Şimdi Ara

+XBOXONE ONEDAY LIMITED EDITION+Unboxing Kutu Acilimi 4.Video Sürekli güncellenecek (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
6
Favori
7.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lastday4u

Teşekkürler iyi dilekleriniz için saygı bizden...

360 takiler one dakilerle party yapabiliyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef :(

• quote:

Evet ama Burdaki setbox ile Türkiye'deki setbox arasında yazılım farkı oldugu için desteklermi bilmiyorum, zaten şu an Entertiment olayını sadece amerika kullanıyor gelmesi yakın buraya...

Hmmm anladım. Denemesini bile yapma diyorsun yani. Ah TR ah hiçbirşey yok anasını satayım.

LED ZEPPELIN,

Party chat'i napıcan One'cılar ile ? Amacın ne söyle bilelim. One al aga, bilirsin tek çare One.
  • quote:

Bütün day one ların gamepadlerinde day one 2013 yazısı olması lazım siz de olmaması tuhaf standart olmasın,
    Hdm in konsol ve tv bağlantısı
    Hdm our ise set box ile konsol yani oyundan tv ye tv den oyuna geçmek için bir tv bağlantısı

Hocam benimkinde de yazıyor, 2. Yedek gamepadi de aldım onda yazmıyor, siyah kutudan çıkanda var yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox One'da en çok merak ettiğim konulardan biri, digiturkplay.com.tr üzerinden yayınları çalıştırıyor mu?

Eğer çalıştırıyorsa beni yeni bir Led TV alma derdinden kurtaracak. :)

Deneme imkanınız olursa çok sevinirim.

• Ach so :) ok o zaman

@bynedim Tekrar belirtim elimde bir set box yok digitürkümde yok haliyle Entertainment i kullanamayacam Almanya'ya 2024 gibi gelecek saygılar....

• Hayırlı olsun güzel inceleme
  • Şu videolara bakarım bir ara

• quote:

Ach so :) ok o zaman

@bynedim Tekrar belirtim elimde bir set box yok digitürkümde yok haliyle Entertainment i kullanamayacam Almanya'ya 2024 gibi gelecek saygılar....

Yarın digiturk ile deneyip video çekebilirim, işten dönünce . Bakalım nasıl olacak

• phantom_coal kullanıcısına yanıt
    ok iyi olur hic olmazsa bu konuda türkiyedeki arkadaslarin sorusunada cevap olur

• quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

Ach so :) ok o zaman

Yarın digiturk ile deneyip video çekebilirim, işten dönünce . Bakalım nasıl olacak

Benim kastettiğim dijitürk uydu alıcısı değil, Xbox dashboard menüde browser üzerinden web tv için dijiturkplay internet sitesi üzerinden verilen yayınları destekleyip desteklemediği idi.

Browser'dan dijiturkplay.com veya com.tr internet sitesi üzerinden bir preview yayın çalıştırmanız yeterli olacaktır.

Deneme imkanınız olursa sevinirim.

• hayırlı olsun özellikle hdmı in girişi ile herşey yapmak mümkün olucak diye diye düşünüyorum hatta ona bile gerek yok internet explorer'dan gir dizimag sitesine abi videolar falan akıcı mı hd gösteriyor mu mesela bir dene bence.
  • xb-treck kullanıcısına yanıt
    Akşam deneyim bir dediğini....

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 25 Kasım 2013; 20:05:04 >
  • kod okuma videosunda kinecte almanca "xbox kod oku" komutu verdikten hemen sonra neden controllara basıyor anlamadım. kinectin komutu algıladıktan sonra zaten kendisi açması gerekmiyor mu sayfayı. yine mi milleti kekledi acaba . iksboks diyor zaten kinect o sözü algılar mı bilmem. yine de yanılıyor da olabilirim.
  • phantom_coal kullanıcısına yanıt
    bu pil konusunda bende cok ön yargılıydım ama sonra fark ettimki adamlar bıze hem pıllı hem sarjlı secenek sunuyorlar(sarjlı piller sayesınde) unutkan bırıysenız (ki ben oyleyım)ps3 kolunun sarjı oyunun ortasında pat dıye bıtebılıyor buda buyuk sorun yaratıyor ps ye kabloyla baglıyoruz vs
    bırde soylenene gore ds 4 un sarjı cok dayanmıyormus buda arada kablo ıle dolasacagız demek oluyor sanırım bu yuzden pıl secenegı ıyı bır secenek olabılır gıbı gelıyor ısın bu boyutundan bakınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

bu pil konusunda bende cok ön yargılıydım ama sonra fark ettimki adamlar bıze hem pıllı hem sarjlı secenek sunuyorlar(sarjlı piller sayesınde) unutkan bırıysenız (ki ben oyleyım)ps3 kolunun sarjı oyunun ortasında pat dıye bıtebılıyor buda buyuk sorun yaratıyor ps ye kabloyla baglıyoruz vs
    bırde soylenene gore ds 4 un sarjı cok dayanmıyormus buda arada kablo ıle dolasacagız demek oluyor sanırım bu yuzden pıl secenegı ıyı bır secenek olabılır gıbı gelıyor ısın bu boyutundan bakınca

Ps4 kolunun şarjı 3 e göre daha az gidiyor.normaldir,sesde çıkıyor,touchpad,ışık.eski samsung cep telefonumun şarj aletini denedim,şarj oluyor,hemde daha hızlı usb ye göre.aynı kablo xbox one kontrolünede uydu ama pilli olduğundan şarj oluyormu deneyemedim.

• pil iyidir batarya ölmesindense pil ölsün daha iyi. her yerde 2 dkda bulursun aslında
  • Hocam bu day one edition Xbox one konsolu Almanya da kaç euro ?
  • Day One Edition Fifa 14 Bundle Pack - 499€
    Day One Edition Forza 5 Bundle Pack - 499€

Amazon üzerinden Almanya ve İtalya fiyatları bu şekildeydi fakat şu anda stok var mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 26 Kasım 2013; 8:45:29 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.