Şimdi Ara

Xeon E5450 için BIOS Mod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar E5450 işlemcim bir haftaya kadar elimde olacak. Gigabyte G41 rev2.0 combo anakartım var W10 için BIOS modlama gerekiyor tabi işlemcinin düzgün çalışması içinde bu konuda bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum. Şu sitede;http://genius239239.myweb.hinet.net/771/ BIOS modlar var buradan kendi anakartımınkini indirip BIOS güncellememde bir sıkıntı olur mu? Şahsen buradan yüklemek istiyorum. Youtube'de ki BIOS mod işlerini yapabilecek kapasitem yok. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Birde bu anakart ile 3.50Ghz OC yapabilir miyim ?
    Tam sistem;
    Gigabyte G41 Combo Rev.2.0
    Xeon E4540 3.00Ghz
    Sapphire R7 240 2gb
    6GB 1333 Mhz ram ( 4+2 )
    Codegen MX450 PSU ( 12V Kanalından 312W veriyor).
    Akasa Venom Pico Soğutucu

• güzel siteymiş çak geç biosu nasıl olsa çift bios :)

cpu-z ile bakarsın karşılaştırırsın. vid düzeldi ise sorun yoktur.
  • Herhangi bir yanlışlıkta BIOS gitmesinde sıkıntı olmaz demi olursada nasıl geri getiricem bilginiz var mı? Bide vid değeri nedir ona bakıp neyi anlamam gerekiyor..
  • mura_t kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla biosun biri güncellenirken biri normal kalıyor

eğer iş böyleyse güncellemede hata çıkarsa (otomatik mi yoksa manuel mi emin değilim)eski biosla yolunuza devam edersiniz (yada tekrar güncelleme yapmayı deneyebilirsiniz)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogukans7965 D kullanıcısına yanıt
    Benimde bilgiğim kadarıyla öyle neyse inşallah başımıza bişey gelmez asıl soru bu site benim işime yarar mı keşke bu konularda tecrübesi olan biri denk gelse. :)
  • Evet BIOS modlama başarılı site güvenilir bilginiz olsun.. Yalnız overclock yapmayı başaramadım araştırdım kimisi diyor g41 chip setli anakartlar 333 fsb üstüne çıkamıyor gigabyte anakartada yeni geçtim ayarları farklı beceremedim Overclock işini ufaktan yapıyorum ama PC açılmıyo default oluyo ayarlar yardımcı olucak varsa çok makbule geçer.. :)
  • Dogru demisler g31 ve g41 chipset oc ye uygun degildir oc icin p35 p45 chipset duzgun kart gerekir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • *666* kullanıcısına yanıt
    Öyle ama biraz olsun yapmak istiyorum 3.50 olsa yeter önceki anakartım Biostar G41D3+'ydı. E5200 işlemcimi 2.50'den 3.50 GHz yapmıştım onun bios ayarları çok kolaydı bu çok karışık o yüzden yapamıyorum..
    Birde sürekli 3.00 GHz de çalışmasını istiyorum işlemci güç tasarrufunu kapatmak istiyorum bunu nasıl ayarlarım su ayarlardan ama hangisi yardımcı olur musunuz?
    Resim temsilidir benim ayarlarım farklıdır muhtemelen..
     Xeon E5450 için BIOS Mod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mura_t -- 24 Aralık 2016; 18:39:16 >

• Attiginiz menuden oc yapamazsiniz ayar yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • *666* kullanıcısına yanıt
    O attiğim işlemci güç tasarrufu moduna geçmesini engellemek için ayar yapılan kısım onu sormustum ondan attım OC kısmınıda atıyım..
    Resimler temsilidir tekrar söylüyorum..
     Xeon E5450 için BIOS Mod Xeon E5450 için BIOS Mod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mura_t -- 24 Aralık 2016; 19:44:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.