Şimdi Ara

CENTER-BİLİŞİM ANKARA (XBOX360-PS3-LAPTOP-PC) XKEY*COBRA*RGH*DOWNGRADE UYGUN FİYATLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
9.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    LAPTOP-BİLGİSAYAR-OYUN KONSOLLARI UYDU SİSTEMLERİ
     CENTER-BİLİŞİM ANKARA (XBOX360-PS3-LAPTOP-PC) XKEY*COBRA*RGH*DOWNGRADE UYGUN FİYATLAR

[size=3]
    KONSOL FİYATLARI
    Xbox360
    Xbox360 Slim 250GB Rgh Jtag + Yüklü Oyunlar 749TL
    Xbox360 Slim 500GB Rgh Jtag + Yüklü Oyunlar 799TL
    Xbox360 Slim 250GB Rgh Jtag + Yüklü Oyunlar 849TL
    Xbox360 Slim 4GB + Xkey + 500GB Seagete Backup Plus USB 3.0 Yüklü Oyunlar 990TL
    Kinect Sensör 320TL
    Xbox360 Joysitck + Pc De Kullanabilme 140TL
    [size=5]Xkey'de Müthiş Fiyat Montaj Dahil 300 TL

[size=3]Playstation 3
    Sony Playstation 3 SuperSlim 12 GB 549TL
    Sony Playstation 3 SuperSlim 500 GB 649TL
    Sony PS Vita Wifi 520TL
    Sony PS Vita 3G/Wifi 550TL
    Cobra Ode Montaj Dahil 250TL

Trinity-Corona V1-V2-V3-V4 Tamamı 100TL
    TX Chip Kullanılarak RevC Ve CR3Lite İle İşlem Yapıyoruz
    V3-V4 Corona Lar İçin Cpu Postfix Adapter Kullanılır

Phat Kasa Konsollar İçin 13599 Dashbord Üzeri Olan Güncellenmiş Cihazlara Chip İşlemi Uygulamıyoruz Boot Etmeme Yada Uzun Sürede Boot Etme Sorunu İle Karşılatığımızdan Ötürü

Winbond Ram Li Yeni 2013 Üretimi Xbox360E Modelleri İçin Şuan Chip (CR4) Piyasada Olmadığı İçin İşlem Yapılamaz, CR4 Piyasaya Çıktığında Mümkün Olacak

[size=5]Xbox 360 RGH İşlemleri Başlamıştır Garantili Bir Şekilde Uygulanmaktadır Fiyat İçin Bilgi Alınız
    Orjinal TX Team Xecuter Ürünleri Kullanılmaktadır, Serial Numaralarından Check Edilebilir

[size=6]Ve Birçok Ürün İle Hizmetinizdeyiz

SanalPazar Üzerinden Ürün Almak İsteyenler Link'den Dükkanımıza Ulaşabilirler
    http://centerbilisim.sanalpazar.com/dukkan/Centerbilisim__u843271__dp0__ofbprc__otASC__s20__f

Adres
    Tunahan Mahallesi 208nci Sokak, Eryaman 4 Etap Çarşı, 4 Etap Eryaman/Etimesgut ANKARA
    www.center-bilisim.net
    Tel: 312 272 85 13 – 282 81 00
    msn: gurlekuydu@gmail.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XGNUX -- 1 Ağustos 2014; 10:56:24 >

• Çok Yakında Orjinal Oyunlarda Listemize Eklenecek
  • yeni oyunlarımız stokta, oyun takasları başladı, link'den oyun listeme ulaşabilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_75212478/f_//tm.htm#75212478
  • quote:

Orijinalden alıntı: XGNUX

KONSOL FİYATLARI
    Xbox360
    Xbox360 Slim 250GB Rgh Jtag + Yüklü Oyunlar 650TL
    Xbox360 Slim 250GB Rgh Jtag + Kinect + Yüklü Oyunlar 880TL
    Kinect Sensör 275TL
    Xbox360 Joysitck 85TL

Playstation 3
    Sony Playstation 3 SuperSlim 12 GB 449TL
    Sony Playstation 3 SuperSlim 500 GB 625TL
    Sony PS Vita Wifi 520TL

Ve Birçok Ürünle Hizmetinizdeyiz

http://centerbilisim.sanalpazar.com/dukkan/Centerbilisim__u843271__dp0__ofbprc__otASC__s20__f

Adres
    Tunahan Mahallesi 208nci Sokak, Eryaman 4 Eyap Çarşı, 4 Etap Eryaman/Etimesgut ANKARA
    www.center-bilisim.net

hocam gittigidiyorda 419 tlye satılıyor PS3 cihaz %10 komisyonu düştüğünüz zaman 380 Tl gibi bir rakama tekabül eder donanımhaberciler için daha iyi bir kampanya yapabileceğinizi düşünüyorum hali hazırda 70 Tl fark var.

• Merhaba,

Saygı duyarım almak isteyen oradan alır, zahmet edip hesaplama yapmışsınız, fakat ordaki satıcının alış adeti, alış rakamı, satış rakamı şüphesizki benim ile aynı değil, o sürümden kazanır toplu satış çevirir, ithalatcısıdır, Allah artırsın bol kazançlar, ben perakende satıyorum beni kurtaran rakam bu, sonrasında oyunlarında uygun fiyat yapıyorum bir sorunu halinde destek veriyorum, başka ürünlerde almak isteyen oluyor yardımcı oluyorum benim ticaret anlayışım bu (aradaki 70 Tl lik fark kadar bizim kazancımız yok ki indirim yapabilelim) Herkez eşit şartlar altında ticaret yapmıyor kimisi 5 bin tl kira öderken kimisi 500tl ödüyor, bir başka satıcı zararınada satabilir ürünlerini ama o zararına verdi diye bende fiyatımı düşüremem, Şükür ki kimseyede çok yüksek fiyat çekmiyoruz piyasanın ortalaması ne ise o fiyatı veriyoruz bereket versin bugün para kazanabiliyorsak siz değerli müşterilerimiz sayesinde tabikide

• Kesinlikle tavsiye edebileceğim, piyasada nadir rastlanır dürüstlükte bir arkadaş. Şahsen kendisinden başkasıyla alışveriş yapmıyorum.
  • quote:

KONSOL FİYATLARI
    Xbox360
    Xbox360 Slim 250GB Rgh Jtag + Yüklü Oyunlar 650TL
    Xbox360 Slim 250GB Rgh Jtag + Kinect + Yüklü Oyunlar 880TL
    Kinect Sensör 275TL
    Xbox360 Joysitck 85TL

Playstation 3
    Sony Playstation 3 SuperSlim 12 GB 449TL
    Sony Playstation 3 SuperSlim 500 GB 625TL
    Sony PS Vita Wifi 520TL

Adres
    Tunahan Mahallesi 208nci Sokak, Eryaman 4 Eyap Çarşı, 4 Etap Eryaman/Etimesgut ANKARA
    www.center-bilisim.net

Pm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm cevaplandı
  • şu 880 tl lik pakete 2.koluda eklesen hani ne bilim fiyatlarda böyle küçük artıların olsa düşünülebilir ayrıca evet piyasa fiyatları veriyorsunuz forum a özel fiyatlar değil....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasippp

şu 880 tl lik pakete 2.koluda eklesen hani ne bilim fiyatlarda böyle küçük artıların olsa düşünülebilir ayrıca evet piyasa fiyatları veriyorsunuz forum a özel fiyatlar değil....

Merhaba

Forumda bu piyasanın içerisinde hocam, foruma gelince dolar kuru değişmiyor dolar yine aynı dolar euro yine aynı euro, yapabileceğimiz fiyatlar bu şekilde

Saygılar
  • xbox 360 tamiri yapıyor musunuz?
  • Sıfır xbox 360 satıyorum arkadaşlar ailevi sorunlardan dolayı ankara elden teslim yapıyorum.
    Ucuza vermek zorundayım konsol (08.10.2013 tarihinde alındı) beyazdır temizdir 10/15 kere oynadım anca oyunum bile bitmedi.
    Poşetlerine kadar bezlerine kadar duruyor. Çiigi bırak toz konmadı üzerine alınca sizde şaşırıcaksınız satmak istemem fakat mecburiyetten.

Yanında extra malzemeler verilecektir.(oyun vs.) Pes 2013(online kullanılmadı)vericem yanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Kesinlikle tavsiye edebileceğim, piyasada nadir rastlanır dürüstlükte bir arkadaş. Şahsen kendisinden başkasıyla alışveriş yapmıyorum.

KESİNLİKLE KATILIYORUM 10 NUMARA BEŞ YILDIZ BİR İNSAN KENDİSİ...

• dun xbox sa xkey yapmasi icin biraktim ve mukemmel bir iscilik yapti abim sagolsun her konuda yardimci oldu ciddi ciddi siddetle herkese tavsiye ediyorum arkadaslar konsol diyince aşkin abim gelir artik benim icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demiştim size. AŞKIN Hocam titiz ve temiz çalışır.

• quote:

KONSOL FİYATLARI
    Xbox360
    Xbox360 Slim 500GB Rgh Jtag + Yüklü Oyunlar 750TL
    Xbox360 Slim 4GB + Xkey + 500GB Seagete Backup Plus USB 3.0 Yüklü Oyunlar 950TL
    Kinect Sensör 275TL
    Xbox360 Joysitck + Pc De Kullanabilme 105TL

[size=5]Xbox 360 RGH İşlemleri Başlamıştır Garantili Bir Şekilde Uygulanmaktadır Fiyat İçin Bilgi Alınız
    Orjinal TX Team Xecuter Ürünleri Kullanılmaktadır, Serial Numaralarından Check Edilebilir

Playstation 3
    Sony PS Vita Wifi 520TL

Adres
    www.center-bilisim.net

Hocam halo 4 edition slim modele xkey yapabiliyormusunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yüzbaşı1453

quote:

KONSOL FİYATLARI
    Xbox360
    Xbox360 Slim 500GB Rgh Jtag + Yüklü Oyunlar 750TL
    Xbox360 Slim 4GB + Xkey + 500GB Seagete Backup Plus USB 3.0 Yüklü Oyunlar 950TL
    Kinect Sensör 275TL
    Xbox360 Joysitck + Pc De Kullanabilme 105TL

Playstation 3
    Sony PS Vita Wifi 520TL

Adres
    www.center-bilisim.net

Hocam halo 4 edition slim modele xkey yapabiliyormusunuz ?

pm

• Satista olan Xbox 4gb xkeyli modelde xkey işlemi yapilirken rgh işleminde olduğu gibi lehimleme ve cip değişimi gibi işlemler yapildimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: drosg

Satista olan Xbox 4gb xkeyli modelde xkey işlemi yapilirken rgh işleminde olduğu gibi lehimleme ve cip değişimi gibi işlemler yapildimi?

pm gönderdim, xkey'i takabilmek için bu işlemin yapılması mecburi cpukey dvdkey bunlar emulation için mecburen gerekli
  • Arkadaşın açmış olduğu alınık ps3 ilanını gördüm ve pm attım.Elimdeki ürüne piyasa değerinde bir rakam teklif etti.Hatta kargo parasını bile kendisi ödedi.D-smart bayii kendisi yurtiçi kargodan yolladığım ürün 25tl dan 16.5 e düştü.
    Arkadaşa güvendim ve önce ürünü yolladım.Ürünü aldıktan sonra ise hemen sabahında hesabıma eft geçti.
    Gerçekten eşine az rastlanacak bir esnaf.Mırın kırın yapacak biri değil.Ayrıca teknik bilgisi çok iyi her konuda fikrine danışılacak birisi.
    Kendisine saygılarımı iletiyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_87493538/f_//tm.htm#87493538

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.