bu kartı nerden aldın acaba bi mahsuru yoksa söylermsin?
dfs bilgisayar ankara
sende alabilrsin bende ordan almıştım...
quote:
Orjinalden alıntı: Barzo1905
quote:
Orjinalden alıntı: Mustafa600
dfs bilgisayar ankara
zotac mı tercih edilmeli xfx mi kararsızım zotac daha hesaplı birde dfs den ram aldım geçen hafta salı hala gelmedi aradım yarın gelir dediler o yüzden kararsızım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Barzo1905
quote:
dfs bilgisayar ankara
zotac mı tercih edilmeli xfx mi kararsızım zotac daha hesaplı birde dfs den ram aldım geçen hafta salı hala gelmedi aradım yarın gelir dediler o yüzden kararsızım
zotac kullananlar ve xfx kullananlar var forumda, çıktıkları hızlarda ortada karrar senin...
ulaşım konusunda sorun dfs de değil ups de... benim kartımı salı gündüz verdiler kargoya perşembe akşam 1830 da getirdi ups hıyarları...
tabiki xfx zotac daha yeni XfX
XFX 8800gt yi DFS Bilgisayar, Ankara Konur Sokaktan aldım arkadaşlar
arkadaşlar marka zotac olsa ne olur xfx olsa ne olur kart aynı değil mi? soğutma aynı değil mi? bende gigatek'ten msi aldım default 660/1900 ben 725/1750/2050 günlük kullanıyorum kart full stabil (en azından oyunlarda crysis,timeshift,cod4 v.s. saatlerce en ufak sorun yaşamadım) yani aynı kartlar bunlar zotac amp, evga ssc veya xfx farklı olmayacak kesinlikle nedir bu uğraş?
bu arada konuyu açan arkadaş shader'e abanmış epey bende şimdi 725/1816/2050 ye çektim rivatuner ile pes'te 15dk maç yaptım bir sorun çıkmadı bakalım bu hızlarda bir de crysis deneyelim
quote:
Orjinalden alıntı: tHE_PaSSeNgEr
XFX 8800gt yi DFS Bilgisayar, Ankara Konur Sokaktan aldım arkadaşlar
hocam orda 2 tane xfx modeli var seninki oc lu olanmı yani 670/1950 olarak gelenmi yoksa diğer standart 600/1800 olan mı?
eğer standart olansa fiyatına göre ve standart soğutucuyla değerlerin çok iyi.
yok kardeş standart olan benimki, ikiside alpha dog edition olarak geçiyor ama birisi o/c li. benim aldığım 295$ olan versiyonu standart 600/1800
alpha dogların fanları daha büyük. sıcaklığın az olması ondan olabilir. 8 derecelik bir azalma sağlıyorlarmış öle yazıyordu.
Sitede Alpha Dog edition ve standart edition diye 2 seçenek var. Ben gittim standart olanını aldım hızları 600/1800 ama kutusunun üstünde yine alpha dog yazıyor. DFS'den Dede Bey'e sordum, "her iki versiyonda alpha dog olarak geçiyor, birisi O/C li diğeri standart başka fark yok" dedi.
Arakadaslar beni bildiğim rivatuner ile shader clock u ne kadar yukarı cekerseniz cekin hızı 1725 MHZ den yukarı gozukmuyor rivatuner hardware monitor de. Overclok ekranında gozukuyor ama hardware monitor ü actıgınızda hız 1725 de sabit gozukuyor, sizde de boyle değil mi?
Eger boyle değil ise ve sorun olmuyorsa rivatuner ın hangi versiyonunu kullanıyorsunuz?
riva 2.06
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHE_PaSSeNgEr -- 21 Kasım 2007; 20:24:05 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme