Şimdi Ara

CENTER-BİLİŞİM ANKARA (XBOX360-PS3-LAPTOP-PC) XKEY*COBRA*RGH*DOWNGRADE UYGUN FİYATLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
9.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafanomercy

Arkadaşın açmış olduğu alınık ps3 ilanını gördüm ve pm attım.Elimdeki ürüne piyasa değerinde bir rakam teklif etti.Hatta kargo parasını bile kendisi ödedi.D-smart bayii kendisi yurtiçi kargodan yolladığım ürün 25tl dan 16.5 e düştü.
    Arkadaşa güvendim ve önce ürünü yolladım.Ürünü aldıktan sonra ise hemen sabahında hesabıma eft geçti.
    Gerçekten eşine az rastlanacak bir esnaf.Mırın kırın yapacak biri değil.Ayrıca teknik bilgisi çok iyi her konuda fikrine danışılacak birisi.
    Kendisine saygılarımı iletiyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_87493538/f_//tm.htm#87493538

Bu arkadaş ne diyorsa her sözüne kefilimdir. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: XGNUX

pm cevaplandı

Merhabalar xbox 360 slim fw3.0 lı makineme xkey taktırmak istiyorum. Acaba fiyatınız sonmudur ve gönderdiğimde hdd nin içine oyun yükleme imkanınız varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akon

quote:

pm cevaplandı

Merhabalar xbox 360 slim fw3.0 lı makineme xkey taktırmak istiyorum. Acaba fiyatınız sonmudur ve gönderdiğimde hdd nin içine oyun yükleme imkanınız varmıdır ?

pm cevaplandı
  • Sen neden İstanbul' da değilsin hocam ya?
  • oarada hayat pahalı hocam :) Ankara'da zor geçiniyoruz :)
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberk07

pm

pm cevaplandı
  • Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum yaptığı işi çok iyi bilen birisi.
  • İyi günler Date Code 2D olan 4.55 sürüm cihazım kırılabilir mi bana yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sargonsone

İyi günler Date Code 2D olan 4.55 sürüm cihazım kırılabilir mi bana yardımcı olabilir misiniz?

cobra ode takılarak mümkündür CFW yüklenemez
  • Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİSHİMA

Pm

cevaplandı saygılar
  • XGNUX X kullanıcısına yanıt
    Tekrar pm

• XGNUX X kullanıcısına yanıt
    benim konsola xkey taktı çok nezih bir işçilik ile bir günde halletti sağolsun.alışveriş öncesi ilgiyi alakayı eksik etmedi.nasıl çamaşır makinası ustaları calgon tavsiye ediyorsa bende konsol konusunda kendisini tavsiye ediyorum.tekrar eline sağlık iyi çalışmalar.
  • Hocam xbox one pal elinizde varsa pm alabilir miyim bu aralar alcam cunku bnde ankaradayim

• quote:

Orijinalden alıntı: bryn06

Hocam xbox one pal elinizde varsa pm alabilir miyim bu aralar alcam cunku bnde ankaradayim

one satışımız şuan için yok saygılar
  • quote:

Merhaba,

Saygı duyarım almak isteyen oradan alır, zahmet edip hesaplama yapmışsınız, fakat ordaki satıcının alış adeti, alış rakamı, satış rakamı şüphesizki benim ile aynı değil, o sürümden kazanır toplu satış çevirir, ithalatcısıdır, Allah artırsın bol kazançlar, ben perakende satıyorum beni kurtaran rakam bu, sonrasında oyunlarında uygun fiyat yapıyorum bir sorunu halinde destek veriyorum, başka ürünlerde almak isteyen oluyor yardımcı oluyorum benim ticaret anlayışım bu (aradaki 70 Tl lik fark kadar bizim kazancımız yok ki indirim yapabilelim) Herkez eşit şartlar altında ticaret yapmıyor kimisi 5 bin tl kira öderken kimisi 500tl ödüyor, bir başka satıcı zararınada satabilir ürünlerini ama o zararına verdi diye bende fiyatımı düşüremem, Şükür ki kimseyede çok yüksek fiyat çekmiyoruz piyasanın ortalaması ne ise o fiyatı veriyoruz bereket versin bugün para kazanabiliyorsak siz değerli müşterilerimiz sayesinde tabikide

Harika cevaplamışsınız. İyi satışlar

• merhabalar benim henüz yeni model bi xbox 360 4gb slim cihazım var xkey attırmak istiyorum ve eryamanda oturuyorum acaba ne kadar fiyata yapıyorsunuz
  • Merhabalar..

2.5 - 3 sene önce alınan xbox 360'ım mevcut.
    Yanlış hatırlayabilirim ancak 250gb slim olması gerekli. HDD'si zaten 250 gb ondan eminim ama slimmi hangi dvdrom kullanıyor vs bilgilerini hatırlayamıyorum.
    Cihaz hiç açılmadı normal olarakta hiç kırılmadı.

Cihza xkey almayı düşünüyorum.
    Kısa bir ara soru: one için xkey yada aynı özelliklerde bir ürün çıktı mı? Yada çıkış tarihi duyuruldu mu?

Tek emin olamadığım şey hddye indirip yüklediğimiz oyunlarıda orjinal diskleri oynattığı gibi online oynayabiliyor muyuz ve yakalanma şansı nedir?
    Kurulum aşamasında bolt-on montajı dışında herhangi bir yazılımsal işlem yapıyormuyuz?
    HDD'ye oyun yükleme yapıyorsanız onuda ayrıca alışverişe ekleriz. Bunun yanı sıra birkaç ek aksesuar alma ihtimalim var.
    Kinect TV aparatı, dual 360 pad şarjı gibi 12 veya 12+1 gold üyelik gibi.

Foruma özel fiyat alabilirsem sevinirim.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeoN

Merhabalar..

2.5 - 3 sene önce alınan xbox 360'ım mevcut.
    Yanlış hatırlayabilirim ancak 250gb slim olması gerekli. HDD'si zaten 250 gb ondan eminim ama slimmi hangi dvdrom kullanıyor vs bilgilerini hatırlayamıyorum.
    Cihaz hiç açılmadı normal olarakta hiç kırılmadı.

Cihza xkey almayı düşünüyorum.
    Kısa bir ara soru: one için xkey yada aynı özelliklerde bir ürün çıktı mı? Yada çıkış tarihi duyuruldu mu?

Tek emin olamadığım şey hddye indirip yüklediğimiz oyunlarıda orjinal diskleri oynattığı gibi online oynayabiliyor muyuz ve yakalanma şansı nedir?
    Kurulum aşamasında bolt-on montajı dışında herhangi bir yazılımsal işlem yapıyormuyuz?
    HDD'ye oyun yükleme yapıyorsanız onuda ayrıca alışverişe ekleriz. Bunun yanı sıra birkaç ek aksesuar alma ihtimalim var.
    Kinect TV aparatı, dual 360 pad şarjı gibi 12 veya 12+1 gold üyelik gibi.

Foruma özel fiyat alabilirsem sevinirim.
    Teşekkürler.

pm ile bilgilendirme yaptım saygılar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.