Şimdi Ara

Xbox360 Wireless Wheel Yorumlarınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

direksiyon dün elime geçti, ingiltereden bir tanıdığıma getirttim. Öncelikle çok kaliteli malzemeden yapılmış, kullanımı kolay.

Yalnız oyunlarda özellikle gaz pedali kademeli olduğu için çok hassas ve direksiyondan çok hassas dolayısıyla araç sürekli savruluyor.

Bu hassasiyeti azaltma gibi bir şey mümkün müdür?

Kullanıcı arkadaşların yorumlarını burada toplayabilirsek iyi olur.

• Bu tip hassasiyet ayarı oyunun içinden yapılıyor genelde. Örneğin, Forza2 oyununda oldukça detaylı bir ayar ekranı var. Bir kere ayar yaptınız mı oyunu açtığınızda sürekli o ayarda oynayabilirsiniz.
    Logitech in direksiyonu üzerinde 5 kademeli bir ayar düğmesi mevcut. Ama Microsoft direksiyonda sadece oyun içinden ayar yapabiliyorsunuz
  • hassaslık konusunu bilmiyorum ama ne kadara mal ettiniz acaba?
  • Maliyet konusunda, ben Kanada'dan 130tl'ye malettim, yolda şuanda geliyo, ama 2.el ne çıkacak karşıma bilmiyorum
  • amazon.uk den aldirdim. bavul ücreti dahil 175 tl ye geldi.

shift ve dirt 2 de oyun içinde ayarlanabiliyor mu?
  • Ben forza2 modelini satın almıştım,2 hafta kullandım,sonra cihaz e74 verdi,ben de direksiyon setimi istemeyerek de olsa 150 tl'ye zararına sattım.

Forza2 için çok güzel proğramlamışlar,ben de g25 de olduğu için eşdeğer ounlarda karşılaştırma fırsatım da oldu.

G25'den iyi değil ama tatminkar bir set,en azından pedalları daha kaliteli olabilirdi.
  • bu ürünü satan yok mu ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde hatırlatayım arkadaşlar doğal olarak ilk kullanan arkadaşlarımızdan bazıları elektriğe bağlamadan sadece pille çalıştırıyor, FFB o anda çalışmadığından çok dandik bi kontrol oluyor , elektriğe bağlayınca zaten kontrol müthiş..

alışması biraz zaman alır ama alışıncada ben bunca oyunu joypadde boşuna oynamışım dedirtir:)
  • @Eto Demerzel

bende elektrik ile çalıştıramadım,pille çalıştırdım pek hoşuma gitmedi, demek ondan diyorsun.
    yalnız fişi kalın girişli dönüştürücü beyaz 5 liralık ara apatartı aldım o da olmadı. başka ne yapmalıyım?
  • 3k'sız bir xboxum olsada bende alsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacyab

@Eto Demerzel

bende elektrik ile çalıştıramadım,pille çalıştırdım pek hoşuma gitmedi, demek ondan diyorsun.
    yalnız fişi kalın girişli dönüştürücü beyaz 5 liralık ara apatartı aldım o da olmadı. başka ne yapmalıyım?

amerikan tipi priz ucu var kabloda valla ben bakır tel bağladım çalıştırdım

aparat almaya daha vaktim olmadı ama kablo ekini yapabilirsin, FFB açık olduğunda kulaklık girişinin yanındaki yeşil ışık yanacak, o ışık yandığı sürece FFB var demektir, çok çok daha sağlam kontrole ulaşırsın

• priz temas etmiyormuş. üzerine ağırlık koyunca çalıştı. mis oldu :) cidden pille olmaz. hikayeymiş. bi de yolda tutabilsem. dirt 2 nefis oynanıyor. gerçek araç gibi, toprak yolda..
    teşekkürler. eto.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacyab

@Eto Demerzel

İngiltere'de kullanılan 3 uçlu fişlerden bahsediyorsan, aldığın dönüştürücülerin bazıların on/off switch'i vardır onu kontrol et yada bazen o parçaların üzerinde kendi sigortası var o bozuk olabilir.

Birde bu setin pedallarının arkasına cok sert olmayan 5-6 çapında bir topu ikiye keserek koyuyorsunuz yada o boşluğa biraz sertce bir sünger parçası sıkıştırıyorsunuz, böylece o bahsettiğin çok hassas olma durumunu ciddi anlamda kayboluyor. Sert, sıkı ve gerçeğe daha yakın birpedal seti oluyor. Ben özellikle freni epey bir takviyeledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 26 Eylül 2009; 20:31:12 >

• on/off yok pek kaliteli birşey değil. daha iyisini alayım, yoksa temas etmesi için böyle ağırlık koymakla olmaz
  • arkadaşlar wireless yazıyo diye sadece wireless değil dime
  • Arkadaşlar merhaba ürünü temin etmek isteyenler için bir kaç bilgi vermek istedim.

Satış yeri : İstanbul / Kadıköy

Yer: Yazıcıoğlu iş hanı zemin kat syd bilgisayar ve yazıcıoğlu sokağında exa bilgisayarın solunda yeni açılan mağaza adını şu an hatırlamıyorum ancak
    gidince mağazayı görebilirsiniz.

Geçen hafta fiyat sorduğumda 200$ olduğunu söylediler bilginize.
  • 280 milyona denk geliyo hocam çok yüksek ya
  • shopto.net üzerinden kargo hariç 160-170tl civarına temin edilebiliyor tabi gümrük olayını dikkate almakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

shopto.net üzerinden kargo hariç 160-170tl civarına temin edilebiliyor tabi gümrük olayını dikkate almakta fayda var.

100 euro altındaki alışverişlerinizde gümrük alınmıyo.

Şeker-Kurban Bayramlarından veya yılbaşından birer ay önce ve sonrasını kapsayan dönemde paket hediye olarak geliyorsa ki paketin üzerinde "Gift Item" yazar 300 Euro’ya kadar gümrük vergisine tabi değildir, bilginize :)

Ben ebay'dan kargo dahil 130tl'ye bu direksiyondan buldum, satın aldım bekliyorum gelmesini.

Daha detaylı alışveriş bilgisi içinwww.iyibey.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 28 Eylül 2009; 15:40:34 >

• ebay linkini atar mısın hocam bi bakalım bizde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.