Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (291. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
31
Favori
394.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orty

2ay önce xbox aldım. Xboxlive hesabım onceden vardı, ama hangi ülke konumu seçili bilmiyorum. 2ay deneme gold üyeliğinden yararlanmak istiyorum ama adres sekmesini geçemedim. ABD adresleri giriyorum olmuyor.
    Live hesabımda location i nerden bakabilirim, değiştirebilirim.

12aylik gold üyelikte alacağım. Eğer o ugrastirmoyorsa direk onu alayım.

Dostum xbox live'ye giriş yap my account'a gir sol altta 'Payment & Billing' bölümünde 'Billing Contact Information' var ona gir orda hesabının hangi ülkeye kayıtlı olduğunu görebilirsin istediğin gibi değiştirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xv6vn -- 21 Ağustos 2012; 12:13:43 >
  • xboxdan skyrimi almaya çalışıyorum ama olmuyor microsoft point ile almaya çalıştım yine olmadı kartta bir sorun olmadığına eminim 2 kere alışveriş yapmıştım xbox marketten. Şimdi ise "can't authorize selected payment option" hatasını alıyorum ne yaptıysam düzeltemedim yardımınızı bekliyorum
  • ip belirleme ,natı açma ,güvenlik duvarını kapama, xbox supportda dendiği gibi port numaralarını girme, herşey tamam ama hala portlar kapalı diyor

modemden modeme değişmesi çok kötü , spesifik bişey yok.

pikatel combomax 'a xbl için port açan arkadaşlar varmı aranızda, aynı modem olması önemli çünkü birebir denemem lazım, portforward sitesi falan resmen hikaye hala kapalı diyor portlara, ping yüzünden domine edemiyoruz oyunu
  • Orjinal xbox 360 oyunların dvdsini kopyalamam mümkün mü? çift katlı boş dvdim var ama hangi programla kopyalıycam bilen varsa yardım edebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mactotherack

ip belirleme ,natı açma ,güvenlik duvarını kapama, xbox supportda dendiği gibi port numaralarını girme, herşey tamam ama hala portlar kapalı diyor

modemden modeme değişmesi çok kötü , spesifik bişey yok.

pikatel combomax 'a xbl için port açan arkadaşlar varmı aranızda, aynı modem olması önemli çünkü birebir denemem lazım, portforward sitesi falan resmen hikaye hala kapalı diyor portlara, ping yüzünden domine edemiyoruz oyunu

http://www.enpedi.com/

port açmak için çözümü burdan hallettim bu arada.oldukça detaylı olmuş 2 dakikada hallediyorsunuz.

Bir sorum daha var bilen varsa eğer yardım ederse sevinirim.

Livedan yararlanmak için Seçtiğimiz lokasyonun (USA Seçmiştim ) Black Ops da lobby i Amerikan oyuncularla kurmasıyla bir alakası varmı ? Yüksek lag-ping alıyorum nerdeyse %90 Usa oyuncuları var lobbimde.

teşekkürler.

• Beyler an itibariyle su gamepadi siparis ettim ama kafamda bazı soru işaretleri var mesela bu şekilde böyle kutuda gelmiyormuş türkiye'ye bu ürün pc alıcısıyla beraber fake yada orjinal oldugunu anlamanın bi yolu varmıdır birde bandrol felan dediler yansanayi ürünlere cakma bandrol yapamazlarmı ki ? bu arada türkiye'ye gelmiyor olayını 5 ay gibi bi süre önce duydum bu şekilde pc alıcısıyla kutuda şu an nedir durum bilmiyorum

ürün budur koydukları resimler orjinaldir tabiki ;

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/microsoft-xbox360-amp-pc-wireless-controller-62874225

• Merhaba arkadaşlar bende jtagli yeni bir xbox var orjinale çevirmemiz mumkun mu live dan oyun oynamak istiyorum ama banlanırım diye girmiyorum jtag işleminin geri dönüşü var mı?
  • arkadaşlar bu saatten sonra military pack almak mantıklımı. 330 tl civarı. sadece 3k sorunumu var. heralde kinect de yok
  • xbox360 oyun açıkken düğmeden kapattık bir daha da açılmıyor. yeşil ışık yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? xbox360 kinect jtaglı.
  • Amerikadan kendi kullandigim xbox'i getirdim, nereden uygun voltaj donusturucu bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende almanyadan şu ürünü almak istiyorum sizce fiyat nasıl Xbox 360 250gb + kinect

http://www.saturn.de/mcs/product/MICROSOFT-Xbox-360-250-GB-inkl.-Kinect,48352,258083,192705.html#infoTabNav

birde birşey daha sormak istiyorum 3K sorununa karşı yenilenmiş ürünleri nasıl anlayabilirim bu linki verdiğim ürün yenilenmiş ürünmüdür ? alırken dikkat etmem gerekenler nelerdir.

Şuanda xbox 360 da korsan oyun oynanabiliyor mu ?
  • Arkadaşlar xboxi orjinale döndürme olasılığı varmı?varsa da banlanma riski kalkar mı
  • xboxta mkv izleme şansım var mı varsa hangi program?Gerekli yardımı verene 96 saat xbox live hediye:D
  • xbox live'deki hata sizdede devam ediyor mu?
  • Arkadaşlar benim 4gb slim cihaz sürekli donuyor. Bazen de hiç açılmıyor ön taraftaki yeşil ışık kırmızı yanıyor. Slim cihaz da bu tarz problem yaşayan var mı başka, çözümü var mı bu sorunun?
  • Beyler xbox gamepadi pc için o çevirici dışında başka çözüm var mı ?
  • 650 lira xbox360 slim + jtag + 25 oyun yüklü + 1 kol alınır mı ne dersiniz?

Artı bu cihaza 2. kol almaya kalksak orjinali 100 lira; yan sanayi gibi bir şeyler var mıdır? Kablolu kol takılır mı takılırsa her kol mu takılır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor94hazer

Beyler xbox gamepadi pc için o çevirici dışında başka çözüm var mı ?

Yok.
  • Arkadaşlar aslında uzun zamandır göz ardı edıyorum ,samsung monıtorum var led olanlardan gayet de yeterli bir model.
    Tvye bağladığımda oluyor muydu hatırlamıyorum ama monıtordeyken batman arkham city yi açtığımda daha ilk ekranda batmanin maskesinin etrafında karıncalanma gibi kırık çizgi oluyor,keskin köşelerde aa eksikliği de olabilir ama tam emin değilim.Acaba kablo seçimim mi yanlış parazit mi yapıyor yoksa herkesde mi böyle?teşekkürler
  • Arkadaşlar SAMSUNG 40ES6140 FHD 3D LED LCD TV aldım.
    Şimdi de Xbox almaya karar verdim.
    FW yaptıracağım.

XBOX'ın en sorunsuz modeli nedir??? 3 kırmızı hatası vs olmayan. Çok fazla model var kafam karıştı.

FW yapıp oynayabileceğim. Hangi model daha iyi??

İlerde kinect takabileceğim model olursa daha iyi.

kinecte gerek yok dersem hangisi

Ayrıca pal Ntsc fln da kafamı karıştırdı. Hangisini alacağımı şaşırdım. İlk defa xbox sahibi olacağım. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.