Şimdi Ara

Xenon Kullananlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2002 Marea Elx Versiyonu aracım var malumunuz Türkiye genelinde vede bulundugum şehirde aşırı yağışlar başladı özellikle dün gece önümü göremedim ki aksiliktir sağ farımın birinin kısalarıda yanmıyormuş sislerle idareden evime vardım sanayiye fara ampul taktırmaya gitmişken acaba diyorum Xenon far taktırsam karşıdakini rahatsız edermiyim bizim farlarımız mercekli ya hani acaba düzgün ışık dağılımı yaparmı tavsiyeniz nedir kimseyi rahatsız edemem bu benim için önemlidir cünkü trafikde beni ışıklarıyla rahatsız edenleri bi güzel sövüyorum aynı duruma düşmek istemem. Forumlara baktığımda xenon farlar için özellikle mercekli olması gerektiği belirtilmiş marea araçlarına uygulayanlar yardımcı olursa sevinirim vede maliyeti nedir hepsiburada da 85tl den başlıyor ama ekstra birşeyleri varmıdır ne yapmalı...

• 4300K xenon ile aydınlatma bu şekilde oluyor. Araç Marea HLX ve farlar mercekli

Xenon Kullananlar!
  • şimdi bana 6000K Xenon yeterli gelir diye hesap yapıyorum şimdi aracın ampul tipine göremi xenon alıcam ? yani H1 doğrumudur ve farın içinde bi tatilat gerekiyormu? mercek var ama değişecekmi yoksa aynen kalacakmı birde bi arkadaş eritir farını falan dedi ama teknik konudada bilgilendirirseniz sevinirim
  • Bişi olmaz. H1 ampul tipinde xenon'u al tak keyfini çıkar. Tadilat falan gerekmez.
  • arkadaşlar bugun tüvtürk'u aradım xenon far için ve görüşmemde muayeneden geçmesi için ışık renginin mavi olmaması gerektiği bilgisini aldım... Araçta far yıkama özelliği ve mercekli far olması özelliğini aramıyorlarmış...

şimdi sizden bir yardım almak istiyorum, hangi marka xenon ve değeri ne olmalı? (6000K-8000K)
  • 4300K olsun. Marka önemli değil.
  • Marka önemli değil derken 100 tl - 300 tl arasında fiyatlar değişiyor. Önerebileceğiniz bir marka var mı? Çin yapımları hemen bozuluyor sanırım.. f/p önemli bi konu....
  • Evet arkadaşlar önerebileceğiniz bir marka varmı ben 6000K almayı düşünüyorum beyaz olarak zaten farlarım mercekli H1 mtec iyi diyorlar ama çakması ver diyorlar biri iyi diyor biri kötülüyor philips alacaktım onunda çakması var dediler ve fiyatıda biraz pahalı Mtec e göre kararsız kaldım xenon kullanmış olan arkadaşlar ve takan arkadaşlar varsa bu konuda yardımcı olmalarını bekliyoruz

saygılar
  • Ben 2 senedir MONZA kullanıyorum memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shalden -- 21 Ekim 2010; 13:08:44 >
  • xenon farı kim icat etmişse Allah razı olsun. Xenon farla gece yolculuğunun kalitesi artıyor.
  • Xenonları al beraber takalım hemde tanışmış oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: akayogullari

Xenonları al beraber takalım hemde tanışmış oluruz

Bayağı bi geç oldu ama soru kime gitti anlamadım profilinide göremiyorum Nerelisin? :)
  • ben yeni taktım hid xenon hiçbirbir problem yok uzunlarada taktım 200 lira toplam kısaları usta taktı 20 lira aldı uzunları kendim taktım zor bişey değil gecelerim gündüz oldu .ayrıca far ayarı farların üzerinde yıldız tornavida yardımıyla ayar yaparsanız yada ustanıza yaptırırsanız problem kalmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.