Bildirim
Xbox360 ve logitech Z5500
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eğer 2+1 alıyorsan şuanda optic çıkışıtan 5+1 de alırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_of_sLy -- 3 Ağustos 2007; 15:42:17 > -
hayır maalesef alamazsın arkadaşım
tüm hoparlörlerden ses gelir ama sağ ön ve sağ arkayı ikisini birlikte sadece sağ,aynı şekilde sol arka ve sol önü de sadece sol olarak çalar yani 2+1 stereo oluyor
aynısını ben yaşıyorum şu an :(
ancak şöyle oluyor : 5.1 kayıt konser dvd'leri ya da yine 5.1 kayıt edilmiş dvd albümleri gerçek 5.1 dinleyebilirsin (ben dinleyebiliyorum) -
5.1 alman gerekir.z5500 ün decoderindeki 6ch direct ve dolby pro logic 2 sayesinde 5.1 ses alacağını düşünüyorum..Bende en kısa zamanda optic kablo alıp deneyeceğim.. -
boşver logitech i, al bi tane amfi receiver 300 350 ytl ye yamaha bir de hoparlör sitemi 600 e patlar sana herbişeyini bağlarsın,evladiyelik olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X