Şimdi Ara

XCM 1080p VGA box hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • al sana bir alternatif daha canımın içi. bak bunun tipi daha güzel ama azıcık daha pahalı...

http://www.x2vga.com/
  • plazma 1280 * 800 piksele kadar destekliyor bu şekilde güzel bigörüntü alabilirmiyim
  • arkadaslar bizde vestelin sadece yurt dısına sattıgı 82 ekran 32'' galiba univerum quelle marka tft-lcd tv war ben bunun kitapcıgını okudum almancaydı pek bir sey anlamadım ama maximum cozunurlugu 1320*768 di galiba ben bu tv de ps3 veya xbox 30 alsam 1080p goruntu alabilirmiyim yada guzel goruntu alabilirmiyim cunku suphe etmeye basladım ps2 yi takınca goruntu tuplu tv den daha kotu ama daha akıcı oluyor neden??

ayrıca 5+1 ses sistemi var bunu nasıl ps2 ye baglıcam dvd player de var onun vasıtasıyla baglamayı denedim ama yapamadım bir el atarsanız iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldiertr -- 21 Ağustos 2007; 22:51:48 >

• plazma 1280 * 800 piksele kadar destekliyor bu şekilde güzel bigörüntü alabilirmiyim

arkadaşlar boşun abir oyun parası verimiyeyim scartdan kesinlikle daha güzel olur dimi görüntü
  • Türkiyede bulamaz mıyız bunları arkadaşlar??
  • quote:

Orjinalden alıntı: pacodecalli

Türkiyede bulamaz mıyız bunları arkadaşlar??

maalesef . Anca satan olursa ikinci el.Bende arıyorum bunlardan bir tane ama satan yokki
  • Bende war cok memnunum. Ps3 ile kullanıyorum monitorumde. Play asiadan getirttim. Türkiyede bulmak imkansız arkadaşlar.
  • ben satıyorum x2vga2. sahibinden.com'a x2vga yazabilirsiniz. ama 1080i'ye dönüştürüyor mu bilemiyorum. xbox1 için 720i destekliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moontaxi -- 3 Eylül 2008; 22:44:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.