Şimdi Ara

Xeon e5450 hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam videoları izledim gtx960 ile xeon e5450 kullanan var overclock ile. Gta 5 oynarken videosunu çekmiş biri gpu kullanımı %98-%99 a çıkıyor o yüzden darboğaz yapmayacak diye düşünüyorum ki x5460, e5450den biraz daha iyi bir işlemci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertcanDemirbilek

Hocam videoları izledim gtx960 ile xeon e5450 kullanan var overclock ile. Gta 5 oynarken videosunu çekmiş biri gpu kullanımı %98-%99 a çıkıyor o yüzden darboğaz yapmayacak diye düşünüyorum ki x5460, e5450den biraz daha iyi bir işlemci

gta5 i x5460 ile bitirdim, msi gtx670 p.e ile... şehir içinde gpu kullanımı makul ayarlarda %60 ı geçmiyordu.... i5 3570k ile tamamen aynı ayarlar(full hd, msaa kapalı, very high texture, adv. grap. off.) arada 30 fps ye yakın fark oldu. Bir ikincisi, işlemci stok hızda ile 3.8 ghz overclock lu olarak gta5 de 5-6 fps fark oluşturuyor. avg. fps anlamında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 2 Şubat 2016; 19:20:45 >
  • hapocod kullanıcısına yanıt
    Şimdi kafam karıştı. O dediğim olay tek videodada değildi hemde nerde izlesem gpu kullanımı yüksekti

• quote:

Şimdi kafam karıştı. O dediğim olay tek videodada değildi hemde nerde izlesem gpu kullanımı yüksekti

Ben bunu deneyimledim hocam, msaa 8 yapıp gpu kullanımını yüzde 98 yapmak, darboğaz yapmaması anlamına gelmez. dediğim gibi 7850 son karttır, veya gtx750ti.
  • hapocod kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam dediğinizi dikkate alıp ona göre bir ekran kartı alacağım. Birşey sormak istiyorum size; ben şuan gta 5 oynarken oyunun takılması haritanın geç yüklenmesi objelerin geç yüklenmesi gibi sorunlar yaşıyorum. Bu sorun işlemciden kaynaklıdır değil mi ? şuanki işlemcim dual core e6300 yani yeni işlemci geldikten sonra o takılmaları yaşamam herhalde değil mi ?
  • Xeon E5450 çok iyi işlemcidir ben kullanıyorum.Hatta QX9650 (Extreme Processor) ile aynıdır.100 tl bedavaymış
    Fark var mı aralarında GTV 5 vız geliyor

Bu mesaja eklenen görseller:

Xeon e5450 hakkında
    @MertcanDemirbilek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 22 Şubat 2016; 0:21:31 >

• Gerçektende hiçbir fark yok dual core e6300'den fark yaratsında başka birşey istemiyorum

• Bu hafta x5460 sparişim elime geçti ve gta 5 i 1080p high ayarlar da oynuyorun fps 25 civari hiç bir takılma yok işlemci genel de %65 ler de. 75 tl den aldığım işlemci beni en az 2 sene götürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper2013kaya -- 9 Nisan 2016; 16:14:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alper2013kaya kullanıcısına yanıt
    7850 ile daha performanslı oluyor işlemci
  • Evet haklısın Gta V de hd6850 işlemcinin hakkını veremiyor hd7850 bu işlemcinin yanın da kullanılacak en iyi ekran kartlarından.
  • Bana kalırsa 1366 lga anakart bulunabilirse buraya geçiş yapmak lazım. Ciddi ciddi güzel işlemcleri barındırıyor en baba işlemcisi Xeonlar 400 500 lira ve boş işlemciler değiller. Hiç olmadı 50 liraya E5530 var 8 çekirdekli, dediğim gibi anakartı mesele.

775 lga da ısrar edilirse de sahibinden çokça ilan var. Mesela,

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-q9650-katili-xeon-x5460-islemci-3.16ghz-12mb-cache-284942381/detay

Düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 12 Nisan 2016; 21:25:37 >

• O islemci Hayatta Alinmaz. AMD OPTERON 6174 Bu islemci Her Turlu Alinir Bu Phenom II x6'nin Server islemcisi'dir 12 Cekirdek'li 12 izlek'li Canavar Ve R9 295x2'nin 2 Tanesini Catir Catir Besler. Bu islemci'nin 2 Tane Bir Anakart'a Taktigimiz Zaman Butun Oyunlari Catir Catir Oynatir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 13 Nisan 2016; 1:23:50 >
  • quote:

Çok sağolun hocam dediğinizi dikkate alıp ona göre bir ekran kartı alacağım. Birşey sormak istiyorum size; ben şuan gta 5 oynarken oyunun takılması haritanın geç yüklenmesi objelerin geç yüklenmesi gibi sorunlar yaşıyorum. Bu sorun işlemciden kaynaklıdır değil mi ? şuanki işlemcim dual core e6300 yani yeni işlemci geldikten sonra o takılmaları yaşamam herhalde değil mi ?

Haritanın ve kaplamanın geç yüklenmesi işlemci ram gpu ve hdd nin hepsinin toplamı ile olan bir durum. Ama hızlı bir hdd problemi en kolay azaltmanın yöntemi ancak dediğim gibi yukarıda yazdığım bileşenlerin hepsine dayalı bir problem olduğundan tek bir parça ile tamamen çözülemez. Ki kaplamaların geç yükleme olayı gta 5 in bir handikapı bazı ekstrem sistemlerde dahi olduğu oluyor.

• OtoburPirana kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten benim oyun ssdye kurulu işlemci dual core e6300 iken haritalar yüklenmiyordu xeonu takınca o sorun ortadan kalktı

• Hocam ben yüklemeden direk çalıştı ama sonradan yükledim yine bios güncellemesini

• hocam güncellemedende çalıştı bende sizde öyle yaparsınız o zaman

• E5450 oyun performansına buradan da ulaşabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.