Şimdi Ara

+XBOXONE ONEDAY LIMITED EDITION+Unboxing Kutu Acilimi 4.Video Sürekli güncellenecek (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
6
Favori
7.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    videolarınız çok güzel , acaba elinizde xbox gamepad varken kinect e ihtiyaç duyuyormusunuz , oyunların grafikleri nasıl bir ryse - yada Forza 5 nasıl ,

sanırım 2. video da hesap ( account ) demek istiyordunuz.

merak ediyorum ps4 de alacak mısınız , incelemenizi görmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Müsadenizle ben bir kaç şey sormak istiyorum. Bir önceki nesil xbox 360 ile kıyaslarsanız eğer, xbox one için iyi ki almışım, bu konsol olmuş budur dediğiniz genel özellikler var mı?

Bir de önceki nesil ile ufak bir yazılı karşılaştırma yapabilir misiniz? Sizin gözünüzden kısa bir değerlendirme rica edeceğim.

Teşekkürler.

Merhaba
    Xbox one neden almalıyım sorusunda ,bence oyuncunun tamamen ne istediğine bağlı bir soru şöyle özetleyim ben xbox one da, tv izliyorum, istediğim zaman oyun oynuyorum, akşam işten gelince eşimle abone oldugum love filmden hd film izliyorum, Skypede Türkiye'deki eş dostla konuşuyorum, email lerime bakıyorum, yani bir çok sosyal işi yapabilme olanağı veriyorum uploud, yada twitch Vb. Haric, bu konsolun Entertainment olayı gelelim oyuna ben atari ile konsol hayatına girdim bu benim 8. Nesil son konsolum yeterince beni tatmin etti ama donanım işine bakmam nedeni ise ben konsolu zevk bir hobi olarak görüyorum, ben hiç bir zaman x bir firmanın konsolu ile bir yarışa sokmam çünkü ben commanderle , Nes ile büyüdüm o zaman neyse bu zaman böyle zevk alacaksın,
    360 ömrünü bitirmiş değil o yüzden xbox one nı aman aman hemen gidin alın demiyorum, bence acele edilmemeli Yaygınlaşsın o zaman alınmalı çünkü bir çok özelliği Türkiye'de çalışmayacak....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Riwalp kullanıcısına yanıt
    Merhaba set boxum yok o yüzden sadece menü geçişlerinde kneckte ihtiyaç duyuyorum, set boxum gelince Entertiment olayı ozaman başlar ve kineckt ihtiyacı o zaman daha belirgin olur şu anda çok ihtiyaç duymuyorum....

• Hocam hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle.
    Darısı bizim başımıza
  • Üstad çok güzel bir video olmuş emeğine sağlık keyifle izledik seni

sanırım epey uzun bir zamandır ordasın fakat buna rağmen türkçen gerçekten çok iyi

Cihazı ben burdan çok başarılı buldum özellikle kasa baya sağlam olmuş gerçi sen bi kaç kere masaya çarptın ama

valla benim burdan içim cız etti şimdi xbox one'ı koyduğun vitrine dikkat ettim yanlardan sıfır çekmişin hiç boşluk

kalmamış bu sıkıntı yaratmaz mı ? çünkü böyle cihazları biliyosun ne kadar havadar bir yerde kullanırsak o kadara iyi

ps ; bide son bişey müsayitseniz size xbox oynamaya gelebilirmiyim biralar benden

+XBOXONE ONEDAY LIMITED EDITION+Unboxing Kutu  Acilimi 4.Video Sürekli güncellenecek

• vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah iyi dileklerin için,
    Cihazın soğutması hava ızgarası üstte yanlarda olmadıgı için sıkıntı yok :)
    Ziyarete gelince eğer burdaysan müsait bir zamanda termin yaparız sonra gelirsin neden olmasın

• Benim makinede dün geldi ,day one edition

2. Gamepad de geldi :) onda day one edition yazmıyor :)
     +XBOXONE ONEDAY LIMITED EDITION+Unboxing Kutu  Acilimi 4.Video Sürekli güncellenecek

Şu bir gerçek xbox one ın gamepadi ,ps4 ün yanında basit kalıyor,malzeme kalitesi olarak da,sadece analogdaki tırtıllar iyi,bir de yıl olmuş 2014 hala kutudan duracell çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 23 Kasım 2013; 23:52:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Enfes olmuş, ellerinize sağlık
  • İnceleme çok güzel olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Benim makinede dün geldi ,day one edition

2. Gamepad de geldi :) onda day one edition yazmıyor :)

Şu bir gerçek xbox one ın gamepadi ,ps4 ün yanında basit kalıyor,malzeme kalitesi olarak da,sadece analogdaki tırtıllar iyi,bir de yıl olmuş 2014 hala kutudan duracell çıkıyor

Resimlerden bakıldığında PS4 gamepadi daha kalitesiz gelmişti bana, demekki yanıltıcı oluyor.

• Hocam hayırlı olsun,hdmi in ve out u çözebildin mi tam ne işe yaradığını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 24 Kasım 2013; 0:50:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDMI IN VE OUT olayında yanılmıyorsam Xbox One'a Xbox 360'da bağlanabiliniyor.

Forumda birisi anlattı veya bu durumu link olarak haber vermişti diye hatırlıyorum.

Kısacası Xbox One üzerinden Xbox 360'a bağlanabilme gibi bir olaydı diye aklımda kaldı.

Araştır derim. Bizi de bilgilendirirsin zahmet olmazsa.
  • phantom_coal kullanıcısına yanıt
    Bütün day one ların gamepadlerinde day one 2013 yazısı olması lazım siz de olmaması tuhaf standart olmasın,
    Hdm in konsol ve tv bağlantısı
    Hdm our ise set box ile konsol yani oyundan tv ye tv den oyuna geçmek için bir tv bağlantısı

• hocam eline sağlık, şu eğlencı kısmı Türkiye de çalışsaydı hemen gidip alırdım hayırlı olsun güle güle kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: Lastday4u

Bütün day one ların gamepadlerinde day one 2013 yazısı olması lazım siz de olmaması tuhaf standart olmasın,
    Hdm our ise set box ile konsol yani oyundan tv ye tv den oyuna geçmek için bir tv bağlantısı

Yani bizde ki D-SMART, DIGITURK vb'den çıkan kabloyu Xbox One'a bağlayacağız huh ?
  • Evet ama Burdaki setbox ile Türkiye'deki setbox arasında yazılım farkı oldugu için desteklermi bilmiyorum, zaten şu an Entertiment olayını sadece amerika kullanıyor gelmesi yakın buraya...

• quote:

iyi günler.
    Öncelikle yaptığınız iş çok başarılı.Tebrik ederim.

Benim sizden bir ricam olacak bende bir xbox istesem sorun olurmu ??
    Kaç gün içinde size ulaşır
    Fiyat olarak bana ne kadara gelir. Şimdi yabancı sitelerle uğraşmak hiç istemediğimden sizden rica ettim.
    iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_CoMa -- 24 Kasım 2013; 2:04:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_CoMa

quote:

iyi günler.
    Öncelikle yaptığınız iş çok başarılı.Tebrik ederim.

Benim sizden bir ricam olacak bende bir xbox istesem sorun olurmu ??
    Kaç gün içinde size ulaşır
    Fiyat olarak bana ne kadara gelir. Şimdi yabancı sitelerle uğraşmak hiç istemediğimden sizden rica ettim.
    iyi forumlar..

Teşekkürler pm attım saygılar...

• çok güzel bir unboxing ve inceleme olmuş, ben xbox almayacam ama gerçekten sizin samimiyetiniz çok hoşuma gitti. tebrik ederim saygılar sevgiler
  • Teşekkürler iyi dilekleriniz için saygı bizden...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.