fazla da güvenmemek lazım, sıfır araba satacaz diye takasa araç alırken fiyatı öldürüp ucuza alırlarsa malum siteden 3000 tl pahalıya kurumsal firmadan almış olursunuz, önemli olan alacağınız araçta iflah olmaz arıza,şase ve direklerde yamulma olmasın,yoksa piyasada çizikten dolayı 5-6 parça boyalı 1-2 parça değişenli bir araba çok uygun fiyatlara alınabilir,zaten o kurumsal firmalarda bunları alıyor 3000 tl fazlaya size satıyor
quote:
Orijinalden alıntı: sertay_a
şikayetvar ı açıp dod hakkındaki şikayetlere bir bakın derim mesela. kurumsal dediğiniz yerler nasıl.
+1
quote:
Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^
fazla da güvenmemek lazım, sıfır araba satacaz diye takasa araç alırken fiyatı öldürüp ucuza alırlarsa malum siteden 3000 tl pahalıya kurumsal firmadan almış olursunuz, önemli olan alacağınız araçta iflah olmaz arıza,şase ve direklerde yamulma olmasın,yoksa piyasada çizikten dolayı 5-6 parça boyalı 1-2 parça değişenli bir araba çok uygun fiyatlara alınabilir,zaten o kurumsal firmalarda bunları alıyor 3000 tl fazlaya size satıyor
Hocam sahibinden de inanın araç sahipleri de galeriden gördüğünden midir nedir, fiyatları çok fazla.
Xchange de 2009 avensisi 38.500 istiyor, sahibinde şahıs 2009 avensisine 41.000 istiyor. Toyota ucuz alıp piyasaya yakın fiyata satıyor anladığım kadarı ile.
arifomer
kullanıcısına yanıt
ben genel olarak bahsettim, avensis çok güzel ve tutulan bir araba olduğu için ve satıştaki araç sayısı nispeten az olduğu için bireysel satıcıların şansını denemek için yüksek fiyat girmesi normal, malum sitede benim gördüğüm fiyatlar %10 kadar şişik,buna mukabil aracını gerçekten satmak isteyen gerçek satıcılar da yok değil, bunları soteye yatıp takip etmek lazım, birde bu mevsimde araba alırken 1,5-2 k fazla ödersiniz,mümkünse kasım veya aralıkta almak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: arifomer
quote:
Hocam sahibinden de inanın araç sahipleri de galeriden gördüğünden midir nedir, fiyatları çok fazla.
Xchange de 2009 avensisi 38.500 istiyor, sahibinde şahıs 2009 avensisine 41.000 istiyor. Toyota ucuz alıp piyasaya yakın fiyata satıyor anladığım kadarı ile.
Bu diğer çoğu marka için geçerli. Benim gördüğüm kadarıyla, sahibinden.com aracılığıyla sahibinden satanlar cidden çok fazla istiyorlar gibime geliyor ve bu durum, piyasa denen lanet şeyi durduk yere şişirip duruyor.
quote:
ben genel olarak bahsettim, avensis çok güzel ve tutulan bir araba olduğu için ve satıştaki araç sayısı nispeten az olduğu için bireysel satıcıların şansını denemek için yüksek fiyat girmesi normal, malum sitede benim gördüğüm fiyatlar %10 kadar şişik,buna mukabil aracını gerçekten satmak isteyen gerçek satıcılar da yok değil, bunları soteye yatıp takip etmek lazım, birde bu mevsimde araba alırken 1,5-2 k fazla ödersiniz,mümkünse kasım veya aralıkta almak lazım
Aynen hocam pusuya yattım bende denk gelirse şansımı denerim ama yoksa xchange yolları taştan
Bu aylarda almama konusunda çok haklısınız. Acelem yok zaten hem paramda tam hazır değil. Aracı almadan önce iyice araştırıyorum. Dediğiniz gibi kasımı falan bulur benim.
Teşekkürler yardımlarınız için.
quote:
Orijinalden alıntı: trcn
quote:
Orijinalden alıntı: arifomer
quote:
Bu diğer çoğu marka için geçerli. Benim gördüğüm kadarıyla, sahibinden.com aracılığıyla sahibinden satanlar cidden çok fazla istiyorlar gibime geliyor ve bu durum, piyasa denen lanet şeyi durduk yere şişirip duruyor.
Hiç sormayın hocam fiyatlar inanılmaz. Herkes tutturabildiğine. Gerçekten ihtiyaçtan satan satıcıları denk getirmek lazım yoksa çok zor sahibinden araç almak.
arifomer
kullanıcısına yanıt
Dostum Xchange by Toyota bey toyota ile bir deneyiminiz oldu mu ?
Memnun kaldınız mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
Dostum Xchange by Toyota bey toyota ile bir deneyiminiz oldu mu ?
Memnun kaldınız mı ?
Hocam fikir olarak aklımdaydı ama toyota almadım, imzamda ki araç denk geldi onu aldım.
Ama galericiye göre daha güvenilir olduğunu düşünüyorum, sonuçta kurumsal bir firma. En azından araç muayyer deyip sonra pert çıkma ihtimali çok düşük diye düşünüyorum. Olsa bile hakkınızı daha rahat ararsınız bence.
quote:
Orijinalden alıntı: pentester Kurumsal bir firma prestijine zarar verebilecek bir davranışın altına imza atar mı ? Cevabınız sorunuzun da cevabıdır.
Valla zamanında DOD dan sözüm ona hilesiz hurdasız araç alıpta, türlü kazalarla dolu geçmişi olan araçlar sahipleri vardı forumda, çokda güvenmem açıkçası.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme