Şimdi Ara

XEROX 3140 Nasıldır !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
26.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atcua

cool111 sen bildiğin yoldan şaşma... sayende insanlar kazık yemekten kurtuluyor...

işte cool111 benim hiddetim bu tip düşünen arkadaşlara herkes kazıkçı !!!
  • dolum işi yeterince cazip aslında, fiyatlar makul, dolum yapan ve toner dolum yaptıran açısından. kendiniz belki ucuz yapabilirsiniz ama toner ünitenizi kullanılamaz halede getirip daha çok zarar edebilirsiniz. kaliteli ve ucuz dolum yapan yerler var arkadaşlar
    (ögrenci arkadaşlara)fiyat bakımından yardımcı olabiriz.yerimiz istanbul gaziosmanpaşa dawww.xeroxistanbul.com bilgi alabilirsiniz.
  • arkadaşlar bende bir yazıcı almak istiyorum ne alsam bilemiyorum...2-3 ay önce epsonun mürekkep püskürtmeli bi modelini aldım 49 liraydı sanırım 4-5 tane kartuşu var alırken dediki satış danışmanı bunlar artık çipli doldurulmuyor falan filan bende pek anlamam bu işlerden ama bu mürekkep püskürtmelilerin kartuşlar çok çabuk bitiyor bende lazer almayı düşünüyorum üni öğrencisiyim günlük ev kullanımlarımda kullanacağım hesaplı bir şey arıyorum toneri doldurtmada sorun yaşamayacağım falan bir şey ne önerirsiniz acaba? çok fazla özelliği olmasına gerek yok benim için yazdığım gördüğüm şeyleri çıkartsın kafidir...yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
  • BENİM TAVSİYEM TONER DOLUMUNU DOLUMCUYA YAPTIRMANIZ AMA İYİ DOLUMCUYA HERKES KENDİ İŞİNİ YAPMALI BENCE BENDE TONER SATIYORUM AMA DOLUM YAPMIYORUM ÇÜNKÜ BENİM İŞİM DEĞİL. AMA DOLUMCULARA SESLENİYORUM UYGUN FİYATA GARANTİLİ TOZ SATIYORUM ORJİNAL MUADİL TONERLERDE BULUNUYOR ÜRÜN TESLİMİNDE ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ SİTEDE BULAMADIĞINIZ ÜRÜNLERİDE TEL DEN VEYA SİTEDE VERİLEN MSN DEN SORABİLİRSİNİZwww.ulasburo.com
  • Günde min. 90 sayfa çıkarıyorum. mürekkepli ile uğraşılmaz diyerek lazer yazıcılar aldım. Sonuncusu xerox tu. win7 driveri çıkmadığı için yazıcıyı kullanamadım. Bir firma bu kadar sorumsuz olabilir.

Şimdi 20 liraya hp nin mürekkepli yazıcısını aldım. 20 liraya da 500ml mürekkep. doldurup doldurup kullanıyorum. Lazer yazıcı düşünen herkese tavsiye ederim.
  • ustad win7 driver i yerine vista driver i ile calistirdim ben win7 de 3117 yi. biraz ugrasirsan calisir bence.
  • Hala Yazıcıyı Kullanıp Chipi İle Ugraşanlar icin Ufak Bir Hatırlatma !

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-domain-hosting-yazilim-samsung-xerox-chip-reset-yazilimlari-49070135/detay/

buradan bana ulaşabilir en uygun fiyata yazılımı alabilirsiniz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netpolicer -- 15 Mayıs 2011; 5:27:14 >
  • Xerox 3140 V73 ve V77 Reset yazılımı.

Arkadaşlar işlem gayet basit

1- Tonerin üzerindeki çip'i sökün veya bir bantla kapatın. Yazıcıyı bilgisayara bağlayın ve açın
    2- Varsayılan yazıcı olarak tanıtın
    3-http://hotfile.com/dl/141164580/820c5ca/3140_73.rar.html adresindeki dosyayı indirin.
    4- 3871920876_Xerox3140_V1.50.00.73x.fls isimli dosyayı mouse ile tutarak usblist2 isimli dosyanın üzerine bırakın.
    5- yaklaşık 2 dakika bekleyin yazıcınız kapanıp açlışacaktır.
    İşlem tamam,

Bu da başka bir verisyon :http://hotfile.com/dl/141165242/5e84961/3140_77.rar.html (bu dosya için de aynı işlem geçerlidir. ancak bunu uyguladıktan sonra Xerox 3140 olan yazıcınız Samsung 1915 olmaktadır.) bilginize

Not: ben şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım, siz sorun yaşarsanız sorumluluk size aittir çünkü yazıcınız hiç kullanılamaz hale gelebilir veya garanti dışı kalabilir.

• Arakadaşlae xerox 3100 mfp yazıcıda renkli tarama nasıl yapılıyor biliyor musnuz? Teşekkürler.
  • XEROX-3140-MUADIL-TONER-YENI-ITHAL,PR-7001.html]muadil toner dolumu[/link]
    http://www.kartustonerplaza.com/XEROX-3140-MUADIL-TONER-YENI-ITHAL,PR-7001.html-TONER-YENI-ITHAL,PR-7001.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dacter -- 15 Mayıs 2012; 10:29:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YirmiDortUzeriiki

Xerox 3140 V73 ve V77 Reset yazılımı.

Arkadaşlar işlem gayet basit

1- Tonerin üzerindeki çip'i sökün veya bir bantla kapatın. Yazıcıyı bilgisayara bağlayın ve açın
    3-http://hotfile.com/dl/141164580/820c5ca/3140_73.rar.html adresindeki dosyayı indirin.
    4- 3871920876_Xerox3140_V1.50.00.73x.fls isimli dosyayı mouse ile tutarak usblist2 isimli dosyanın üzerine bırakın.
    İşlem tamam,

Bu da başka bir verisyon :http://hotfile.com/dl/141165242/5e84961/3140_77.rar.html (bu dosya için de aynı işlem geçerlidir. ancak bunu uyguladıktan sonra Xerox 3140 olan yazıcınız Samsung 1915 olmaktadır.) bilginize

Not: ben şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım, siz sorun yaşarsanız sorumluluk size aittir çünkü yazıcınız hiç kullanılamaz hale gelebilir veya garanti dışı kalabilir.

işe yaradı valla

çok sağol dostum beni masraftan kurtardın

• quote:

Orijinalden alıntı: provera

Arkadaşlar merhaba

Laser yazıcı almadan önce 2 ay kadar araştırma yaptım.
    2 model arasında kaldım
    bunlardan birisi Brother (modelini hatırlayamadım şimdi)
    diğeri Xerox Phaser 3140

kararımı verdim
    Bimex indirimden 150 TL verdim
    Xerox Phaser 3140 laser yazıcıyı aldım.
    teşhir ürünü veya defolu ürün olarak almadım. direk kutulu sıfır hiç açılmamış ellenmemiş ürün aldım.

Xeroxta karar kılmamın sebebi baskı cihazları konusunda en iyi markalardan birisi olması (belki en iyisi).
    kağıt besleme kısmı çekmeceli olması derli toplu görünüyor fazla açık bir yeri kalmıyor. tasarımı çok güzel. diğer markaların aynı fiyat seviyesinde olan yazıcıları hep açık kağıt beslemesi vardı hoşuma gitmedi. çekmeceli olsun istedim. brother da çekmeceliydi fakat aldığım bir duyuma göre ne kadar doğru bilmiyorum brother Türkiye pazarında yeterli seviyeye ulaşamadığı için çekilme ihtimali varmış. toneri vb. ucuz olabilir ama bunu duymak bile kararımı xerox ta kılmamı sağladı. bi problem olsa xerox Türkiye çapında ulaşamayacağım bir firma değil sonuçta.

dediler xerox alma elinde patlar yok şöyle kötü yok böyle kötü toneri çipli dolum olmaz hem yarım dolu dediler git ötekini al onda tam dolu toner var daha iyi dediler kağıt sarıyor boşuna para harcama git hp felan al dediler hiçbirine kulak asmadım. herkes bellemiş bir marka git onu al. ben de hp kullandım senelerce mürekkep püskürtmeli tık demedi kötü marka mı hayır değil hatta çok kaliteli ama xerox tan vazgeçiremedi kimse beni.

gelelim kullanım deneyimlerime.

yazacağım herşey abartısızdır kesinlikle atmasyon veriler değildir.

başlangıç toneri yarım dolu dediler tamı tamına 1367sf çıktı aldım (tabiki Toner eko modunda ve yoğun resimlerin az olduğu çıktılar genellikle yazı)
    bu çıktıları aldığım süre zarfında kağıt sıkışma, ısınma, patlama, çatlama vb artık söylenen her ne kadar olumsuz bilgi varsa hiçbiriyle karşılaşmadım.

700-750 sf sonra kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı program uyarı vermeye başladı toneri değiştir diye. devam ettim 1360 sf sonra yazılar silik çıkmaya başladı ama yazıcı toner bitti ben artık baskı almam diye kesinlikle durmadı . ne gönderdiysem çıkardı ama hepten okunmaz olmadı çıktılar bir bölümü hafif silik çıkmaya başladı. çıkardım toneri biraz salladım çalkaladım üstüne 6-7 sf daha aldım sonra dedim dolum zamanı sanırım geldi.

bu arada yazıcının üzerindeki iptal tuşuna basılı tutunca yeşil ışık yanıp sönmeye başlıyor (Bu esnada parmağınızı bırakırsanız kısa bir rapor veriyor) hala basılı tutmaya devam edince 6-7 sn sonra yeşil ışık daha hızlı yanıp sönmeye başlıyor o esnada tuştan parmağınızı çekin yazıcı size tüm verilerin olduğu daha ayrıntılı bir rapor çıkartıyor. bütün bu sf bilgilerini oradan biliyorum.

burada (Eskişehir'de) bir dükkan buldum oradan gittim çip aldım 12.5TL, 500gr toner tozu aldım 15TL, milyoncudan huni aldım 1TL. geldim eve açtım toneri.
    internette, youtube'da araştırın çıkıyor resimli görüntülü aşama aşama nasıl doldurulacağı.

hatta alın size bir tane link
    http://www.printgreen.ru/site2/news/newsd/element.php?ELEMENT_ID=9371 (Site rusça ama resimleri yeter gayet açık)

Hatta bu linkte de reset meset olayı var ama ben o işe girmedim merak eden baksın.
    Reset programı satanlar felan var hiç ilgimi çekmedi gittim aldım bir sınırsız çip.
    http://yockerland.net/2010/06/07/resetear-la-impresora-xerox-phaser-3140-sin-perder-la-garantia/ (google translate artık bi yere kadar yardım eder)

neyse nerde kalmıştım aldım toner tozu 15TL, Çip 12.5TL, huni 1TL
    açtım parçaladım toneri güzelce temizledim doldurdum,topladım tekrar. üzerindeki çipi çıkarmadım orjinal çipiyle yazıcıya tekrar taktım toneri çatır çatır çıktı alıyor tek sorun toneri değiştir deyip duruyor sonuçta toneri bitti gösteriyor %0 diyor raporda ama çıktılar çatır çatır geliyor. dedim çip almasa mıydım o zaman. sonra aldığım çipi taktım. kırmızı ışık felan söndü toner al mesajı da gitti gayet normal çalışma düzeninde çalışıyor ama raporda sadece çıkan sayfa sayısını gösteriyor. doluluk oranını felan göstermiyor. dedim kendi kendime sorun değil zaten orjinal çipinde de doluluk oranı bitti bitecekken 600 sf çıktı aldım üstüne. toner biterken nasıl olsa yazılar silinmeye başlıyor rapordaki verilere güvenseydik 600 sf güme gidecekti.

ayrıca sordum toneri 15 liraya dolum yapıyorlarmış eğer çip değişimli dolum yaptırırsam 30 lira alıyorlarmış. çip bir kereliğe mahsus değişiyor tabiki sonrakiler hep çipsiz dolum.

500 gr toner tozu ile 5 kere dolum yapılıyormuş. ben daha 1 kere yaptım kalan toz aşağı yukarı 4 kere daha doldurur gibi görünüyor sorun yok yani.

yani 5 dolum üzerinden hesap yaparsak eğer toneri doluma götürseydim
    1 dolum + çip =30TL
    4 dolum x 15 TL = 60 TL
    Toplam 5 dolum +çip = 90 TL

evde dolum
    toner tozu 500 gr = 5 dolum = 15 TL
    çip 12.5 TL
    huni 1TL (Hesap hesaptır 1 lira diye atlamak olmaz :D )
    Toplam 28.5 TL

fark 90TL - 28.5TL = 61.5TL Nasıl hesap?

yarım dolu tonerler eko modunda 1367 sf tam dolu toner o zaman 2500-3000 arası çıkartacaktır diye tahmin ediyorum bekleyip göreceğiz bitince artık :)

Xerox Phaser 3140 verdiğim en iyi kararlardan biri oldu nazar değmesin :)

BİR KEREYE MAHSUS YAZILIM ATTIR ARAŞTIR BULAMAZSAN 20-30 TL YE YAZILIM SATIYORLAR Bİ KERELİK AT DOLDUR DOLDUR KULLAN YALNIZ TONER TIRNAKLARINI KIRMA ATIK ÜNİTESİNİ DE HER DOLUMDA GÜZELCE TEMİZLE DRUM IDA GÜZELCE ZARAR GÖRMEDEN TAK YERİNE SORUN ÇIKARTMADAN KULLANIRSIN

• quote:

[size=6]Xerox 3140 V73 ve V77 Reset yazılımı.

İşlem tamam,

Biraz daha ayrıntılı anlatılsa daha iyi olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: extreme257

quote:

[size=6]Xerox 3140 V73 ve V77 Reset yazılımı.

İşlem tamam,

Biraz daha ayrıntılı anlatılsa daha iyi olabilir.

Mesela hangi dilde?
    :) çünkü Türkçe gayet ayrıntılı.

• Peki teşekkürler . denedikten sonra yazarım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme257 -- 29 Ocak 2013; 12:27:28 >
  • arkadaşlar merhaba,
    ben bugün götürüp dolum yaptırttım 23 tl ye. yazılım yüklemek için yazıcıyı getirin ve 50 tl yazılım ücreti vereceksiniz dediler, ben de almadım yazılımı.
    dolu toneri alıp döndüm, ama şimdi buradaki adımları gerçekleştirdiğimde başarılı olamıyorum. acaba çipi kapatmamış olabilirler mi? öyleyse ben nasıl kapatırım yardımcı olabilecek biri var mı? bir de tonerin arkasında yazıcıyla birleşen dikdörtgen ızgara şeklindeki plastik zamazingoyu kırıp selobantla yapıştırmışlar ?? kazıklandım mı dersiniz :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresifmor

arkadaşlar merhaba,
    ben bugün götürüp dolum yaptırttım 23 tl ye. yazılım yüklemek için yazıcıyı getirin ve 50 tl yazılım ücreti vereceksiniz dediler, ben de almadım yazılımı.
    dolu toneri alıp döndüm, ama şimdi buradaki adımları gerçekleştirdiğimde başarılı olamıyorum. acaba çipi kapatmamış olabilirler mi? öyleyse ben nasıl kapatırım yardımcı olabilecek biri var mı? bir de tonerin arkasında yazıcıyla birleşen dikdörtgen ızgara şeklindeki plastik zamazingoyu kırıp selobantla yapıştırmışlar ?? kazıklandım mı dersiniz :s

50 tl yazılım ücreti baya bi fazla araştır birde o yazıcının versiyon ve seri numarasına özel yazılım yaptırırsan başın ağrımaz
  • biyerle görüştüm 20 tl dediler. teamviewer ile bağlandı beceremedi, flashı zarar görmüş olabilir makina çöp olmuş dediler aklımı yicem.
  • arkadaşlar hem yeni sınırsız çipi alıp hem de yazılım mı yaptırmalıyım?
    dolumu yapan yer çip falan takmıyoruz dedi.. buradaki adımları uyguladım, uzaktan destek aldım, makina çöp oldu dediler, napcamı bilmez haldeyim, tecrübe sahibi olanlar yol göstersin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresifmor

arkadaşlar hem yeni sınırsız çipi alıp hem de yazılım mı yaptırmalıyım?
    dolumu yapan yer çip falan takmıyoruz dedi.. buradaki adımları uyguladım, uzaktan destek aldım, makina çöp oldu dediler, napcamı bilmez haldeyim, tecrübe sahibi olanlar yol göstersin lütfen

hem çip hem yazılım olmaz çip toner biitene kadardır sonsuz çip diye birşey de yoktur sonsuz yazılım vardır. senin için gerekli olan yazıcının setup çıktısını alman. daha sonrada seri numaran ve versiyon numarana özel yazılım ürettirip yükletmen olacak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.