Şimdi Ara

xetec anfi yardım lütfen.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar forumda daha çok yeniyim adım ozan bu XETEC 6 KANAL AMFİ sizce nasıl iş görürmü aracım cıtroen nemo pandizota hertz hsk 165 mid takımı ve ortaya 2 ad 20cm hertz es 200 subwoofer taktım ve ayrıca aracın arka direklerine hertz hsk 165 mid takımı taktım,aracın orjinal teyibini cıkartıp pıonner deh-8450 bt taktım ve aracın kendi orjinal ses sistemini söküp ön kapılara ve arka bagaj bölümüne hertz ecx130 ve exc100 coax taktım şimdi buraya kadar herşey iyi gitti derdim ve yardımcı olmanızı istedigim konu şu aracın orjinal kapı ve bagaj yerindeki kolonlar(hertz ecx130 ve exc100 coax) amfiye baglanmıyacak direk teyibin cıkışından beslenecek diger sistemi bu anfi götürürmü iş görürmü veya tavsiye edeceginiz başka marka varmı ....teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozantaylanözdamar -- 1 Ocak 2013; 15:36:39 >

• HSK 165 ler 125 RMS
    Sadece 2 takım HSK 165 için size cidden güçlü bir 4 kanal amfi lazım
    Xetec in 6 kanal amfisi çok da güçlü değil
  • tavsiye edebileceginiz marka varmıdır acaba...
  • Hsk 165 güclû mid takimidir bu amfinin bunu besliyebilecegini sanmıyorum güclü amfı bakmalisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla o hoparlörleri teyp çıkışından değilde amfiyle beslesen daha iyi ama o amfi komp takımlarına güçsüz gelebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUBWOOFER YARDIM ?
    10 yıl önce açıldı
    Lütfen Anfi Bağlantı yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.