Şimdi Ara

XEROX 3315 fax ayarları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. XEROX 3315 cihazı için fax ayarlarını yapmama rağmen ne fax alabiliyorum ne de gönderebiliyorum. hattımda sıkıntı yok çünkü daha önceki cihazımda (Lxmark x264) fax işlevi çalışıyordu. bu cihazda da telefonumla fax numaramı aradığımda cihazda hattın çalıştığını görebiliyorum. tecrübeli arkadaşlar yardım edebilirse çok memnun olacağım.

• konuyu derinlemesine araştırdım ve bir kaç sonuca ulaştım arkadaşlar. xerox müşteri temsilcisiyle görüşüp ayarlamaları yapmalarını istedim ve hem onlar bana fax çekti hem de ben onlara fax çektim ve iiki sonuç da başarılıydı. ancak başka bir yere fax çekmeye çalıştığımda hata aldım yine. müşteri temsilcisi duvardan çıkan bağlantıya hiç bir ek yapmadan makinenin bağlanmasının daha sağlıklı olacağını söyledi fakat ben durumun bundan kaynaklandığını düşünmüyorum. başka bir arkadaşın yorumunda da aynı şekilde müsteri temsilcisiyle fax'laşmanın başarılı olduğunı fakat başka bir yere fax çektiğinde hata aldığını okudum. yine aynı müşteri temsilcisinden xerox cihazlarıyla belli frekanslarda fax çekildiğini ve her yerin frekansının bununla uyuşmaması sebebiyle böyle hatalar alınabileceğini de öğrenmiş. o nedenle şu durumda yapılması gereken şey fax işlevi için XEROX cihazlardan çok bir preformans beklenmemesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesar020 -- 8 Mayıs 2015; 14:19:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.