Şimdi Ara

Xbox360 Wireless Wheel Yorumlarınız (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shopyo dan alırsanız karayolu ile DHL ile gelecek. Değeri 1 tl bile olsa gümrüğe takılacak sizden ardiye ve ornito ücreti olarak minimul 500 tl istenecek

Benim başıma ve büyük kutulu ürünler olan birçok kişinin başına geldi bu olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: the c0smic

ebay linkini atar mısın hocam bi bakalım bizde

Ben bu dallamadan aldım, 4 gün oldu kazanalı hala ses çıkarmıyo kıllandım, bascam feedback'ı kendine gelcek :D

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150374044705&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
  • Kazandinda ödemeyi kac gunde yaptin? Cunku herkes satis sartlarini urun listelemelerinde yaziyor, atladigin birsey olmus olabilir.
    MyEbay den aldiğin urunleri gosteren ekranda urunun yanina gelip satıcıya soru sor'a bas. Merak ettiklerini sor. Ha eger yazmiyorsa, 3-4 daha bekle
    paypal'den dispute ver

quote:

Orijinalden alıntı: expander_

quote:

Ben bu dallamadan aldım, 4 gün oldu kazanalı hala ses çıkarmıyo kıllandım, bascam feedback'ı kendine gelcek :D

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150374044705&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

• quote:

Orijinalden alıntı: vulakil

Kazandinda ödemeyi kac gunde yaptin? Cunku herkes satis sartlarini urun listelemelerinde yaziyor, atladigin birsey olmus olabilir.
    MyEbay den aldiğin urunleri gosteren ekranda urunun yanina gelip satıcıya soru sor'a bas. Merak ettiklerini sor. Ha eger yazmiyorsa, 3-4 daha bekle
    paypal'den dispute ver

quote:

quote:

Ödemeyi hemen yaptım, 3 gün geçti. Mesajlar yolladım ne zaman yolluyosun paketin üzerine Gift filan yaz diye uyuz kanadalı hiç cevap vermedi, Adamın isminden Facebook'una ulaştım satanist tipi var Pitbul'u filan var, hiç beğenmedim oğlanı 2.el konsol cacık olmuş olabilir. Vaz mı geçsem acaba?? Paypaldan nasıl dispute veriliyo, hemen param geçermi elime??

• BeyazBüyü adlı arkadaşımızın dediği gibi bende o iki yere gittim geçen perşembe syd bilgisayara da exanın yanındaki yere de.Exanın yanındaki yer de kalmamıştı ve bir daha gelmez dediler logitechin xbox a özel üretilen ürünü gelecekmiş. Syd bilgisarda da yoktu, adam dedi 8aydır duruyordu dün geldi aldı biri dedi şans işte.Ona da sordum gelir mi diye orası gelir ama ne zaman bilinmez dedi. Başka yerlere de baktım yazıcıoğlunda ama malesef o lanet direksiyon yokoğlu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkartal85 -- 28 Eylül 2009; 16:13:22 >
  • arkadaşlar,

almadan önceden xbox'ı aldığım yer olan atik ile konuştum. ürünün çok az satıldığı için 10 tane getirdiklerini onuda çok zor satabildiklerini bir daha pek getirmeyeceklerini söyledi. 300 lira fiyat söyledi ayrıca.

Alacak arkadaşlara tavsiyem avrupa,amerika vs bi yerlerden tanıdık vasıtası ile getirmeye çabalamaları. hem kolay oluyor hemde ucuza geliyor. Bende bir çok site araştırdım ama gümrük sıkıntılar vs. cidden sorun.

Hem sıfır hemde ucuza alın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

shopto.net üzerinden kargo hariç 160-170tl civarına temin edilebiliyor tabi gümrük olayını dikkate almakta fayda var.

100 euro altındaki alışverişlerinizde gümrük alınmıyo.

Şeker-Kurban Bayramlarından veya yılbaşından birer ay önce ve sonrasını kapsayan dönemde paket hediye olarak geliyorsa ki paketin üzerinde "Gift Item" yazar 300 Euro’ya kadar gümrük vergisine tabi değildir, bilginize :)

Ben ebay'dan kargo dahil 130tl'ye bu direksiyondan buldum, satın aldım bekliyorum gelmesini.

Daha detaylı alışveriş bilgisi içinwww.iyibey.com

http://forum.iyibey.com/paypal-ve-odeme/568-dispute-nasil-acilir-and-dispute-takibi-sorunlari.html

• Mert, bulacaksin eminim soyle keseye uygun, güzel bir direksiyon, sıkma canını

quote:

Orijinalden alıntı: bjkartal85

BeyazBüyü adlı arkadaşımızın dediği gibi bende o iki yere gittim geçen perşembe syd bilgisayara da exanın yanındaki yere de.Exanın yanındaki yer de kalmamıştı ve bir daha gelmez dediler logitechin xbox a özel üretilen ürünü gelecekmiş. Syd bilgisarda da yoktu, adam dedi 8aydır duruyordu dün geldi aldı biri dedi şans işte.Ona da sordum gelir mi diye orası gelir ama ne zaman bilinmez dedi. Başka yerlere de baktım yazıcıoğlunda ama malesef o lanet direksiyon yokoğlu yok.
  • quote:

Mert, bulacaksin eminim soyle keseye uygun, güzel bir direksiyon, sıkma canını

quote:

Orijinalden alıntı: bjkartal85

BeyazBüyü adlı arkadaşımızın dediği gibi bende o iki yere gittim geçen perşembe syd bilgisayara da exanın yanındaki yere de.Exanın yanındaki yer de kalmamıştı ve bir daha gelmez dediler logitechin xbox a özel üretilen ürünü gelecekmiş. Syd bilgisarda da yoktu, adam dedi 8aydır duruyordu dün geldi aldı biri dedi şans işte.Ona da sordum gelir mi diye orası gelir ama ne zaman bilinmez dedi. Başka yerlere de baktım yazıcıoğlunda ama malesef o lanet direksiyon yokoğlu yok.

Amin abi Aminnnnn

• @nacyab
    sorun değil kardeşim
    Forza 3 demoyu indir bence şahane sürüşü var hayran kalacaksın emin ol

@vulakil
    alpercim yok bendeki amerikan tipi iki uçlu yine unuttum bugün bak döüştürücü almayı bakır kabloya devam
  • Bence Logitech modelleri ile kıyaslanmayacak bir direksiyon. Keşke Logitech direksiyonlarını desteklese xbox. Sonuçta PS 3 destekliyor pcye takılan Logitech modellerini. Tekelci Microsoft
  • expander_

http://forum.iyibey.com/paypal-ve-odeme/568-dispute-nasil-acilir-and-dispute-takibi-sorunlari.html

yukarıdaki adreste detaylı dispute açıklaması var, yalnız ödemeyi yaptıktan sonra 45 gün içinde açman lazım yoksa bir daha açmana müsade etmiyorlar
    1-2 hafta içinde sonuçlanır ve paran hesabına geri yatar daha önce açmıştım oradan biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacyab

arkadaşlar,

almadan önceden xbox'ı aldığım yer olan atik ile konuştum. ürünün çok az satıldığı için 10 tane getirdiklerini onuda çok zor satabildiklerini bir daha pek getirmeyeceklerini söyledi. 300 lira fiyat söyledi ayrıca.

İlk getirdikleri günden beri 300 Liraya satıyorlar ellerinde kaldı ama yinede indirime gitmediler. MS Wheeli 300 Liraya Logitech Drive FX'i 200 Liraya satacaklarsa hiç zahmet edipde getirmesinler zaten
  • amerikadan bir tanıdık vasıtasıyla wireless wheel getirtmeyi planlıyorum. acaba hava alanında bir sorun çıkar mı? eğer wireless wheel gelirse elimdeki drive fx i satacağım sanırım.
  • Kutusundan çıkarıp bavula dağıtabilir parçaları, ben eskiden oyle yapiyordum

quote:

Orijinalden alıntı: fel_x

amerikadan bir tanıdık vasıtasıyla wireless wheel getirtmeyi planlıyorum. acaba hava alanında bir sorun çıkar mı? eğer wireless wheel gelirse elimdeki drive fx i satacağım sanırım.
  • Destekliyor, sadece DriveFX'i ama o da MS'kinden 1 gömlek aşağıda...

quote:

Orijinalden alıntı: sabriaga

Bence Logitech modelleri ile kıyaslanmayacak bir direksiyon. Keşke Logitech direksiyonlarını desteklese xbox. Sonuçta PS 3 destekliyor pcye takılan Logitech modellerini. Tekelci Microsoft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 28 Eylül 2009; 20:40:20 >
  • @vulakil peki hocam iki tane getirtmeye kalksak sorun çıkar mı acaba?
  • valla getirecek kisi sorun cikarabilir, iki tanesi epey bir yer kaplar

hh
    quote:

Orijinalden alıntı: fel_x

@vulakil peki hocam iki tane getirtmeye kalksak sorun çıkar mı acaba?
  • quote:

quote:

Kazandinda ödemeyi kac gunde yaptin? Cunku herkes satis sartlarini urun listelemelerinde yaziyor, atladigin birsey olmus olabilir.
    paypal'den dispute ver

quote:

quote:

Ödemeyi hemen yaptım, 3 gün geçti. Mesajlar yolladım ne zaman yolluyosun paketin üzerine Gift filan yaz diye uyuz kanadalı hiç cevap vermedi, Adamın isminden Facebook'una ulaştım satanist tipi var Pitbul'u filan var, hiç beğenmedim oğlanı 2.el konsol cacık olmuş olabilir. Vaz mı geçsem acaba?? Paypaldan nasıl dispute veriliyo, hemen param geçermi elime??

Sende hata var 3 feedbackli satıcıdan alırsan bu olur

• akşam alıyorum inşallah. bakalım test edelim yorumlarımı iliştiririm buraya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.