Bildirim
xfx 7600gt ve 32' lcd tv
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Televizyon HD ready yaziyorsa HD Hazırdır. Televizyonda HDMI girişi varsa ekran kartindan televizyona bağlabilmek için DVI-HDMI adaptör kablosu alman gerekir. Herhangi bi donma olmicayacktir. Philips 32' lcd tv bizzat denedim gayret çalişiyor. Eğer televizyonda sadece VGA girişi varsa bilgisayardan bağlanirsan HD olup olmadiği bilmiyorum. Saygılar
Not:
HD: High Defition. HD de 2 tane türü vardır, Bunlar 720i ve 1080i'dir. -
@firatdo arkadaşım açıklaman için teşekkür ederim fakat ben msjımda derdimi tam anlatamadım galiba ben 7600 gt ekran kartımın lcd tv yi destekleyip desteklemeyeceğini soruyodum açıklamanız için teşekkürler -
Evet ekran kartinda DVI çıkışlı oldugu için desketliyor. Hayirli olsun... fx 5500 ve üstü modellerde HD TV desteği var sanırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X