Şimdi Ara

Xerox Phaser 3200mfp kimsenin cozemedigi sorun?? 'Open heat error'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar baslikta da yazdigim gibi xerox phaser 3200mfp model tonerli faxli tarayicili bir makinam var gayette memnundum. Taa ki hata verene kadar. LCD ekranda OPEN HEAT ERROR yaziyor. Bunun ne anlama geldigini kime sorduysam bilemedi. Yabanci sitelerde aradim drum v.s temizle diyenlet vardi temizledik. Firini soktuk onu da guzelce temizledik taktik ama hala ayni hatayi aliyoruz.
    Lutfen bilgisi olan varsa paylasirsa cok makbule geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CO K BÜYÜK Bİ SORUN DEYİL FIRIN ÜNİTESİNDEN KAYNAK LANIYOR BASİT Bİ SORUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartusbankasi

CO K BÜYÜK Bİ SORUN DEYİL FIRIN ÜNİTESİNDEN KAYNAK LANIYOR BASİT Bİ SORUN

Ahmet bey biliyorsanız neden kaynaklandigini yada cozumunu yardimci olurmusunuz. Kullanmam gerekiyor cihazimi cok isimi goruyordu ve su anda cok sıkıntı cekiyorum. Yardımlarınızı esirgemeyin lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maske187 -- 3 Eylül 2013; 23:42:27 >
  • Kağıdın çıktığı son ünite heater unit'tir.yani ısınan ünite...buraya ulaşmak için makinayı biraz sökmek lazım.ulaşırsanız, termik sigortasından veya thermistorden kaynaklanıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maske187

Arkadaslar baslikta da yazdigim gibi xerox phaser 3200mfp model tonerli faxli tarayicili bir makinam var gayette memnundum. Taa ki hata verene kadar. LCD ekranda OPEN HEAT ERROR yaziyor. Bunun ne anlama geldigini kime sorduysam bilemedi. Yabanci sitelerde aradim drum v.s temizle diyenlet vardi temizledik. Firini soktuk onu da guzelce temizledik taktik ama hala ayni hatayi aliyoruz.
    Lutfen bilgisi olan varsa paylasirsa cok makbule geçer.

bunun 2 sebebi vardır ya frındaki sigortasından veya thermistorden birini arıza yapması yada fırın ısıtıcısının çalışmama sı fırının sökmek için yazıcının arka kapa ğını acın ordan rahat bi şekil söküp bu fırın üzerindeki say dım mazemeleri kontu rol edin
  • maske187 M kullanıcısına yanıt
    OPEN HEAT ERROR bu hata yazıcınızın fırın ünitesinde bulunan ISI SENSÖRÜ ile alakalı bir sorun.Bizim için basit ama senin için zor olabilir.Çünkü parçayı bulup temin edip takabilmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunahan20

OPEN HEAT ERROR bu hata yazıcınızın fırın ünitesinde bulunan ISI SENSÖRÜ ile alakalı bir sorun.Bizim için basit ama senin için zor olabilir.Çünkü parçayı bulup temin edip takabilmen lazım

Tunahan cok tesrkkur ederm cevap icin. Ben firini soktum zaten cok karmasik bi yapisi yok bence. Elim de yatkindir biraz boyle seylere ama icinde ne sigorta nede benzer bisey goremedim sadece demir silindirin icinde bi lamba gibi bir cam var uzun ama saniyorum o isitmak icin bir parca olsa gerek. onun haricinde isirma icin olduğunu düşündüğüm diger bir psrca ise ufak silindirik yaklasik 3cm fln. bi plasrik parca var. Uzeribde numaralar v.s var ama google da arama yaptigmda bi sonuca ulaşamadım. Yardimci olabilirmisin birazdaha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Daire için de işaretli beyaz iki girişli ince bi kablo vardır onu takip et ikinci resimde bulunan ısı sensörünü göreceksin o parçanın değişimi gerekli
     Xerox Phaser 3200mfp kimsenin cozemedigi sorun?? 'Open heat error' Xerox Phaser 3200mfp kimsenin cozemedigi sorun?? 'Open heat error'

• quote:

Daire için de işaretli beyaz iki girişli ince bi kablo vardır onu takip et ikinci resimde bulunan ısı sensörünü göreceksin o parçanın değişimi gerekli
     Xerox Phaser 3200mfp kimsenin cozemedigi sorun?? 'Open heat error' Xerox Phaser 3200mfp kimsenin cozemedigi sorun?? 'Open heat error'

Sn. Tunahan cook ama cok tesekkur ederim. Inanin zaman ayirip ugrasmissiniz cok makbule gecti. Bu parcanin literaturdeki ismi nedir yani ingilizce ve turkce olarak adi ne olarak geciyor bu parcanin. Alabileceğim tavsiye ettiginiz bir yer varmi? Su anda yurtdışındayim burdan da alabilirim.

• quote:

Sn. Tunahan cook ama cok tesekkur ederim. Inanin zaman ayirip ugrasmissiniz cok makbule gecti. Bu parcanin literaturdeki ismi nedir yani ingilizce ve turkce olarak adi ne olarak geciyor bu parcanin. Alabileceğim tavsiye ettiginiz bir yer varmi? Su anda yurtdışındayim burdan da alabilirim.

maske187 lafı bile olmaz yardımcı olabildiysem ne mutlu bu parçayı bulman biraz zor orada yazıcı tamiri yapan firmalar var ise onlardan temin etmen daha kolay olur.
  • quote:

maske187 lafı bile olmaz yardımcı olabildiysem ne mutlu bu parçayı bulman biraz zor orada yazıcı tamiri yapan firmalar var ise onlardan temin etmen daha kolay olur.

Bu parca modele gore degisiklik gosterir mi yoksa butun bu tip yazicilarin aynimidir?

xerox ve samsung fuser ünitesinde %90 oran ile aynı parçayı kullanıyor ama sen yinede bu parçayı beraberinde götür yanlış bi ürün temin etme @maske187
  • quote:

xerox ve samsung fuser ünitesinde %90 oran ile aynı parçayı kullanıyor ama sen yinede bu parçayı beraberinde götür yanlış bi ürün temin etme @maske187

Sn. Tunahan cok yardimci oldunuz cok tesekkur ediyorum tekrar. Iyi forumlar iyi günler dilerim.

• quote:

Sn. Tunahan cok yardimci oldunuz cok tesekkur ediyorum tekrar. Iyi forumlar iyi günler dilerim.

• kapak acık UYARISI KART USTUNDEKI SVİÇ KIRIK KİMSE MI YAPAMADI SEN HANGİ SEHİRDESİN ?

CİHAZI SEN MI ACTIN SERVİSİMİSİN TONER DOLUMCUSUMUSUN ??

BANA ULAŞ MUTLAKA SANA SORUNU ANLATIM ...YADA ADANA-MERSİN ARASI BİRYERDEYSEN GEL HALLEDELİM?!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.