Şimdi Ara

Xerox phaser 6000B renkli lazer yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Dün vatan bilgisayara gittim renkli lazer yazici almaya oradaki adam bana bu xerox 6000b yi onerdi ki zaten oneren kiside xerox un tanitim elemaniydi :) baya bi ovdu diger yazicilara oranla en iyisiymis ve turkiyeye 1 ay once kadar mi geldi oyle birsey dedi ve suan da baya bi satilmis turkiye genelinde. Fiyati 393 tl. Bu lazer yazicida bi ozellikde varmis renkli toner bitincemi dedi bisi dedi siyah yazdirmaya devam edebilirsiniz gibi bisi dedi ama bunu soylerken ne demek istedi tam anlamadim yani zaten renkli bitince siyah toneride var illaki devam edicek yazdirmaya yada ben yanlis anladim. Neyse yani kisacasi bu yazici nasildir alinabilir mi yada alayim mi bilgili arkadaslar yardimci olursa sevinirim. Tesekkurler.

• merhaba arkadaşım satıcı arkadaş doğruyu söylemiş bu yazıcı modeli piyasaya yeni girdi şunuda hatırlatıyım model yeni girdiği için chipleri piyasada bulunmuyor bunu hep yapıyorlar ilk önce yazıcıyı piyasaya sürüyorlar ama chipleri piyasada yok bunu hep yapıyorlar sana tavsiyem yazıcı alırken eğer chipliyse ilk önce buna öncelik ver var mı yokmu diğeride toneri dolup dolmadığını dikkat et sana birde bir link vercem orayada bakabilirsin yardım amaçlı.
    XEROX

http://www.kartustonerplaza.com/XEROX-106R01337-SARI-TONER-DOLUMU-XEROX-6125,PR-7995.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XEROX PHASER 3040 KIRMIZI IŞIK
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.