Şimdi Ara

xerox 3124 & xerox 3117 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
6.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internetten 3124 sipariş ettim nasıl bişey görcez bakalım kaliteli tozun markası ne bu arada nerden alabiliriz??
  • eyvallah
  • pazar sipariş verdim hala hepsiburada gönderecek ürünü. abdden bile 4 günde kapımda oluyor, şaka gibi. bu memlekette işini iyi yapan adamlar olmayacak hiçbir zaman adım gibi eminim.
  • 4 yıldır 3116 kullanıyorum taş gibi daha tık demedi, en az da 10 kez toner dolumu olmuştur.
  • aynen ben de hepsiburda 5 gün oldu göndermediler daha
  • Selamlar...

3125 ve bu yazıcıların tonerleri aynı mıdır?

Tozunu alsam evde kendim doldurabilir miyim?
  • Az önce B.Evler Gold Bilgisayar'dan 3124 aldım. Gerçekten baskı hızına hayran kaldım.

Ekonomik olması cabası tabii. (220 TL'ye aldım)

Sabah telefon ettim ve stok durumunu sorduğumda yok demişlerdi. Bende aynı toneri kullanan 3125 almaya gitmiştim. (320 TL)
    Mağazaya gittim ve 3124 ellerinde vardı... Üstelik 4 adet daha varmış stokta. Bunuda paylaşmak istedim.

Almak isteyen varsa tükenmeden alsın. Neticede zor bulunan bir cihaz olduğu aşikar... :)
  • :) hepsiburada hâla gönderecek. hayır biliyorum diyecekler ki "bıdı bıdı biz gönderemiyoruz bıdı bıdı xeroxun sorunu bıdı bıdı" biri de adam gibi iş yapsın şu memlekette ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevarsaondavar

:) hepsiburada hâla gönderecek. hayır biliyorum diyecekler ki "bıdı bıdı biz gönderemiyoruz bıdı bıdı xeroxun sorunu bıdı bıdı" biri de adam gibi iş yapsın şu memlekette ha

03.11.2009 20:55:17 RE :

28 ekim çarşamba günü sipariş verdiğimde bu ürün stoklarınızda vardı ve 3gün boyunca satışı devam etti, stoklarınızda yoksa veya tedarik edilemiyorsa neden ürün satışı devam ettirildi? ürün için ne kadar süre beklemem gerekiyor?

04.11.2009 06:49:40 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Bu ürünün yerine dilerseniz aynı veya düşük tutarda başka bir ürün tercih edebilir , ürünün tedarik edilmesini bekleyebilir ya da ürününüzün iptalini talep edebilirsiniz.

Talebinizi bu mailimize cevap olarak gönderebilirseniz, size en kısa sürede yardımcı olabiliriz.

Yaşadığınız gecikme ve bu gecikme bilgisini size daha önce ulaştıramadığımız için sizden özür diler, firmamıza göstermiş olduğunuz anlayışınıza teşekkür ederiz.

Saygılarımızla...

• ist daysaniz. bayrampasa forumistanbuldaki saturnde hem 3117 hemde 3124 var. bi alo deyip sorun, hala varsa gidin alin sona da siparinizi iptal edin. tedarik edemeyenler dusunsunler gerisini...

• walla antepteyim öyle bi imkanım yok
  • istanbulda hatirinizin gectigi bi yakininiz da mi yok
  • hele biraz daha bekliym
  • 2 haftaya yakındır bekletti hepsiburada iptal ettim hızlıaldan aldım bugun geldi elime 2 günde göndermişler çıktıyı da aldım oh mis
  • hocam xerox 3117 ve 3124 hepsi burada da ve hızlı al da stoklarda yok.Hangi güvenilir bir siteden alabilirim?Yardımcı olablirimisiniz teşekkürler.
  • cool111 hocam internette xerox 3117 ve 3124 modelini bulamıyorum stoklarda yok. brother 2040 almalımıyım xerox bulunmadğından dolayı? ya da senin bildiğin bnir yer var mı xerox için?
  • 3117 modelini antalyada satan hiçbir yer yokmu?

Satın almaya karar verdim ama internette nereye baksam stokta yok diyor...
  • nevarsaondavar hocam hızlı al comdan ne kadara aldın xerox 3124.ü .ben de almayı düşünüyorum tavsiye edermisin?hızlı al nasıl güvenlir bir site mi? kredi kartı için?makina nasıl? ama herhalde 3124 kalmamış hızlı al .com.da
  • brother 2040 tavsiye etmem. koçpanın stoklarında şu anda mevcut olarak gözüküyor yinede telefonla arayıp teyit almanı öneririm.http://www.kocpa.com/asp/show_stock.asp?product=1372&description=XEROX-PHASER-3124-LAZER-YAZICI-USB-PARALEL-A4 bu yazıcıdan bulamazsan samsung ml-1640 almanı öneririm yazılımla çip sorunsuz olarak sıfırlanabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.