Şimdi Ara

Xdrive Sancak Oyuncu Koltuğu 969,03 TL (Kargo Bedava) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
3
Favori
37.193
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de emektar tekli kanepede C şeklinde pc ve konsol karşısında oturmaktan daralıp, birden Hepsiburada'ya girdim ve de kabak gibi koltuk yazdığımda karşıma Xdrive'ın bu modelinin indirimde olduğunu gözüme soktular.29 ağustosta gece 949 Liradan siparişimi verdim.Teslim edilme 17 eylül yazdığında herhalde imalat edip gönderecekler dedim.

Hayatım boyunca nelere para verdim, hiç ofis koltuğum olmadı.Hep evin bir sandalyesini sahiplenerek geçirdim yılları.Artık popomun hakettiği değeri vermek gerekiyordu.Ama adına oyun kelimesi giren en vasat ürün bile pahalı.Ha ofis sandalyeleri de ucuz değil.Hele ki bildiğimiz o beyaz plastik sandalyelerin fiyatını duyunca o kadar pahalanmış mı bunlar diye şaşırmıştım.Bir ara AeroCool'un RGB'li oyuncu koltuğu vardı, ona sarmıştım fakat dövizin patladığı 2018 döneminde 1 gecede koltuğun fiyatına 900 lira kadar zam gelmişti HB'de. Ayrıca rgb'li o modelin ışıklarının hemen bozulduğunu da okumuştum.

Psikolojik sınırım zaten 900-1000 bandıydı.Her ne kadar maaşlı çalışan olsam da diğer Xdrive ürünlerinin fiyatı baya baya yüksek duruyor.Eski fiyatının da 1200 olduğunu görünce 900 çiçek gibi geldi ve bastım siparişi :D

Benim monitörler,klavye vs ikea sehpasının üzerine kurulu.Kullandığım kanepenin yerden minimum yüksekliği 32cm. Xdrive'ın Sancak modeli , üreticinin belirttiğine göre minimum 47cm.Bakalım bir şeyler ayarlayacağım sehpayı yükseltirim ya da Sancak'ın tekerleklerini takmam, sabit kullanırım.

Güzel günlerde keyifle kullanmanız dileğiyle...

• Xdrive Sancak Oyuncu Koltuğu 969,03 TL (Kargo Bedava)Xdrive Sancak Oyuncu Koltuğu 969,03 TL (Kargo Bedava)Xdrive Sancak Oyuncu Koltuğu 969,03 TL (Kargo Bedava)

Koltuğum geldi. Kurulumu tek kişi rahatlıkla yapabilirsiniz. İlk izlenimlerim gayet rahat ve beli ağrıtmıyor. Geriye yaslanma ve yukarı aşağı gitme mekanizması çok sağlam, o hissi veriyor yani. Ben memnunum alacaklara tavsiye ederim.

• Konuyu görünce Aralık 2016'da 500TL'den sattığım DXRacer aklıma geldi.
    https://forum.donanimhaber.com/satildi-sifir-dxracer1-formula-koltuk-500tl--122564805#122564805

HB'da bakayım ne kadarmış dedim.
    Xdrive Sancak Oyuncu Koltuğu 969,03 TL (Kargo Bedava)

Neredeeeen nereye. Alan arkadaş inşallah hayır duası okuyordur bana

• 29 ağustos gecesi hepsiburada'dan sipariş verdiğim Xdrive Sancak koltugum halen kargoya verilmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukko.com
    XDrive Sancak Profesyonel Oyun & Oyuncu Koltuğu
    https://www.yukko.com/xdrive-sancak-profesyonel-oyun-oyuncu-koltugu-v-50172131

İlk Üyeliklerde 850 TL Üzerine 45 TL İndirim, 750 TL Üzerine 50 TL Worldpuan.
    Bu İndirimler İle Beraber Ürün 854,90 TL Geliyor.
    Geçen Ay'da Tüm Xdrive Ürünlerinde Yukko.com'da Ciddi İndirimler Vardı, Bu Ayda Sancak Modeline Yapmışlar Sanırım.

• :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma ya benimki de verilmedi. 31 ağustosta vermiştim siparişi.

Sanki yurt dışından ürün alıyoz.
  • 2haftada ürün teslim oldu. ama mekanizma başka sandalyenin mekanizmasıymış yani koca kolinin içine yanlış mekanizmayı koymuşlar. aradım hemen gönderiyoruz dedi. cumartesi yine sordum, dün çıkmamış olabilir bugün çıkar dedi salı günü oldu hala gelmedi. 1-2 saate gelmezse iade edeceğim.
    sorsan müşteri memnuniyetinde çok iyiler ama aynı şehirdeki müşterilerine bir türlü bir parçayı ulaştıramıyorlar.
    ilk siparişte sorun yaşayınca bir firmayla ve 4 gündür de çözülemeyince imaj yerlerde oluyor.

----
    geldi mekanizma neyse ki...

YALNIZ. Benim boy 1,85 ama yerden yüksekliği bana bile yüksek geldi. ayağım anca değiyor yere. niye böyle ki.. (en aşağıda tutuyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 10 Eylül 2019; 18:50:7 >
  • Koltuk geldi. Kurulumu basit, kalitesi var yaslanmak güzel hoj yumuşak fakat ayaklarınız biraz boşta kalabiliyor boyum 1.80

Alınmaya değer koltuklardan...

HOROZ lojistik ise eeeehhh.
  • Bir kaç haftadır kullananlar var artık sanıyorum, son durum nedir? Aranız iyi mi :)
    n11 de fiba bank alışveriş kredisi ile faizsiz 12 taksit yapıyorlarmış. 1080 TL ye geliyor. Hb de 999 tl şuanda hala ama, kart taksiti falan sıkıntı öbür seçenek daha cazip geldi.

Uzun süredir kullanan arkadaşların yorumuna göre alayım diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRal{_ -- 22 Eylül 2019; 1:44:17 >
  • 12 eylülde aldım n11 üzerinden hala daha korga verilmedi. Sonraki bir tarihte alıpta kargolanan varmı?

• ozgur_298 O kullanıcısına yanıt
    n11 de bugün sipariş geçsem, 7 ekimde kargolanır yazıyor. siz sipariş verirkende ileri tarih mi idi? Belirtilen tarihi de mi geçti?
  • BuRal{_ B kullanıcısına yanıt
    25 eylül yazıyordu hocam zaten dün akşam üzeri kargolanmış. Artık Horoz Lojistik'e kaldık. Umarım internetteki yorumlar gibi değildir lojistik firması.
  • Tekrar 999 TL Düşmüş Arkadaşlar
  • Bu koltuğa aklım takıldı ama 1000₺ az değil. Koçtaşa, Tekzen'e felan baktım düz ofis koltukları bile 750-850₺ olduğunu görünce bari bunu araştırayım dedim.

Kullanan arkadaşlara sormak isterim; boyum 1,75 bu koltuğa tam yerleşerek, koltuğu doldurarak oturabilir miyim? Ayaklarım yere değer mi, baldırlarımda ağrı olur mu? Koltuk rahat mıdır? Negatif yönleri nelerdir? Bunu alma şunu al diyebileceğiniz bir başka ürün var mıdır?

Koltuk hakkında güncel yorumlarınızı belirtirseniz çok mutlu olurum. Bir de bu koltuğu 999₺'den daha ucuza nasıl alabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 6 Ekim 2019; 1:4:13 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Anlık indirim ve visa çeki ile 899 gibi bir fiyata almıştım ben. 1 ay gibi bir süre kullandım güncel yorum yapayım. Oturma genişliği ve uzunluğu çok fazla öncelikle ve yatay arkaya doğru eğimli. Yatay eğimli olduğu için ayaklar kolay kolay yere değmiyor. Diğer koltuklarda oturma bölgesi düz oluyor mesela bu koltukta çok fazla açılı olmasa da arkaya doğru eğim var. Ben onu ayağımın altına bir şey koyarak aştım sayılır. Boyum 1.90 bu arada. Bel desteği gayet yeterli. Boyun desteği tam gelmesi için bir tık öne kaymam gerekiyor ama sizde boy tam oturacaktır diye düşünüyorum. Koltuğun kolçakları sert plastik değil yukarı aşağı ve ileri geri oynuyor. Yatırıp da kilitleyebildiğiniz bir mekanizması var ve şimdilik problemli gibi durmuyor. Genel olarak uzun oturumlarda ağrı sızı yaşatmadı bana şimdilik bacaklar dışında. Memnun olduğumu söyleyebilirim. Fiyatı ucuz değil biraz pahalı ama memleketteki fiyatları görünce, saçma sapan ofis sandalyelerine istenen fiyatları görünce normal gibi geliyor. Benim tek sıkıntım oturma bölgesinde bel desteğinin az önünde sert bir şey var ve otururken batıyor. Firma ile iletişime geçecektik araya tatiller girdi, o bu oldu şimdi de evde değilim. Döndüğümde bir baktıracağım ona da.

Sonuç olarak bu fiyat aralığında alınabilecek en F/P koltuk budur diye düşünüyorum. Kullanılan malzemeler gayet kaliteli ve uzun bir süre idare edecek gibi görünüyor. Otururken boynum açıkta kalıp da sağa sola kayıp ağrı yapmıyor artık en azından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Anlık indirim ve visa çeki ile 899 gibi bir fiyata almıştım ben. 1 ay gibi bir süre kullandım güncel yorum yapayım. Oturma genişliği ve uzunluğu çok fazla öncelikle ve yatay arkaya doğru eğimli. Yatay eğimli olduğu için ayaklar kolay kolay yere değmiyor. Diğer koltuklarda oturma bölgesi düz oluyor mesela bu koltukta çok fazla açılı olmasa da arkaya doğru eğim var. Ben onu ayağımın altına bir şey koyarak aştım sayılır. Boyum 1.90 bu arada. Bel desteği gayet yeterli. Boyun desteği tam gelmesi için bir tık öne kaymam gerekiyor ama sizde boy tam oturacaktır diye düşünüyorum. Koltuğun kolçakları sert plastik değil yukarı aşağı ve ileri geri oynuyor. Yatırıp da kilitleyebildiğiniz bir mekanizması var ve şimdilik problemli gibi durmuyor. Genel olarak uzun oturumlarda ağrı sızı yaşatmadı bana şimdilik bacaklar dışında. Memnun olduğumu söyleyebilirim. Fiyatı ucuz değil biraz pahalı ama memleketteki fiyatları görünce, saçma sapan ofis sandalyelerine istenen fiyatları görünce normal gibi geliyor. Benim tek sıkıntım oturma bölgesinde bel desteğinin az önünde sert bir şey var ve otururken batıyor. Firma ile iletişime geçecektik araya tatiller girdi, o bu oldu şimdi de evde değilim. Döndüğümde bir baktıracağım ona da.

Sonuç olarak bu fiyat aralığında alınabilecek en F/P koltuk budur diye düşünüyorum. Kullanılan malzemeler gayet kaliteli ve uzun bir süre idare edecek gibi görünüyor. Otururken boynum açıkta kalıp da sağa sola kayıp ağrı yapmıyor artık en azından.
    130 TL farkla XDrive 1453 almayı düşünüyorum. Bu koltuk boyum için büyük gelir sanırım. 1.78 boy, 72 KG'yim.

Bu koltuğu tavsiye eder misiniz bana?

EDİT: Sancak'ın görüntüsü daha çok hoşuma gitti ama boydan dolayı 1453 almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 17 Ekim 2019; 15:40:0 >

• Ahahha dolar fırlamadan önce 500 tl olan koltuk.
    Ne hikmet ise yerli üretim olmasına rağmen 900 lere fırlamış.
    İndirim mi bindirim mi?

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    1453 modeli ile ilgili bir bilgim yok hocam. Instagram sayfalarından sorarsanız eğer boyunuza göre en uygun koltuğu önerirler. Ama tabloya göre 1453 de boyunuza uygun olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

1453 modeli ile ilgili bir bilgim yok hocam. Instagram sayfalarından sorarsanız eğer boyunuza göre en uygun koltuğu önerirler. Ama tabloya göre 1453 de boyunuza uygun olabilir.
    Yazım yanlışı olmuş hocam. Bu koltuk derken sancak'ı benim boyuma önerir misiniz? Sancak daha çok hoşuma gitti ama rahatlık olarak bilemem tabi. 1453 daha rahat gibi gözüküyor ama sancak çok daha güzel tasarım olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 17 Ekim 2019; 18:32:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Mavi - Sarı Sancak Modeli Bu Akşam İndirime Girecekmiş Tekrar İnstagram Sayfalarından Paylaşmışlar Xdrive Sancak Oyuncu Koltuğu 969,03 TL (Kargo Bedava)
    www.hepsiburada.com
    Xdrive Sancak Profesyonel Oyuncu Koltuğu Mavi - Siyah Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xdrive-sancak-profesyonel-oyuncu-koltugu-mavi-siyah-p-HBV00000NZ2UW

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.