Şimdi Ara

XFX 6900XT Oyundan Atıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçmiş olsun aynı karta sahibim, siz işletim sistemini baştan kurun temizce . Bazen parça değiştirmelerde kurulmazsa sistem baştan, sorunlar olabiliyor. Ben aynı kartı xpg 750 core reactor ile sorunsuz kullanıyorum.

Hatta 650 lik evga ile bile sorunsuz kullandım. Birde ekran kartı güç çıkışlarını ayrı ayrı ekran kartı kabloları ile bağlayın. Yani bir uçtaki çift 8 pinin birini bir çıkışa diğer kablodaki iki taneden birini diğer çıkışa olacak şekilde. Tüm yorumları okuyamadım ayrıntılı. Ama bir yorumda bir oyunda yarım saat sorunsuz oynadım demişsiniz.

Onun için bu şeylere dikkat edilirse sorun parçalarda değilse düzelebilir. Diğer arkadaşların dediklerini de uygulayın.

• aklıma son bir öneri geldi. ekran kartının gpu-z görüntüsünü buraya resim olarak atabilirmisiniz ? kart ile mining yapılmış ise, malum mining yapılan kartlarda memory hızı önemli olduğu için karta memory hızlarının artırıldığı bir bios yazılmış olabilir.
    böyle bir durum varmı görlim en azından. çünkü kart oyunlarda artifact veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6700xt kullanırken horizon zero dawn oynarken hep hata alıyordum, yazılım bile kaldırmadan 6900xt ile oyuna girdim hiçbir hata almadım.
    Daha sonra bu kartta garip şekilde pc 1024*768 çözünürlükte açılıyordu ve çekirdek 100ü görüyordu, Amazon olmasa elimde patlak bi kart olacaktı.
    İade edip 3090 aldım. Bendeki sapphire nitro+se modeliydi.
    Amde karta Undervolt yapınca bazen orijinal ayara dönseniz de sorun devam edebiliyor.
    Garipti valla.
    Siz yine sıfırdan kurulumla deneyin düzelir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcpcpcpc -- 24 Aralık 2022; 12:29:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz win11 kurulumu ve son driver yükledim yine fayda etmedi. Yarın aldığım dükkana gidicem. Olmazsa kart garantili, garanti süreciyle uğraşırım.

• Kıvan Ç kullanıcısına yanıt

Kartınızın bellekleri ayvayı yemişko , o yüzden diyoruzki madencilik yapan açlardan ürün almayın ama inatlan gidip alıyorsunuz , o yüzden geçmiiş olsun bile diyesim gelmiyor.

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt

Hocam kart Nisan 2022 faturalı. Zaten kaç aydır miningciler fişi çekti. Mining yapsa bile ne kadar yapmıştır sanki diye düşündüm.

• Kartı aldığım dükkana iade ettim yorum yapıp vakit ayıran değerli forumdaşlar teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.