Şimdi Ara

xeon lga771 işlemci tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

e8400ümü xeon bir işlemci ile değiştireyim diyorum ama işlemciler arasında en makulu hangisi bulamadım. xeonlarda numarası büyük olan her zaman daha mı iyidir? E ve X serileri arasında tdp dışında performans farkı var mı? birisi xeon işlemcileri performansına göre yukarıdan aşağıya sıralayabilir mi?

• salagil kullanıcısına yanıt
    e5450 al
  • Numaraya göre gidiyor. Harflede de X>E>L olması gerek. X serisi Daha iyi overclock potansiyeline sahip. Tdp dolayisiyla abartilmayacak kadar farkla daha iyi performans verir. Overclockla işin yoksa E al. E5440 ve E5450'lere bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

Numaraya göre gidiyor. Harflede de X>E>L olması gerek. X serisi Daha iyi overclock potansiyeline sahip. Tdp dolayisiyla abartilmayacak kadar farkla daha iyi performans verir. Overclockla işin yoksa E al. E5440 ve E5450'lere bakabilirsin.

4ghz den aşşağı kullanmam. tahminim e serisi de 4 ghz rahat yapar. x serisinin tdp değerleri yüksek. p5q pro anakart bütün işlemcileri destekliyor ama gereksiz yere güç harcasın da istemiyorum. e serisinde e5472 nasıl? hangi x işlemciye denk geliyor?
  • salagil kullanıcısına yanıt
    400 fsb yapabilen kartla 3,6 ghz de e5450 yeter sana. 3,6 ghz ile 4 ghz arasında kayda değer fark olmaz.

9 çarpanlı işlemci zaten e5450 almalısın
  • 2 tane aldim hocam. Saolun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.