Şimdi Ara

xerox 3124 & xerox 3117 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
6.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 gün önce satın aldığım xerox 3124 yazıcım çıktı alırken üstten ve alttan kağıdı ezerek çıkartıyor...

: : : : : : :

üstteki şekle benzer şekilde kağıdı eziyor...

3124 yazıcıların hepsi bunu yaparmı? yoksa yazıcıda sorunmu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool111

quote:

Orijinalden alıntı: siriusblack2051

toner dolumu 3125 in kolay mı yoksa 3124 alacağım.

aynı toneri kullanıyorlar.

cool 111 usta hangisini alayım öğrenciyim siyah beyaz çıktı yetrli hangisi avantajlı olur 3124 mü 3125 mi senin dediğini alacağım?
  • 3124 sana yeterde artar bile. 3125 genelde network özelliğinden dolayı işyerlerinde kullanılıyor.
  • tamam alıyorum 3124 ü bir de ben yazlık bir yerde oturuyorum toneri kargo ile gönderi doldurabileceğim online site var mı güvenilir usta?
  • Bu ne yaw bulunmaz hint kumaşı sanki
  • Benim 3124 yazıcı hem yazarken kağıdı eziyor hem de kağıdın çıktığı yerden dumanmıdır toner tozumudur bilemiyorum sigara dumanı gibi bişey çıkıyor...

Bu kadar anlatılanlardan sonra biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası...
  • "değiştir" seçeneğini kullanamadığım için mesajlarımı alt alta yazmak zorunda kalıyorum kusura bakmayın...

xerox servisini arayıp sorunlarımı söyledikten sonra, çıkan dumanın kağıttan kaynaklanan su buharı olduğunu, kağıt ezme sorununun ise normal olduğunu söylediler...

Aynı sorunları yaşıyanların bilgisine...
  • baska marka kagit kullanmayi denedinmi? kagitlar nem aldiysa ve blunan ortam soguksa kagitlardan buhar cikabiliyor. bende de ayni sorunlar olmustu, copierbond yeni kagit alip taktigimda sorun kalmadi.
  • kağıt nemli olduğunda duman olayı lazer yazıcılarda genellikle olur. hatta kağıt nemliyse daha fazla kıvrılıyor.
  • Bendeki kağıdın kıvrılması değilde, sanki tankların palet izi gibi üstte altta çizgiler var... galiba, kağıt çıkarken gilindirlerden geçiyor, o silindirler bu ezikliğe neden oluyor... neyse ama o kadar önemli değil...

Çıkan dumandan korkmuştum ama önemsenecek bişey değilmiş...
  • başka bir tonerle denedinizmi. bu tür şeyler genelde toner atık haznesinin dolması, drumun eskimesi veya pcr nin kirli olmasından dolayı yapar.
  • Yazıcıyı alalı 2 hafta kadar oldu... 100 sayfa kadar çıktı almışımdır... toner atık haznesinin dolması gibi bir sorun olmamıştır herhalde...
  • peki başka bir tonerle denedinizmi acaba toner hatalı olabilir.
  • başka tonerim yok malesef...
  • "cool111" bi sorum olacak.

"ayazshop" dan alışveriş yaptığınızı yazmıştınız. 3124 için muadil toner satın almayı düşünüyorum.

Bu linkteki http://www.ayazshop.com/site/page.asp?dsy_id=2333

3117 modelinimi satın almalıyım?
    muadil tonerlerin içi dolumu geliyor?
    kredi kartı ile alışveriş yapmayı sevmiyorum, havale yokuyla ödeme yapabiliyormuyuz? ( sitede gördüm havale / kapıda ödeme seçenekleri varmış )
    çok soru sordum ama kargo ücreti ne kadar tutar? (antalya'ya gönderecekler)

yanıtlarsan sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: atcua

"cool111" bi sorum olacak.

"ayazshop" dan alışveriş yaptığınızı yazmıştınız. 3124 için muadil toner satın almayı düşünüyorum.

Bu linkteki http://www.ayazshop.com/site/page.asp?dsy_id=2333

3117 modelinimi satın almalıyım?
    muadil tonerlerin içi dolumu geliyor?
    kredi kartı ile alışveriş yapmayı sevmiyorum, havale yokuyla ödeme yapabiliyormuyuz? ( sitede gördüm havale / kapıda ödeme seçenekleri varmış )
    çok soru sordum ama kargo ücreti ne kadar tutar? (antalya'ya gönderecekler)

yanıtlarsan sevinirim...

3117 toneri ile 3124 toneri aynıdır. muadil toner başka marka adıyla üretilir ayazshoptaki ürünler sıfır üretim gönderiliyor boşalmış toneri doldurup göndermiyorlar ilk kullanan siz oluyorsunuz. ben sürekli internet bankacılığı vasıtasıyla hesaplarına havale göndererek alışveriş yapıyorum. kargonun büyüklüğüne göre ortalama 5-7 TL arası kargo tutuyor.

• yanıtladığın için teşekkürler...

bir şeyi tam olarak anlayamadım, gelen muadil tonerin içi dolumu boşmu oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atcua

yanıtladığın için teşekkürler...

bir şeyi tam olarak anlayamadım, gelen muadil tonerin içi dolumu boşmu oluyor?

tabiiki dolu şekilde geliyor, orjinaliyle aynı kapasitede baskı yapar.
  • ben de aranıza 3117 alarak katıldım az önce bimeksten sipariş verdim. kargo dahil 167 tl. bana birtraktör şazımdı her yola sürülebilecek. yorumları okuduktansınra bu işi bir 1610 bir de 3117 nin yapabileceğini anladım 1610 piyasada yok bende 3117 aldım umarımiyi yapmışımdırç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando_S

Selamlar...

3125 ve bu yazıcıların tonerleri aynı mıdır?

Tozunu alsam evde kendim doldurabilir miyim?

evet.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.