Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Xboxımı satıcam yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çeşitli parasal sıkıntılar ve iş sebebiyle Xbox 360 Slim imi satmaya karar verdim fakat fiyat konusunda açıkçası kafam karışık. Bu konuda sizden yardım istiyorum. Elimde Xbox 360 Slim var alalı 8 ay oldu fakat çok temiz kullandım hatta çok az kullandım denebilir. Kutusu parçaları her birşeyi duruyor. 1 yıllık dükkan garantisi var ve hala 4 ay var dolmasına. Bu sekiz ayda maksimum 1-2 ay oynayabildim zaten. 2 tane kablosuz controller ı var ayrıca Scart için kablolar, HDMI kablosu adaptör çeviricisi her birşeyi yerinde ve sapasağlam. İçinde 320 GB lık HDD var fakat WD marka olduğundan 290 GB olarak gözüküyor. Üstüne bir de microsoft kulaklık var. Bütün bunlar göz önüne alındığında aşağı yukarı ne kadar eder bu cihaz? Şimdiden teşekkür ederim.

• pm
  • 660 gideri var..
  • Hocam forumda araştırdım benim makineye benzer makineler 520-560 lira arası gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chato91

Hocam forumda araştırdım benim makineye benzer makineler 520-560 lira arası gidiyor.

olabilir. $ var bu işin içinde tabi..
  • 550 tl ye rahat fider hocam.

İlan açmışsınız ben de bakmadan yorum yapmıştım vay be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 21 Aralık 2011; 19:37:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR AKÜ ALICAM YARDIM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.