Şimdi Ara

XCOM 2 Collection iOS için yarın Android için seneye çıkacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yayıncılığını 2K'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Feral Interactive'in yaptığı strateji türünün önemli oyunlarından biri olan XCOM 2 Collection'ın Android için yayın tarihi açıklandı. iOS için olan çıkış tarihi ise önceden biliniyordu.

Ayrıca Bkz.Pokemon GO daha yıl bitmeden 1 milyar dolar hasılatı geçti

XCOM 2 Collection, iOS cihazlar için yarın, yani 5 Kasım'da yayınlanacak. Şu anda 229.99 TL'den App Store üzerinde ön siparişe açık durumda. XCOM 2 Collection, iPhone 7 Plus ver üzeri modelleri destekliyor, iPad için ise iPad mini 5. jenerasyon ve üzeri modelleri destekliyor. Oyunu oynayabilmeniz için sistemin 13.1 veya sonraki güncellemelerini yapmış olmanız lazım. Oyun 8.5GB büyüklüğünde ancak oyunu indirirken sorun yaşamamanız için 17GB boş alan ayırmanız tavsiye ediliyor.

Ayrıca geçtiğimiz gün oyunu geliştiren stüdyo Feral Interactive, oyunun Android sürümü için de bir açıklama yaptı. Ne yazık ki net bir çıkış tarihi verilmedi ancak yapılan paylaşıma göre oyunun seneye çıkması planlanıyor. Bahsi geçen paylaşımı aşağıda bulabilirsiniz.

• Ps Plus ücretsiz verdiğinde oyunu oynamıştım. Eğlenceli oyun fakat mobil platformda 229 tl vermek mantıklı mı pek sanmıyorum.

• Ps3 de enemy unknown oynamistim, cok sevdigim icin android de enemy within alip oynadim. Muhtesem bir oyun bence. Android icin ciktiginda bunu da almayi cok isterim. Fiyat biraz ucuk ios icin, umarim android daha ekonomik olur.

• İlk oyun iOS’e geldiğinde dönemin en iyi iPad’inde bile kare atlıyordu.

Umarım bu da öyle olmaz. Birde masa üstünde çok daha güzel gözüküyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.