Şimdi Ara

XE9005 Aski Aski Aparati Yardim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, yeni bir ev kuruyorum bu sebele istedigim heryeri kirip dokebiliyorum , iki adet sorum olucak
    1 Sony xe9005 almayi planliyorum duvara asmayi dusunuyorum tv kablo kalabaligindan pek hoslanmadigim icin tam tv arkasina priz cektiricem aski aparati takilinda bu tv duvara sifirmi oluyor yoksa enerji kablosu ve priz takacak kadar bosluk varmi

2 kablo kalabaligindan hoslanmadigim icin duvar icinden bir adet uydu alici icin 1 adett ps4 icin Hdmi kablo cekmeyi dusunuyorum mantiklimidir ayrica madem evde heryeri kirip dokebiliyosun sunuda yaptir ben yaptiramadim diyeceginiz durumlar varmidir
    Simdiden tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.S.Y. -- 22 Mart 2018; 9:11:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Madem evi kırıp döküyorsun, mutlaka ethernet kablosu ve uydu kablosu (çift) döşe düşündüğün yerlere.
    Alarm düşünüyorsan mutlaka boya vbden önce kabloları döşet.

TV için de direk HDMI falan değil de 5-10cm çapında bir boru bırakabilirsin duvarda, sonra oradan ne istersen taşırsın.

Ör:
    XE9005 Aski Aski Aparati Yardim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 22 Mart 2018; 9:17:56 >
  • suphion kullanıcısına yanıt
    Tv aski aparatina takilinda pimasin agzi kapanmiyor dimi , yoksa hareketli aski aparati almak en mantiklisimi ?
    Alarm mantikli tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.S.Y. -- 22 Mart 2018; 9:35:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.S.Y.

Tv aski aparatina takilinda pimasin agzi kapanmiyor dimi , yoksa hareketli aski aparati almak en mantiklisimi ?
    Alarm mantikli tesekkur ederim

Askı aparatlarının çeşitleri var buna göre bakın.
    Ayrıca, en yapışanı bile illaki sıfır yapışmaz, ama hareket alanı, kablo dönüş payı az kalabilir tabi.
    Televizyonun askı yerini ve askı aparatını bir an önce belirleyip, yerleşimi ona göre düzenleyin derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.