Merhaba arkadaşlar,Ben 3 ay kadar evvel aldım ntsc-j makinamı.Şu sıralar donmalar oldu ve aldığım yere götürdüm.Baktılar onardıklarını ve bir kaç saat denemeden sonra 3 kırmızı geçirdiğini ve tamir olamayacağını söylediler.Şimdi size sormak istediğim şu:Her ne olursa olsun xbox360'ın tamiri mümkün mü?Mümkünse tamir edebilecek bir yer varmı avrupa ve anadolu yakasında?Bu işi gerçekten iyi ama çok iyi yapabilecek bir yer biliyormusunuz?Birde nasıl bir fatura çıkar bana?Paramın çöpe gitmesini istemiyorum.Makinanın tamiri yapılsa bile daha sonra sorunun tekrarlanacağını söyleyenler var.Ben fan takmayıda düşünüyorum tamir ettirdikden sonra,bu extra güven sağlarmı tekrar 3 kırmızı geçirmemesi için?Şimdiden teşekkür ederim
3 kırmızı görmüş bir makineyi şahsen kendim ısı tabancası yöntemiyle tamir ettim. makineyi topladım 8 saatlik bir denemeden sonra yeniden 3 kırmızı verdi. yeniden tamir ettim ve su soğutma sistemi yaptım. aşşağı yukarı 3-4 ay oldu zannedersem makinede tık yok bilgin olsun..
GEçmiş olsun ama istanbulla pek ilgim olmasada birçok kişinin özkan elektronil dediğini duyuyorum
Evet özkan elektronik fatih abi yeni bir cihaz getirtecekti xbox360 3kırmızı ışık olayını tarihe gömüyor..Kökten çözüm..
quote:
Evet özkan elektronik fatih abi yeni bir cihaz getirtecekti xbox360 3kırmızı ışık olayını tarihe gömüyor..Kökten çözüm..
biraz açarmısın nasıl bir cihaz getiricek anlamadım..
quote:
Orjinalden alıntı: KURT85
Merhaba arkadaşlar,Ben 3 ay kadar evvel aldım ntsc-j makinamı.Şu sıralar donmalar oldu ve aldığım yere götürdüm.Baktılar onardıklarını ve bir kaç saat denemeden sonra 3 kırmızı geçirdiğini ve tamir olamayacağını söylediler.Şimdi size sormak istediğim şu:Her ne olursa olsun xbox360'ın tamiri mümkün mü?Mümkünse tamir edebilecek bir yer varmı avrupa ve anadolu yakasında?Bu işi gerçekten iyi ama çok iyi yapabilecek bir yer biliyormusunuz?Birde nasıl bir fatura çıkar bana?Paramın çöpe gitmesini istemiyorum.Makinanın tamiri yapılsa bile daha sonra sorunun tekrarlanacağını söyleyenler var.Ben fan takmayıda düşünüyorum tamir ettirdikden sonra,bu extra güven sağlarmı tekrar 3 kırmızı geçirmemesi için?Şimdiden teşekkür ederim
arkadaşım nasıl tamir olmuyor makinan ben anlamadım.öncelikle sorunu neymiş makinanın.donmalarla gelen kırmızı ışık hatası aşırı ısınmadan gelen hatadır.bazı makinalarda kırmızı ışık tekrarlar buna çarede iyi bir soğutma kurmaktır.yoksa gpu ile soğutma birimi arasındaki temas kesilir yine krmızıya gireersin.öncelikle sen nereye tamir ettirdin bizde bilelim şu tamir edemeyen yeri.
birde makinayı çok mu zorladın
quote:
Orjinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic
quote:
biraz açarmısın nasıl bir cihaz getiricek anlamadım..
514 08 71-528 08 08 fatih abi ararsan sana yardımcı olur..
Fatih abini yapacağı olay re-reballing yaklaşık 1.5 aydır makinem orda yatıyor ve beklemekteyim reballing'ten sonra kesin bi çözüm olduğu söyleniyor bakalım kısmet umudu kestim zaten olursa supriz olucak ''reballing ( gpu komple sökülüp altındaki yüzlerde dandik karışımı daha ne olduğu tam olarak çözülemeyen lehimlerden kurtulup sağlam, kurşun çinko vb... karışımından oluşan lehimler yapılacak )''
hadı hayırlısı umarım duzelır senınkıde.. Bunlar guzel çalışmalar..
quote:
Orjinalden alıntı: weysex
Fatih abini yapacağı olay re-reballing yaklaşık 1.5 aydır makinem orda yatıyor ve beklemekteyim reballing'ten sonra kesin bi çözüm olduğu söyleniyor bakalım kısmet umudu kestim zaten olursa supriz olucak ''reballing ( gpu komple sökülüp altındaki yüzlerde dandik karışımı daha ne olduğu tam olarak çözülemeyen lehimlerden kurtulup sağlam, kurşun çinko vb... karışımından oluşan lehimler yapılacak )''
Fatih abi gelecek cihazla kesin dedi ama bilmiyorum..Acaba geldimi cihaz..
hadi hayırlısı inşallah düzelir bu yöntemle. fatih abinin adres neresidir.yazarmısınız.
walla hergün arayıp gelişmeleri öğreniyorum halen gelmedi nisan sonu idi cihazla ilgili bi problem olmuş farklı bi makine alıcakmış en son 15gün içinde allah izin verirse olucak dedi bekliyorum zaten o işlemden sonra kesin olur sorun kökten çözülüyooo Çok ileri teknolojii zekaya sakip ms gurubu tüm eşin dostunun yakın akrabalarının soyunun sopunun tarih boyunca anınmasıını dillerden düşmemesinii kullaklarının sürekli çınlamasını insan oğlunun onlar için yeni argo laflar (küfürler) türetmesii için bence kasten yapmışlardır yoksa hiçbi teknolojii devi bu güzelim konsolu güzelim bileşenleri bukadar kalitesiz toplatamazdıı neyse içimi gene döktüm kusura bakmayın
ntsc-j de 3 kırmızı gormesi beni açıkca şaşırttı...nadir gorulen bir olaydı ntsc-j lerde..buda sana kısmetmiş.
insallah en kısa zamanda sorun çözülür...........
atik ve özkan elektronik bu konuda uzmanlar ...............
quote:
Orjinalden alıntı: gookhaann84
ntsc-j de 3 kırmızı gormesi beni açıkca şaşırttı...nadir gorulen bir olaydı ntsc-j lerde..buda sana kısmetmiş.
insallah en kısa zamanda sorun çözülür...........
atik ve özkan elektronik bu konuda uzmanlar ...............
platini önermiyormusun
valla fatih abi o makineden banada söz etti...Bütün Xbox 360 ın CPU ile GPU Hatalarından Kutulabilecek mişiz.... Yanlız Fatih O Yöntem Çok Pahalı Satılıyor Dedi..İşallah Alabilirim dedi...
Arkadaşlar hepinize ilginizden ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederimBeyler benim adını bildiğim bi kaç yer var. 1-)ENDEM ELEKTRONİK(avrupa yakası DOĞU BANK iş hanında) 2-)ÖZKAN ELEKTRONİK(avrupa yakasında ZAZA iş hanı diye biliyorum yerini) 3-)ATİK ELEKTRONİK(nerede olduğunu bilmiyorum) Bunlar arasında seçim yapmam gerekirse hangisine gitmeliyim?Birde benim makinayı dahada bozmuş olma ihtimalleri var arkadaşlar.Ben her koşulda 250 YTL'yi gözden çıkardım sizce bu para kesin çözüm için yeterli olurmu?Hani WEYSEX arkadaşın bahsettiği re-balling yöntemi biraz pahalıymış galiba dediğine göre o bakıma ben 250 ytl yetermi diye sordum?Tekrar sizlere çok teşekkür ederim arkadaşlar.
quote:
Orjinalden alıntı: orhanyor
3 kırmızı görmüş bir makineyi şahsen kendim ısı tabancası yöntemiyle tamir ettim. makineyi topladım 8 saatlik bir denemeden sonra yeniden 3 kırmızı verdi. yeniden tamir ettim ve su soğutma sistemi yaptım. aşşağı yukarı 3-4 ay oldu zannedersem makinede tık yok bilgin olsun..
Su soğutma çözümün ile ilgili sana PM attım, cevaplarsan sevinirim Xbox 360 'a da invite yolladım, gamertagim Cemnahit.
öyle bi makina hemen hemen imkansız gibi bişey, olsa bile tamirine nerdeyse bi x360 parası isterler
Ah MS ah.Her kadı kızında kusur olur derler,ama bu kusurlar fazla oldu.