Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (290. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
31
Favori
394.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engunaydin

Rgh olayı nedir? Jtag'e alternatif sanırım. Xlink Kai serverdan online oyun oynanıcak ve de orjinal olmayan oyunlarda hdd üzerinden çalışacak sanırım. Doğru mudur acaba?

Rgh ile jtag aynı şeyler zaten. Eskiden jtag deniliyordu ve her makineye uygulanamıyordu. Sonra bir çip sayesinde artık bütün makinelere uygulanabilir hale geldi. Adı da rgh oldu. Aynı şeyler yani.
    Evet aynen dediğiniz gibi doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blnmynx -- 23 Temmuz 2012; 1:25:10 >
  • Kadıköyden 320 gb makinamı aldım. hdmi kablo için marka önerisi olan var mı?
    Live için hesap açmak için hotmail uzantılı bir adresmi almam lazım ?
  • Xbox Live'ye bağlanırken '800700e8' kodlu hatayı veriyo.Daha önce hiç olmamıştım sorunsuz giriyordum çözümü nedir.
  • quote:

Kadıköyden 320 gb makinamı aldım. hdmi kablo için marka önerisi olan var mı?
    Live için hesap açmak için hotmail uzantılı bir adresmi almam lazım ?

HDMI kablo olarak Hama yada Philips önerebilirim. Mail adresi için hotmail uygundur, cihazda oluşturacağın hesabı yurtdışı olarak göstermen gerekiyor. Adresi ona göre verirsin;)

quote:

Xbox Live'ye bağlanırken '800700e8' kodlu hatayı veriyo.Daha önce hiç olmamıştım sorunsuz giriyordum çözümü nedir.

Hocam bu hatanın seninle veya cihazla alakası yok. Xbox Livedan kaynaklı sıkıntıymış. Konu için daha sonra tekrar deneyin diyor:)
  • xboxa harici usb hdd takıp film izlemek istiyorum. 4gb lık usb flash diski görüyor. ama 500GB lık harddiski ne yaptıysam tanıtamadım. macdrive yapın dediler tanımadı bayağı bir uğraştım sonra geri çevirmek için. fat32 de 4gb lık limit olduğundan (hd filmlerin çoğu 4gb üstü) fat32 yapmak istemiyorum. Onu da yapsam bu sefer sadece 16GB ını görüyormuş diyorlar. harici diski bu şekilde kullanan ve olayı çözen var mı? harici diskten oyun oynamak hariç. şimdi exfat formatladım onu deneyeceğim akşam.
  • Benim hesabım US kayıtlı ama cihaz PAL. Ben Microsoft Points veya Xbox Live Gold süresi satın alırken US için olanlardan mı almalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

xboxa harici usb hdd takıp film izlemek istiyorum. 4gb lık usb flash diski görüyor. ama 500GB lık harddiski ne yaptıysam tanıtamadım. macdrive yapın dediler tanımadı bayağı bir uğraştım sonra geri çevirmek için. fat32 de 4gb lık limit olduğundan (hd filmlerin çoğu 4gb üstü) fat32 yapmak istemiyorum. Onu da yapsam bu sefer sadece 16GB ını görüyormuş diyorlar. harici diski bu şekilde kullanan ve olayı çözen var mı? harici diskten oyun oynamak hariç. şimdi exfat formatladım onu deneyeceğim akşam.

Hocam Fat32 çözüm olmayacaktır. Dediğin gibi videolarında boyutunu değiştirmen gerekecek ve kaliteleri düşecek. ExFat denemedim ancak internetteki yorumlarda ExFat (Fat64) ile çözdüklerini yazmışlar. Konu ile ilgili microsoftta olan açıklamayı ekliyorum.

Detay :https://www.microsoft.com/about/legal/en/us/IntellectualProperty/IPLicensing/Programs/exFATFileSystem.aspx
    Sürücüler :http://support.microsoft.com/kb/955704

• quote:

xboxa harici usb hdd takıp film izlemek istiyorum. 4gb lık usb flash diski görüyor. ama 500GB lık harddiski ne yaptıysam tanıtamadım. macdrive yapın dediler tanımadı bayağı bir uğraştım sonra geri çevirmek için. fat32 de 4gb lık limit olduğundan (hd filmlerin çoğu 4gb üstü) fat32 yapmak istemiyorum. Onu da yapsam bu sefer sadece 16GB ını görüyormuş diyorlar. harici diski bu şekilde kullanan ve olayı çözen var mı? harici diskten oyun oynamak hariç. şimdi exfat formatladım onu deneyeceğim akşam.

Hocam Fat32 çözüm olmayacaktır. Dediğin gibi videolarında boyutunu değiştirmen gerekecek ve kaliteleri düşecek. ExFat denemedim ancak internetteki yorumlarda ExFat (Fat64) ile çözdüklerini yazmışlar. Konu ile ilgili microsoftta olan açıklamayı ekliyorum.

Detay :https://www.microsoft.com/about/legal/en/us/IntellectualProperty/IPLicensing/Programs/exFATFileSystem.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzAdam

Benim hesabım US kayıtlı ama cihaz PAL. Ben Microsoft Points veya Xbox Live Gold süresi satın alırken US için olanlardan mı almalıyım ?

Evet hocam PAL olup olmadığını önemsemez, hesabına bakar US olanlardan almak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cuhara

quote:

exfat denemedim ama fat32 yaptım gördü. Şimdi 4gb dan küçük mkv ler ve mp4 için desteği var mı onu araştırıyorum. avi ve wmv divx xvid oynatıyor alt yazı desteği nasıl çözemedim.
    Bu arada NFS run oynuyorum virajlı bölümde takıldım belli bir yere kadar check pointleri geçiyorum ama 10 kaza hakkım bitiyor, sil baştan bir daha; sinir oldum. var mı bunun bir triki ?

• Arkadaşlar acil yardımınız lazım.elime FW li bi 360 geçti. ama ben orjinal takılmak istiyorum.Biraz araştırdım ama emin olmadığım nokta ben şimdi nete bağlanıp dashboard update yaparsam bu fW den kurtulurmuyum. yani orjinale döner mi. şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar genelde internet sitelerinde var ama bende kredi kartı olmadığı için istanbul'da xbox gold üyelik saten bildiğiniz herhangi bir dükkan var mıdır?
  • Arkadaşlar yeni bir xbox 360 s aldım. daha önce hiç xbox kullanmadım. xbox sitesinden kullandığım mail adresiyle hesabı aktif ettim ve xbox ada bu hesabı kayıt ettim. Bu hesap türkçe, Yeni alınan xboxlarda 1 ay gold üyelik bedavaymış ama ben hala silver üyeyim, bedava 1 ay ı almak için ne gibi bir işlam yapmam gerekiyor.
  • Güzel ve yararlı konu olmuş
  • arkadaşlar 4gb slim xbox istanbul da en ucuz nerden alırım
  • orjinal xbox 360 oyununu kopyalama şansım var mı varsa hangi programı kullanmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: li10king

Arkadaşlar acil yardımınız lazım.elime FW li bi 360 geçti. ama ben orjinal takılmak istiyorum.Biraz araştırdım ama emin olmadığım nokta ben şimdi nete bağlanıp dashboard update yaparsam bu fW den kurtulurmuyum. yani orjinale döner mi. şimdiden teşekkürler...

dönmez dashboard update yaparsan banlanma riskin bile var senin yazılım atılmamış orjinal dvd sürücü edinmen lazım ancak o zaman cihazı eskiye döndürebilirsin ondan da tam emin değilim oluyor mu diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chcts1 -- 13 Ağustos 2012; 16:34:08 >
  • Arkadaşlar amerikan fat model xbox'ımın güç adaptörü yandı,direkt Avrupa model güç adaptörü alıp taksam çalışır mı,bilgisi olan var mı?Çevirici ile falan uğraşmak istemiyorum artık.
  • Şu aralar ban dalgası var mı ? Sizce xbox live gireyim mi ? Cihazım fw'li ?
    3K'lı xbox aldım hiç denemedim şu an için açılıyor ? Bir tane oyun oynasam ne kadar sonra kendini kapatır ?
  • 2ay önce xbox aldım. Xboxlive hesabım onceden vardı, ama hangi ülke konumu seçili bilmiyorum. 2ay deneme gold üyeliğinden yararlanmak istiyorum ama adres sekmesini geçemedim. ABD adresleri giriyorum olmuyor.
    Live hesabımda location i nerden bakabilirim, değiştirebilirim.

12aylik gold üyelikte alacağım. Eğer o ugrastirmoyorsa direk onu alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orty -- 20 Ağustos 2012; 18:14:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.