Şimdi Ara

Xerox Workcentre 3045NI Faks + Tarayıcı + Fotokopi + Wifi Laser Yazıcı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
8.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trailblazer

toner fiyatına bak vay vay .. doldurmaya kalksan kaç kere dolucak .. dolan verimli çalışacakmı vesaire vesaire .. bi ara sıcakfırsatlarda brother satılmıştı siyah beyaz ve 2000 sayfa çıkarttığı gibi orjinal toneri yanlış hatırlamıyosam 35 tl civarıydı .. ayrıca doldurmanın da maliyeti 20 liraya mı ne geliyodu.. ve makina resetlenip doldurularak sıkıntısız bi şekilde çalışıyordu .. cihazın modelini hatırlayan var mı? o aleti almadığma pişman oldum ..

Brother hl-2130 hocam o dediğiniz, toneri en ucuz yazıcıdır

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/brother-hl-2130-lazer-toneri-en-ucuz-yazici-74674177

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 14 Şubat 2013; 7:16:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu aletin sadece yazıcı olmadığına dikkatinizi çekmek isterim. Faks + Tarayıcı + Fotokopi + Wifi

Sadece yazıcısı olanlarla karşılaştırmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

toner fiyatına bak vay vay .. doldurmaya kalksan kaç kere dolucak .. dolan verimli çalışacakmı vesaire vesaire .. bi ara sıcakfırsatlarda brother satılmıştı siyah beyaz ve 2000 sayfa çıkarttığı gibi orjinal toneri yanlış hatırlamıyosam 35 tl civarıydı .. ayrıca doldurmanın da maliyeti 20 liraya mı ne geliyodu.. ve makina resetlenip doldurularak sıkıntısız bi şekilde çalışıyordu .. cihazın modelini hatırlayan var mı? o aleti almadığma pişman oldum ..

Brother hl-2130 hocam o dediğiniz, yönleri en ucuz yazıcıdır

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/brother-hl-2130-lazer-toneri-en-ucuz-yazici-74674177

ufak bir karışıklık olmuş olabilir. HL- 2130 yazıcı 700 sayfa basan toner kullanır.

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=6&Productid=bd730038

Arkadaşın dediği HL - 2040 ise 2500 sayfa baskı kapasiteli ve tek sorunu sesi olan problemsiz olandır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

Brother hl-2130 hocam o dediğiniz, yönleri en ucuz yazıcıdır

ufak bir karışıklık olmuş olabilir. HL- 2130 yazıcı 700 sayfa basan toner kullanır.

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=6&Productid=bd730038

Arkadaşın dediği HL - 2040 ise 2500 sayfa baskı kapasiteli ve tek sorunu sesi olan problemsiz olandır.

çok sağolun siz hangisini önerirsiniz?
    evde kullanıcam ve test falan basıcam ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatan %25 li fiyatı 363 TL.

Sıcak fırsat ile alakası yok bence. Bekle haftasonu vatandan al daha iyi.
  • hl 2040 için daha olumlu düşünebilirsin ama piyasada sıfır bulmak çok zor. 80 gr toner tozu kullanır. Aylık iş yükü 10000 sayfa drum (150 tl pahalı) 12500 baskı kapasiteli. Brother marka gerçek anlamda tam dolu ilk tonerle gelen yazıcıdır. Xerox da öyle sayılır. Daha profosyonel kyocera. Buna ancak siz maliyet fayda hesabı yaparak karar verirsiniz. Ben yada başkası ne söylese boş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan'ın %25 indirimleri ne derece doğru önce bindirim sonra indirim Bence bu ürün şuanda almak isteyen için sıcak fırsat
  • quote:

Orijinalden alıntı: engayland

Vatan'ın %25 indirimleri ne derece doğru önce bindirim sonra indirim Bence bu ürün şuanda almak isteyen için sıcak fırsat

Fiyat takip sistemim var. Geçmişe dönük tüm fiyatlar takipte. Bindirim yaptıkları ürün yok denecek kadar azdır.

Bu arada dediğim gibi fiyat vatanda şuan 362 tl oldu.

http://www.vatanbilgisayar.com/xerox-3045ni-workcentre-3045ni-lazer-yazici,-tarayici,-fotokopi,-faks/productdetails.aspx?I_ID=58451

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 15 Şubat 2013; 0:18:14 >

• Xerox workcentre almış kullanmış biri olarak xeroxtan uzak durun diyorum. yazıcının baskı kalite ayarlarını yayınladıkları son güncelleme ile gri fligrana almışlar yazılım üzerinden düzeltemiyorsun fotokopier neredeyse görünmüyor yazılar silik servis ilgileniyormuş gibi yapıp ne yapalım şirketin tasarrufu bu yonde baskı kalite ayarlarını değiştiremezsiniz biz de yardımcı olamıyoruz diyorlar orjinal toner orjiian yazıcıtla 50 kuruşluk yazıcılardan aldığınız randımanı alamazsınız demedi demeyin
  • 5 para etmez bir cihaz
  • Arkadaşlar ben Xerox WorkCenter 3045ni alalı yaklaşık 6 ay oldu.
    Vatan bilgisayardan 425 tl ye almıştım.

Artıları:
    +Baskı kalitesi
    +Tarama kalitesi
    +2200 sayfa baskı yapan toner ve fiyatı
    +Wifi baskı
    +Network
    +Detaylı ayarlar
    +LCD panel
    +Usb girişi ile bilgisayarsız çıktı ve tarama

Eksileri:
    -Tonerde Drum yok. Drum cihazda dahili ***
    -Fax'ın sürekli hata vermesi. Gelen faxları yok sayması**
    -Düşük hız
    -Çipli toner
    -Geç tepkime vermesi

***Alan arkadaşların özellikle drum olayına dikkat etmesini öneriyorum
    çünkü yazdıracağınız kağıtta bir ataç ya da tel zımba olması olası Drum
    arızasına sebeb olacaktır. Drum değişimi kullanıcı hatası olduğu için değişimi
    yaklaşık cihaz parasını bulacaktır.

** Bana en çok hayal kırıklığı yaşatan konu ise fax olayı. 425 tl para verdim fax
    göndermede sıkıntı yok ama fax alımında 10 faxtan sadece 2 ya da 3 tanesi
    geliyor. İş yerinde kullandığım için müşterilerede rezil oluyorum. Servisi aradım
    ilgilenen olmadı bile.

Fax olayında yaşadığım sorunlardan dolayı dün 384 TL ye hepsiburada.com dan
    Samsung SCX3405FW aldım. Hemen hemen eşdeğer bir cihaz. Bakalım Samsung
    SCX3405FW nasıl olacak?

Samsungla ilgili görüşlerimide en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım.

İnşallah samsung işimi görür de, epson ya da brother da derman aramam :)

Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar

• Fiyatı 450 yapmışlar, zamanında alan olduysa kârda.
  • Bir iş ortağımıza kurduk, memnunlar... Küçük ölçekli işletmelerin fazlasıyla ihtiyacını karşılar hele hele 400tl altına alınıyorsa bence güzel fırsat...

• Uzun süredir bu tarz bir yazıcı almayı düşünüyorum fakat hangi modelde karar kıldıysam olumsuz yorumları okuyup vazgeçiyorum

• tonerleri dolum olabilir ama çiplidir. ortalama maliyeti 40 50 tl civarı olur dolumda.
    epson mx14 serisi ile aynı tür toner kullanıyor,çipleri farklı
  • bende aynı modelin fax olmayanı var. 3045b yani. dolumu tam bir rezalet. toner tozu seçiyor ve bizim dolumcu uygun tozu bulamadı. internetten aldım, o da standart toz çıktı, bunun için özel toner tozunu bulmaya çalışıyorum. henüz chip resetleme sistemi de bulunmuyor. varsa da çok pahalı. yazıcı çok şık ama bu problemler soğuttu bizi. çok kötü çıktılar alıyoruz. hp alın rahat edin bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.