inç.
    ama pc alırsam oyunda oynayabilirm ama xbox ın keyfi başka biliyorum.
    ne yapacağımı şaşırdım doğrusu abim bana pc al 2 sene sonra xbox 720 çıktı şimdide onu istiyorum diceksin diyor hiçbir oyun çıkmaz olacak diyor ama pc ye upgrade yapabilirsin diyor mantıklı diyor ama benim gönlüm hep xbox tan yana annemde bilgisayar al onu alma olmaz diyor bende ikilemde kaldım sizce ne yapayım

• ya mantığa bak pcn oyunlara yetmediği zaman bi ekran kartı alcan 400 milyon, o zaman şimdi sen x360 la idare et 4 sene sonra yeni xbox piyasaya düştüğünde onu alırsın 400 milyona 6 sene idare edersin,
  • american camaro sistem süperde xbox ın üstünde monitör aman diyim abi
  • quote:

ya mantığa bak pcn oyunlara yetmediği zaman bi ekran kartı alcan 400 milyon, o zaman şimdi sen x360 la idare et 4 sene sonra yeni xbox piyasaya düştüğünde onu alırsın 400 milyona 6 sene idare edersin

ewt ewt abimi ikna ettim xbox alacam bi süre tüplü tv de idare edicem yada direk hdtv ile kullanacam (inşallah )
  • abicim al ya süper birşey
  •  === XBOX360 SİSTEMLERİNİZ ===

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.