Şimdi Ara

Xec coin (ecash)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba xec yani ecash adında btc çatalı olan bir coin var arkasında bcha ekibi ve amaury sechet var bu coinden gelecekte iyi yerlere gelebilir internette hakkında çok az bilgi buldum sadece ekşi sözlükte bi başlık açılmış alım tavsiyesi vermiyorum ama bu konu burda dursun belki ileride değerlenir incelemek isteyen arkadaşlar sitesi burada

e.cash
    eCash | Wealth Redefined
    https://e.cash

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone Simons -- 25 Ocak 2024; 20:23:35 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

XEC (eCash) Hakkında Bilgi

XEC (eCash), merkezi olmayan, eşler arası bir dijital varlıktır. Bitcoin'in bir çatalıdır ve gizlilik, ölçeklenebilirlik ve düşük işlem ücretleri sunmak üzere tasarlanmıştır.

eCash'in Temel Özellikleri:

• Gizlilik: Gizlilik odaklı özellikleri sayesinde işlemler anonim olarak yapılabilir ve kullanıcıların gizliliği korunur.
    • Ölçeklenebilirlik: Hızlı ve verimli işlem işleme yeteneğine sahiptir, bu da yüksek işlem hacmine olanak tanır.
    • Düşük İşlem Ücretleri: İşlem ücretleri genellikle çok düşüktür, bu da onu mikro işlemler için uygun hale getirir.

eCash Kullanım Alanları:

eCash, çeşitli kullanım alanlarına sahiptir:

• Ödemeler: Malları ve hizmetleri çevrimiçi veya mağazalarda satın almak için kullanılabilir.
    • Para Transferleri: Hızlı ve düşük maliyetli para transferleri için kullanılabilir.
    • Finansal Hizmetler: Kripto para birimi ticaretinde ve borç verme gibi finansal hizmetlerde kullanılabilir.

eCash Coin Yorumları:

eCash coin, kullanıcıları arasında hem olumlu hem de olumsuz yorumlar almıştır. Bazı kullanıcılar gizliliğini ve düşük işlem ücretlerini överken, diğerleri değer dalgalanmalarına ve yaygın olarak benimsenmemesine dikkat çekmiştir.

eCash Coin'i İncelerken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

eCash coin'e yatırım yapmayı düşünüyorsan, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısın:

• Piyasa dalgalanmaları ve potansiyel fiyat riskleri
    • eCash'in benimsenme düzeyi ve kullanım alanları
    • Uzun vadeli büyüme potansiyeli

Sonuç:

XEC (eCash), gizlilik, ölçeklenebilirlik ve düşük işlem ücretleri sunan merkezi olmayan bir dijital varlıktır. Çeşitli kullanım alanlarına sahiptir ancak yatırım yapmadan önce piyasa risklerini, benimsenme düzeyini ve uzun vadeli büyüme potansiyelini iyice araştırman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yıllar önce airdrop yapmıştı. Sanırım burada paylaşılmıştı. ben aldım ama tutmadım. Bir ilerleme yapmadılar zaten. binance'de listeliydi ama ne oldu bilmiyorum.

• mr. master kullanıcısına yanıt

Şanslarına çıkış yaptıktan birkaç ay sonra ayı sezonu geldi sonrası malum piyasa çöktü şuan 0,000033 seviyelerinde fiyatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.