Şimdi Ara

Xdrive Sancak Oyuncu Koltuğu 969,03 TL (Kargo Bedava) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
3
Favori
37.203
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi bakalım inşallah beklemedeyiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ürün bana da ulaştı, 5-6 gündür kullanıyorum görüşlerime gelince malzeme kalitesi çok iyi kalite hissiyatını veriyor ağır ve sağlam bir ürün ayakları kendi renginde metal ayak, kollar hareketli, tasarım olarak çok şık zaten oturumdaki rahatlığı gerçekten çok iyi yumuşak visko yastık tadında ağrı yapmıyor bel ergonomisi ve minderi gayet iyi, vücudu saran bir koltuk, boyunluk boynuma tam denk geldi kardeşim ile birlikte rahatça kullanıyoruz, bu fiyata piyasada alınabilecek iyi ürünler arasında, tavsiye ederim

Xdrive Sancak Oyuncu Koltuğu 969,03 TL (Kargo Bedava)

• GamerBey kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler fotoğraf için boy kilonuz nedir ve üründe otururken bir fotoğraf atabilirmisin?
  • FrknSsm F kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Otururken Çektim 1.76 boy 65 kilo

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Dostum selam haber varmı kargodan bende de hala 5 eylülde kargolanacak gözüküyor

• hasskabal kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi en geç 30 Ağustos'ta kargolanacak dediler. Bir arayın sorun isterseniz siz de.

Edit: 15 dakika önce Horoz Lojistik ile kargolanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 29 Ağustos 2019; 15:52:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 949 TL’ye düşmüş hepsiburada’da. 999 TL iken sipariş vermiştim. 24 Ağustos’ta sipariş verdim ve hala kargolanmadı. Ayıp yani!

• 23 Ağustos'ta verdiğim sipariş bugün teslim edildi.

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Begendin mi koltugu biraz bahsedermisin?

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    yazmayı unutmuşum firma ile irtibata geçtim koltuğun sadece üst kısmını ertesi gün gönderdiler bana, bende onlara bendekini geri gönderdim. iade etmeden bu şekilde kolayca çözdük. firma gerçekten ilgili satış sonrası da
  • Şuan yorumlamak için çok erken fakat ilk izlenimlerimi aktarayım.

Horoz Lojistik ile kapıya kadar teslim edildi. Aşağıya inip almadım yorumlarda bundan bahsedenler olmuştu. Boyum 1.90 koltuk gayet güzel bir şekilde oldu. Küçük gelmedi. Oturma genişliği çok iyi geldi. Önceki koltuğum Adore Max Office Easy Racing'di ve taburede oturuyormuşum resmen. Kurulumu çok basit. 3-4 dakika sürdü koltuğu oturulabilir hale getirmek. 2.kişi lazım ama yoksa vidalamada zorluk yaşayabilirsiniz. Bel ve boyun ağrılarımı engelleme amacı ile aldım başarılı olacak gibi de duruyor. Malzemesi kesinlikle kaliteli. Kolçaklar yumuşak plastik ve 2 yönlü hareket ediyor. Yukarı-Aşağı, İleri-geri şeklinde. Geriye doğru yatırıp kilitlenebiliyor mekanizması da başarılı gibi duruyor şimdilik. Oturma olarak kesinlikle bana çok rahat geldi şuan. Sıfır araba aldığınızda arabanın içinde bir deri kokusu olur ya, aynı koku kutuyu açınca gelmeye başladı. Şimdilik ilk izlenimlerim olumlu. Biraz süre geçsin iyice kullandıktan sonra asıl yorumlarımı yaparım. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

• Şu anda 949₺
    Bir adet bastım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0meNtS

Şu anda 949₺
    Bir adet bastım.
    899 oldu fiyat. 999 da sipariş vermiştim. Sinirlerim bozuldu

• 979'da aldık biz de 50+25 TL indirim ile. Şimdi bu yapılan şey nedir? HB ile görüşsek bir sonuç alınır mı acaba?
  • anlık mı oldu 999 şu an
  • Malesef bisey yapmazlar. Guncel fiyattan aldik cunku. En fazla ugrasmak istersen iade eder tekrar sipariş verirsin.

Evet 899 tl suan guncel

• hbden bahsetmiyor musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Şuan yorumlamak için çok erken fakat ilk izlenimlerimi aktarayım.

Horoz Lojistik ile kapıya kadar teslim edildi. Aşağıya inip almadım yorumlarda bundan bahsedenler olmuştu. Boyum 1.90 koltuk gayet güzel bir şekilde oldu. Küçük gelmedi. Oturma genişliği çok iyi geldi. Önceki koltuğum Adore Max Office Easy Racing'di ve taburede oturuyormuşum resmen. Kurulumu çok basit. 3-4 dakika sürdü koltuğu oturulabilir hale getirmek. 2.kişi lazım ama yoksa vidalamada zorluk yaşayabilirsiniz. Bel ve boyun ağrılarımı engelleme amacı ile aldım başarılı olacak gibi de duruyor. Malzemesi kesinlikle kaliteli. Kolçaklar yumuşak plastik ve 2 yönlü hareket ediyor. Yukarı-Aşağı, İleri-geri şeklinde. Geriye doğru yatırıp kilitlenebiliyor mekanizması da başarılı gibi duruyor şimdilik. Oturma olarak kesinlikle bana çok rahat geldi şuan. Sıfır araba aldığınızda arabanın içinde bir deri kokusu olur ya, aynı koku kutuyu açınca gelmeye başladı. Şimdilik ilk izlenimlerim olumlu. Biraz süre geçsin iyice kullandıktan sonra asıl yorumlarımı yaparım. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Hocam boyun desteği var deniyor ama ben hiçbir fotoğrafta yastik goremesim nette de

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

hbden bahsetmiyor musunuz

Evt HB.
    Önceki verdiğim 949₺ indirimde olan siparişi hazırlanmadan hemen iptal ettim. Hazır 899 liraya düşmüşken tekrar sipariş verdim. :D

• M0meNtS kullanıcısına yanıt
    @jiraiya06

Yukarıda xDrive yazan yer boyun desteği olan kısım. Çıkıntılı bir yapıda zaten boynu daha ileride tutuyor.

@M0meNtS

Hocam keşke 300/50 Visa + 25 TL TT indirimini de kullansaydınız. İkinci el bölümünde satılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.