Şimdi Ara

XEROX 3140 Nasıldır !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
26.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diğer samsung ve xerox modelleriyle aynı şekilde dolumu vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atcua

arkadaşım 3140 199 TL, tavsiye ettiğin yazıcı 444 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: foe44

Yazıcıyı aldım arkadaşlar bence çok güzel ben çok beğendim çipide 20 lira sınırsız dolum.3117 yi çok aradım bulamadım mecbur bnu aldım fakat pişman değilim. kaliteli çıktı alıyorum.Vatanda 5 taksit 180 liraya aldım almak isteyenlere duyrulur.Fakat bunun dolumunu kendim nasıl yapabilirim bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen.

you tube da kesin vardır videosu gir bak orada bulursun
  • cool sn bu işten baya anlıyon heralde... ya kapamışın profili msj da atamıyoz.. sence hangisi
    samsung 1640 mı
    xerox 3140 mı
  • Kardeş bende xerox 3140 var samsungu kullanan arkadaşlara sor kağıt sıkıştırmıyorsa eğer ondan al ben aldım kağıt sıkıştırıyor.Özellikle manuel çift taraflı yazdırmalarda.Diğer özellikleri çok iyi.
  • Kağıt sıkıştırma ve çift kağıt alma derdinden ben de bıktım (3124). Xerox'un kendi kağıdını kullanmama ve her seferinde kağıtları havalandırmama rağmen 10 sayfanın üstündeki her çıktıda sorun yaşıyorum :(

Gene de yazıcımdan memnunum orası ayrı :)
  • Tam dolu toner ile kaç sayfa alınabiliyor ?
  • Arkadaşlar muadil toneri var mıdır?
  • Arkadaşlar xerox 3140 yazıcının toneri çiplidir ve şu anda bizde xerox 3140 tonerin dolumu tonere sınırsız çip takılarak yapılmaktadır.Burası önemli sınırsız çip diğer ürünlerimizde olduğu gibi yazıcının anakartına değil tonere takılmaktadır.Tonerin dolumu 25 tl çip birsefere mahsus satın alınıyor onun fiyatıda ayriyetten
    25 tl dediğim gibi birsefere mahsus xerox 3140 yazıcınızın tonerinine sınırsız çip alıyorsunuz,sonraki dolumlarda sadece toner dolum ücreti ödüyorsunuz.Ürün satın almak isteyen arkadaşlar için ve diğer dolum malzemelerimizinde bulunduğu sitemizin linkini aşağıya veriyorum;Saygılarımla,

http://www.yesilbagbilisim.com/asp/show_stock.asp?product=xerox%203140/3155-%20%E7ip

DOLUM MALZEMELERİ

-MÜREKKEPLER

-RESET CİHAZLARI

-TONER DRUM ÇEŞİTLERİ

-YAZICI TONER ÇİPLERİ

-TONER TOZLARI

• Bu çipi taktırdıktan sonra sökebiliyor muyuz?Atıyorum beğenmedik dolum yaptığımız toner orjinale dönmek istiyoruz.Mümkün mü?
  • ben bunu sormadım ki?
  • Bugün itibariyle Xerox 3140 almış bulunmaktayım.

Dolum ve çip taktırımı için en uygun firma hangisidir? (İst-Avrupa yakası)
  • kendi firmamız diye demiyorum amawww.kartusmerkezi.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeryucee

kendi firmamız diye demiyorum amawww.kartusmerkezi.com

Yalnız ben yazıcıyı baskı devre yapmak için aldım.

Yani diğer dolum yapan arkadaşlar gibi yazı vs.. çıktısı almıyorum.Aldığım çıktılardaki mürekkep oranı yoğun olması gerekiyor.

Bu konuda ayrıca sağlayabileceğiniz bir ayrıcalık var mı?
  • burada yazıcıya takılmayıp tonerin üzerine takılan sınırsız modül çip var yazıcının orjinalliğinin bozulmaması açısından tavsiye ederim.
    http://urun.gittigidiyor.com/XEROX-3140-3155-Modul-Chip-Modul-Cip_W0QQidZZ27652226
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool111

burada yazıcıya takılmayıp tonerin üzerine takılan sınırsız modül çip var yazıcının orjinalliğinin bozulmaması açısından tavsiye ederim.
    http://urun.gittigidiyor.com/XEROX-3140-3155-Modul-Chip-Modul-Cip_W0QQidZZ27652226

Teşekkür ederim.

Çok işe yarıyor ama ufacık devre için 25 lira vermek benim için pek akıl karı değil.

Bunun devresi yok mu? Biz yapsak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smoch -- 1 Haziran 2010; 14:24:12 >

• devreyle alakalı değil zaten tonerin üzerinde çipte devresi mevcut. önemli olan üzerindeki yazılım. yazılımı bulduğunuzda ponyprog programıyla çipi yazdırabilirsiniz. tabi birde çipi yazdırmak için bilgisayarın seri portuna takılan çiple bağlantıyı sağlayan kabloyu yapmanız veya satın almanız lazım. ponyprog programının sitesinde çeşitli çiplerin kalıpları mevcut bunun varmıdır bilemiyorum.
  • Sizde hiç bir şeye para vermek istemiyorsunuz bu kadar harcamaya uzak olursanız bu insanlar ne yiyip ne içecek ?Tamam forum bilgi paylaşımı anlıyorum da bu kadarda olmaz tonerin yenisi 100 liradan pahalı toneri doldurttuğunuzda 25 lira karınız %75 bunuda aştık herkes kendi doldurmaya başladı toner dolumcusuna neden bukadar vereyim denmeye başlandı sanki toner dolumcusu olan heryere günde 100 toner gelme garantisi varmış gibi bu nekadar kar ediyor muhabbetleri başladı kimse demiyor bu adam günde kaç toner doldurur kirası nekadar vergisi bağkuru vs.vs. Bukadar imkanlar kolaylaşmışken lehinize giderken chipe 25 vermesek kendimiz yapamazmıyız demek bence çok saçma ekmeğide kendiniz yapın domatesi salatalığı kendiniz ekin sonrada icad edilen parayı tekrar ortadan kaldırıp değiş tokuş şekline dönelim ben size süt vereyim siz bana ekmek :)

bu yazımı okuyup yüklenecek arkadaşlar olacak ama anlattıklarım son derece açık ve mantıklı kimseyle tartışmaya girmeye niyetim de vaktimde yok cevap alamazsınız içinizde kalmasın

• niye bu kadar hiddetlendiniz anlamadım. sonuçta burada herkez bilgi ve deneyimlerini paylaşıp doğru yolu bulmaya çalışıyor. gelir düzeyi iyi fazla dolum yapmayan kişiler zaten dolumla uğraşmıyor. dolum işini çoğu kişi mecburiyetten yapıyor ve bunların çoğuda geliri düşük seviyede öğrenci kesimi. burada aylık harçlığıyla toner tozu alıp diğer parçaları bir dahaki aya alabilirim param bitti diyen üniversite öğrencilerimiz var. gelir düzeyi yüksek refah içinde yaşadığımız bir ülkede değiliz, gönül isterki herkesin durumu iyi olsun kimse böyle kirli işlerle uğraşmasın. benim gelir durumum iyi fakat buradaki durumu iyi olmayan arkadaşlara sırtımızımı dönelim.
  • cool111 sen bildiğin yoldan şaşma... sayende insanlar kazık yemekten kurtuluyor...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.