Hocam 8000 k xenonun aydınlatması zayıftır 6000 ve 4300 e göre. En iyi adınlatma gücü 4300k xenondadır. Zaten tüm orjinal xenonlar 4100 ve 4300 k kelvin ısısındadır.
quote:
Orjinalden alıntı: ecar limon
quote:
Orjinalden alıntı: sdffvccxx
arkadaslar arabam 2005 hyundai accent gercek bi xenon nasıl bulabilirim özel yapılıyomu? ampülü kiti nasıl açıklarmısınız...
Gerçek bi-xenon yaptırabilirsiniz hem de xenon kitlerden daha düşük fiyata. Bi-xenonlu bir araçtan mesela Mercedes E serisinden çıkma projektörleri farınızı açarak monte etmeniz gerekir. Aynı şekilde yine E serisinden çıkma ballastlar lazım. Ampülleri de duruma göre çıkma ya da yeni alabilirsiniz. neticdede orjina bi-xenonununuz olur. Aydınlatması da süper olur. Yalnız bu uygulamanın işçiliği çok zordur. Kendiniz yapabiliyorsanız yapmalı , yapamıyorsanız iyi bi usta bulmalısınız.
hocam arkadaş gerçek bir xenon demek istemiş heralde... senin dediğin uzunlarda xenon olan bi-xenon değil galiba.. biz bi xenon yapıp kullandık uzun süre gerçekten anlatılmaz yaşanır bişey...
Hocam benim dediğim hem kısası hem uzunu xenon olan bi-xenon. Biraz teknik bilgi ve el işçiliğiyle her araca takılabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: ecar limon
Hocam benim dediğim hem kısası hem uzunu xenon olan bi-xenon. Biraz teknik bilgi ve el işçiliğiyle her araca takılabilir.
tamam bende aynı şeyi söylemeye çalıştım uzunlarda derken kısalar+ uzunlar... bi xenon uygulaması derken arkadaş bir yerine alışkanlıktan ötürü "bi" yazmış zannedersem ...
quote:
Orjinalden alıntı: Chryin
Evet acıyorum. Altında milyarlık araba var güvenliğini düşünmüyorsun. Bravo.
saol hasan kardes benim farlar orjinal xenon ben sadece sislere taktım o kadarina param yetmedi napalım
quote:
Orjinalden alıntı: warrior sako
quote:
saol hasan kardes benim farlar orjinal xenon ben sadece sislere taktım o kadarina param yetmedi napalım
Biliyorum orjinal olduğunu altında Passat olduğunuda biliyorum. Ama sen kalkmışsın Diamond Vision öneriyorsun ben ona şey ettim yanlış anlama
Milyarlık araçlara biniyoruz fakat 400 - 500 YTL aracımızın en önemli parçası olan farlarına veremiyoruz.
quote:
quote:
quote:
Biliyorum orjinal olduğunu altında Passat olduğunuda biliyorum. Ama sen kalkmışsın Diamond Vision öneriyorsun ben ona şey ettim yanlış anlama
Milyarlık araçlara biniyoruz fakat 400 - 500 YTL aracımızın en önemli parçası olan farlarına veremiyoruz.
hasan karistirdin sen bende 2006 mondeo ghia var passat yok
quote:
quote:
quote:
quote:
hasan karistirdin sen bende 2006 mondeo ghia var passat yok
Ha evet
Pardon karıştı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme