Şimdi Ara

xenon ampül hakkında yardımzı olurmusunuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam 8000 k xenonun aydınlatması zayıftır 6000 ve 4300 e göre. En iyi adınlatma gücü 4300k xenondadır. Zaten tüm orjinal xenonlar 4100 ve 4300 k kelvin ısısındadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

quote:

Orjinalden alıntı: sdffvccxx

arkadaslar arabam 2005 hyundai accent gercek bi xenon nasıl bulabilirim özel yapılıyomu? ampülü kiti nasıl açıklarmısınız...

Gerçek bi-xenon yaptırabilirsiniz hem de xenon kitlerden daha düşük fiyata. Bi-xenonlu bir araçtan mesela Mercedes E serisinden çıkma projektörleri farınızı açarak monte etmeniz gerekir. Aynı şekilde yine E serisinden çıkma ballastlar lazım. Ampülleri de duruma göre çıkma ya da yeni alabilirsiniz. neticdede orjina bi-xenonununuz olur. Aydınlatması da süper olur. Yalnız bu uygulamanın işçiliği çok zordur. Kendiniz yapabiliyorsanız yapmalı , yapamıyorsanız iyi bi usta bulmalısınız.

hocam arkadaş gerçek bir xenon demek istemiş heralde...
    senin dediğin uzunlarda xenon olan bi-xenon değil galiba..
    biz bi xenon yapıp kullandık uzun süre gerçekten anlatılmaz yaşanır bişey...

• Hocam benim dediğim hem kısası hem uzunu xenon olan bi-xenon. Biraz teknik bilgi ve el işçiliğiyle her araca takılabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

Hocam benim dediğim hem kısası hem uzunu xenon olan bi-xenon. Biraz teknik bilgi ve el işçiliğiyle her araca takılabilir.

tamam bende aynı şeyi söylemeye çalıştım uzunlarda derken kısalar+ uzunlar...
    bi xenon uygulaması derken arkadaş bir yerine alışkanlıktan ötürü "bi" yazmış zannedersem ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Evet acıyorum. Altında milyarlık araba var güvenliğini düşünmüyorsun. Bravo.

saol hasan kardes benim farlar orjinal xenon ben sadece sislere taktım o kadarina param yetmedi napalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

quote:

saol hasan kardes benim farlar orjinal xenon ben sadece sislere taktım o kadarina param yetmedi napalım

Biliyorum orjinal olduğunu altında Passat olduğunuda biliyorum. Ama sen kalkmışsın Diamond Vision öneriyorsun ben ona şey ettim yanlış anlama

Milyarlık araçlara biniyoruz fakat 400 - 500 YTL aracımızın en önemli parçası olan farlarına veremiyoruz.

• quote:

quote:

quote:

Biliyorum orjinal olduğunu altında Passat olduğunuda biliyorum. Ama sen kalkmışsın Diamond Vision öneriyorsun ben ona şey ettim yanlış anlama

Milyarlık araçlara biniyoruz fakat 400 - 500 YTL aracımızın en önemli parçası olan farlarına veremiyoruz.

hasan karistirdin sen bende 2006 mondeo ghia var passat yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

hasan karistirdin sen bende 2006 mondeo ghia var passat yok

Ha evet

Pardon karıştı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.