Şimdi Ara

YAMAHA AMFİ YARDIMI ACİL...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar.Dün gece aldığım YAMAHA R-S201 stereo amfi ile Entegre amfi kategorisinde olan YAMAHA A-S201 amfinin arasındaki fark nedir.RS olan modelde FM RADYO var AS olanda ise PİKAP (PHONO) Girişi var dediler.Amfilerin bütün değer ve güçleri aynı sadece ama yinede kafam karıştı
    Yardımcı olursanız çok memnun olucam.Olmassa geri verip A-S201 olanı alıcam.

http://tr.yamaha.com/tr/products/audio-visual/hifi-components/amps/a-s201_g/?mode=model

http://tr.yamaha.com/tr/products/audio-visual/hifi-components/stereo-receivers/r-s201_g/?mode=model

Dediğim gibi R-S201 Radyolu olanı aldım ama diğerinde kararsız kaldım.Sizce hangisi daha iyidir...
     YAMAHA AMFİ YARDIMI ACİL... YAMAHA AMFİ YARDIMI ACİL... YAMAHA AMFİ YARDIMI ACİL... YAMAHA AMFİ YARDIMI ACİL...

• audiobahninch A kullanıcısına yanıt
    Size verilen bilgiler temelde doğru.

Biri radyolu, yani receiver...
    Diğeri ise entegre amplifikatör.

Eğer bu hobiye önem veriyorsanız radyolu olanı geri verip ötekini almanız iyi bir seçim olabilir.

Radyolu olanın hoparlör terminalleri kablo kıstırmalı tip, ötekinin düzgün speaker post'ları var. Ayrıca "Pure Direct" butonu ile ton kontrolları ve balans kontrolu iptal etme seçiminiz var. Pikap girişinin önemi size bağlı.

Radyosuz olanı alıp 2. el bir tuner piyasadan temin ederek radyo dinleme konusunu halledebilirsiniz.
  • audiobahninch A kullanıcısına yanıt
    Bu arada dikkati çeken bir husus her iki cihazda da önerilen hoparlör empedansı 8 ohm...
    4-6 ohm önerilmiyor. Buna dikkat etmeniz gerekir. Umarım hoparlörleriniz 8 ohm'dur. Daha düşük ohmajlı hoparlörle cihaz yüksek güçlerde ısınma yapabilir. Sorun çıkarsa cihaz garanti kapsamına girmeyebilir.
  • Teşekkür ederim cevaplarınız için.Yalnız kafama takılan şu oldu YAMAHA 'nın orijinal internet sitesinde 2 amfininde teknik özellikleri ve çıkış güçleri noktasına virgülüne kadar aynı.Bu dandik bir marka olmadığı içinde inanmak lazım değilmi sizcede.
     YAMAHA AMFİ YARDIMI ACİL... YAMAHA AMFİ YARDIMI ACİL...

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Size cevap vermeden önce her ikisinin de kullanma kılavuzunu inceledim. Büyük bir ihtimalle her ikisinin güç ampli kısımları aynı.
    Her iki cihazın çok benzer cihazlar olduğu şüphesiz. Ancak farklılıklar da var.

Benim değindiğim konular farklı şeyler...
    Hoparlör terminallerinin kalitesi (radyolu olanın hoparlör terminalleri düşük kalite, ucuz cihazlarda kullanılan terminaller), radyolu olmayandaki "Pure Direct" butonu gibi...

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.