Şimdi Ara

Xenon Far Yasaklansın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • chevrolet servisinden sağ ve sol için almıştık tanesi 150 tl di galiba acaba bu çakma mı yoksa orjinal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Orijinalden alıntı: Sharingan Effect

Geçen Karasudan Adapazarına gidiyorum. Bir araç geliyor ama gözlerim sulandı resmen adama selektör yapıyorum kapat uzunları diye ama nafile kısmıyor herif. Çaktım uzunları bende gidiyorum. Sonra ne mi oldu ? Herif uzunları bir açtı her yer bembeyaz

Aynen ... Benim de çok başıma geliyor o olay.
    kısaları neden bu kadar yukarı alırlar anlamıyorum.
    Bir de tüm yeni araçlarda far yükseklik ayarı var.
    düşür biraz kardeşim.

Aslında böyle çok yüksek kısa far kullanan aracın tam kafadan dalacan.. "çok yüksek farları vardı göremedim" diyecen.

Diğer tarafta mı?

bu tarafta.
    Tabii öbür tarafa gidecek kadar hızlı vurursan orası ayrı konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Byabsnn

chevrolet servisinden sağ ve sol için almıştık tanesi 150 tl di galiba acaba bu çakma mı yoksa orjinal mi?

150 TL'lik xenon çin malıdır.
    Ne vaad ettiği Kelvin değerini verir, nede ömrü uzun olur.
    Göz yorar.

Xenon'un üreticileri;
    Philips, Hella, Valeo, Bosch'tur.

BMW, Mercedes, Audi, Ferrari vs gibi ünlü markalar. Bosch, Hella, Valeo, Philips kullanır.
    Philips genelde Xenon gazı üretir ve diğer üreticilere verir.
    Hella ve Valeo mercek üretir çoğunlukla.

Gerisi faso fisodur, çakmadır, orjinal çin malıdır...

Aracımdaki mercek Valeo, Xenon kit ise Philips.

Xenon Far Yasaklansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 6 Mart 2011; 15:28:56 >

• fiyat 150 tl değilmiş 2tane basamak+2 far+sunroof için rüzgar kesici+ön camlara film 3milyar tutmuş
  • Kaliteli Xenonlar göz almaz demişsinizde bu ülkede zaten xenonları saysanız yüzde 90'ı çakmadır. Bunlar göz alıyor mu alıyor, rahatsız edeni ediyor mu ediyor o zaman bu kısmına cezayı fazlasıyla döşemek lazım, aklı başına gelir o zaman.
  • bide karşıdan gelir gerizekalı 3 milyarlık arabaya 8k ve daha yükseğini takar adama selektör yapıyorum tık yok bende açıyorum uzunları ama çok güzel küfürler ediyorum saniyede sülalesine 5-6 posta
  • arkadan xenon farlı araç geliyorsa ve rahatsız ediyorsa, sinyal verip sağ şeride geçiyorum. sonra uzunları yakıp takılıyorum peşine

yok karşıdan geliyosa o daha zevkli. yakıyorum uzunları. sonra genelde sellektör yapıyolar ama uzunlarla devam ediyorum

keyfimi bozanın keyfini bozarım arkadaş mecbur muyum senin gösterişin için görüş açımı kaybetmeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: türco

Eğitim eksikliği olan vatandaşlarımızın vazgeçemediği xenon ve diğer başkasanıa zarar veren modifiyeler yasaklansın. Xenon, lüzumsuz sis farı açma, lüzumsuz ya da aşırı gürültülü korna... gibi. Belki yine yasak ama cezaları tereddütsüz kesilmeli. Emniyete mesaj atalım?

Bir de çok merak ettiğim bir soru, arabada telefonla konuşan birini fotoğraf ya da video ile çeksek ve emniyete göndersek ceza keserler mi telefonla konuşan kişiye?

cehaletin böylesi xenon farlar xenon adı verilen gazın ısıtılması ile çalışır ve günlerce uzun fara gözlerini dikip baksan kalkıp giderken hiç bir sorun yaşamzsın asla göz almaz ve %3o-4o daha fazla görüş alanı sunar sürücüye.xenon far yasallaşmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

Eğitim eksikliği olan vatandaşlarımızın vazgeçemediği xenon ve diğer başkasanıa zarar veren modifiyeler yasaklansın. Xenon, lüzumsuz sis farı açma, lüzumsuz ya da aşırı gürültülü korna... gibi. Belki yine yasak ama cezaları tereddütsüz kesilmeli. Emniyete mesaj atalım?

Bir de çok merak ettiğim bir soru, arabada telefonla konuşan birini fotoğraf ya da video ile çeksek ve emniyete göndersek ceza keserler mi telefonla konuşan kişiye?

cehaletin böylesi xenon farlar xenon adı verilen gazın ısıtılması ile çalışır ve günlerce uzun fara gözlerini dikip baksan kalkıp giderken hiç bir sorun yaşamzsın asla göz almaz ve %3o-4o daha fazla görüş alanı sunar sürücüye.xenon far yasallaşmalı.

o bahsettiğiniz, gerçek xenon far. biz burada xenon far adı altında satılan projektörlerden bahsediyoruz ne kadar şahin, doğan varsa bu farlardan kullanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

Cehalet mi Sen ne mezunusun ki akıl veriyorsun, yasalar yaratıyorsun?
    Ben hiç başkasını rahatsız edecek şekilde xenon far taktıran savcı, doktor, öğretmen görmedim? Hep cahil cüheyla tipler başkasını rahatsız edecek şeyler yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.