Fatih reballing makinesi getiriyor.Fiyatı yaklaşık 30.000$ ancak bunu sadece 360 için getirtmiyor.Anakart işine eğilmek istiyor.Bu tip sorunları çözen bu makine bitek asusda varmış bildiğim kadarıyla.Tutup 100 lira bile istemez fatih o olay için.
Arkadaşlar kime götüreyim makinayı söyleyin?Nerede bu ÖZKAN ELEKTRONİK ayrıca?ENDEM nasıl bu arada?
dostum 250 ytl yi gözden çıkardıysan 300-400 arası bir rakama makinenin ana kartını komple değiştiriyorlar. atik elektronikten fiyatını öğrenebilirsin. tel:0212 526 73 00
quote:
Orjinalden alıntı: tnakresss
dostum 250 ytl yi gözden çıkardıysan 300-400 arası bir rakama makinenin ana kartını komple değiştiriyorlar. atik elektronikten fiyatını öğrenebilirsin. tel:0212 526 73 00
Kardeş iyi diyorsunda benim bir arkadaş (singapura gidecek 20 mayıs'da) o kendi premium makinasını 400 liraya aldı.Bende eğer aleti komple kaybedersem singapurdan core paket alırım 300 liraya falan.Premium paketimdeki parçalarıda alacağım core pakete takarım 20gb harddisk gibi.Birde core paketler kablosuz joypad destekliyormu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme