Şimdi Ara

=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ === (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.528
Cevap
22
Favori
236.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Ensemble

tvnin daha küçüğü yok muydu

monitör var
  • Bende resim koymaya üşendiğimden linki koyayım odamın resmi. 2.resmi tıklayın,dağınık biraz

TIKLAYIN

Sony AV receiver
    Digiturk Plus
    Xbox 360 slim
    ps3 slim
    samsung 46c7700 led 3d tv
    ipad2
    kinect
    move
    samsung laptop
    ve arabalarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 17 Mayıs 2011; 9:52:41 >
  • resimler gözükmüyor
  • explorer de sorun varmış ok firefox açtı güzel sistem
  •  === XBOX360 SİSTEMLERİNİZ ===

bizde ekleyelim , altta gözüken yeşil kutuda test drive ve just cause var ama oynamıyorum. sadece fifa 11le idare ediyoruz bu ara. yakında oyun çeşitliliğimde artacak inşallah
  • düzgün bir foto ekleyelim en sonunda

=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ ===
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Ensemble

düzgün bir foto ekleyelim en sonunda

Parlak ekran kullananlara nispet olsun diye çektin di mi fotoyu

•  === XBOX360 SİSTEMLERİNİZ ===

Buda bizim çöplük :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdia

Buda bizim çöplük :))

Dostum o sogutucu fan bi sure sonra bozar makinayi.Eger board jaspersa gonlun rahat oyna ama o fani cikart bence yararindan cok zarari olur.
  • sürekli açık değil zaten durmasıda mümkün değil aşırı sesli bişey arada acıorm yinede saolasın uyarı için peki bu xbox ın altına yerlestirilen fanlar nsl saglıklı mı ?
  • quote:

sürekli açık değil zaten durmasıda mümkün değil aşırı sesli bişey arada acıorm yinede saolasın uyarı için peki bu xbox ın altına yerlestirilen fanlar nsl saglıklı mı ?

Gücünü xbox'tan alan hiçbir zımbırtı sağlıklı değildir.Gücü aletten aldığı için soğutcağı yere daha da ısınmasına neden olurlar.Jaspersa bu tür şeylere gerek yok.Değilse bir laptop soğutucusu ve prizi usb'ye çeviren aparatlardan alıp gücünü ordan sağlamanız daha iyi olur bana göre.
  • anladım tesekkurler hersey için xbox jasper zaten olacağı varsa ne yaparsan yap demişler :)
  • jasper ise ekstra soğutmaya gerek yok. Boşuna uğraşıp kendinizi de makineyi de yormayın.
  • fan yüzünden yediğim fırca yeter:)) görüntü nsl bare göze hoş geliyor mu ? :)
  • quote:

fan yüzünden yediğim fırca yeter:)) görüntü nsl bare göze hoş geliyor mu ? :)

Ortamı diyorsanız fena değil fanın görüntüyü soruyorsanız siyah konsola hiç gitmemiş.Ayrıca fırça değil hocam iyiliğinize söylüyoruz ağrımayan başını ağrıtma diye.
  • takılıyorum olur mu oyle şey cıkardım bile fanı :)
  • Benim sistem az biraz değişti.
  • @Sentez

Hoparlörler dikkatini dağıtmıyormu Daha az görünür yapardım ben
  • Mesajım bulunsun.Yeni bi eve taşındım adam gibi yerleşiyim mu mesajı editler koyarım
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.