Şimdi Ara

XFX 8800GT aldım, 721/1816/2044 sorunsuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 8800gt alacaklara referans olabilir. şuan 721/1816/2044 stabil ve henüz zorlamadım kartı fan level %51 de sessiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHE_PaSSeNgEr -- 20 Kasım 2007; 22:24:34 >

• Kart referans soğutucuyla mı geliyor? Değerler çok iyi, peki yük altındaki sıcaklığı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Kart referans soğutucuyla mı geliyor? Değerler çok iyi, peki yük altındaki sıcaklığı nedir?
    stabile kart diye yazmışsın ama hangi oyunlarla ne kadar süre denedin yazarsan iyi olur bu arada güzel kart hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan22 -- 20 Kasım 2007; 22:58:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan22

stabile kart diye yazmışsın ama hangi oyunlarla ne kadar süre denedin yazarsan iyi olur bu arada güzel kart hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun benım zotacım kargoda
  • quote:

Orijinalden alıntı: samwet

hayırlı olsun benım zotacım kargoda

Alıntıları Göster
    ayıptır sorması işlemcinizi ne ile soğutuyorsunuz ? yaklaşık 1000 mhz hız aşırtmaya rağmen işlemci 22 derece ise benim işlemciyi kırayım daha iyi. 2.40 ghz dan 3ghz a aşırtılmış. yük altında 70 dereceyi bulan bir işlemcim var. ne ile soğuttuğunuzu özel mesaj olarak söylerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

ayıptır sorması işlemcinizi ne ile soğutuyorsunuz ? yaklaşık 1000 mhz hız aşırtmaya rağmen işlemci 22 derece ise benim işlemciyi kırayım daha iyi. 2.40 ghz dan 3ghz a aşırtılmış. yük altında 70 dereceyi bulan bir işlemcim var. ne ile soğuttuğunuzu özel mesaj olarak söylerseniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    XFX 8800 gt yi nerden aldın? eğer bu değerlerde stabil çalışırsa çok iyi, boşuna amp yi beklemeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: -kobe-

XFX 8800 gt yi nerden aldın? eğer bu değerlerde stabil çalışırsa çok iyi, boşuna amp yi beklemeyelim

Alıntıları Göster
    Üye nickine yaraşır şekilde yolcuymuş herhalde konuyu açmış yoluna gitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

gece gece iyi güldüm helal hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: sjanaz55

quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

gece gece iyi güldüm helal hocam

Alıntıları Göster
    670/1700/2000 de benim hızlarım aynı kart...

eğer gerçekten bu değerlerse çok iyi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Barzo1905

670/1700/2000 de benim hızlarım aynı kart...

eğer gerçekten bu değerlerse çok iyi...

Alıntıları Göster
    vay be hala ing.xp kullanan varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

su anda bende kullaniyorum

sp3 kurmak icin yukledim ve kurdumda sp 3

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

su anda bende kullaniyorum

sp3 kurmak icin yukledim ve kurdumda sp 3

Alıntıları Göster
    bi yere gitmedim burdayım yorumlara tek tek cvp vereyim. ürün üzerindeki orjinal soğutucu, DFS bilgisayardan aldım hatta ellerindeki son 8800gt yi aldım gpu yük altında 55 derece civarında, yaklaşık 2 saat aralıksız 1280x1024 herşey high crysis sonucunda herhangi bir kilitlenme yada donma yada onun gibi bir durum söz konusu olmadı. yine 1 saat kadar 1280x1024 de 16x af herşey en yüksek değerde Timeshift oynadım yine stabil. CPU'da üzerindeki orjinal stok fan ile çalışıyor. Tam yük altında sıcaklık 45 derece civarında. Ordaki sıcaklık 3dmark bittikten hemen sonraki değeri gösteriyor yanıltmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tHE_PaSSeNgEr

bi yere gitmedim burdayım yorumlara tek tek cvp vereyim. ürün üzerindeki orjinal soğutucu, DFS bilgisayardan aldım hatta ellerindeki son 8800gt yi aldım gpu yük altında 55 derece civarında, yaklaşık 2 saat aralıksız 1280x1024 herşey high crysis sonucunda herhangi bir kilitlenme yada donma yada onun gibi bir durum söz konusu olmadı. yine 1 saat kadar 1280x1024 de 16x af herşey en yüksek değerde Timeshift oynadım yine stabil. CPU'da üzerindeki orjinal stok fan ile çalışıyor. Tam yük altında sıcaklık 45 derece civarında. Ordaki sıcaklık 3dmark bittikten hemen sonraki değeri gösteriyor yanıltmasın.

Alıntıları Göster
    herşeyin sıcaklıkları çok iyi. diyecek birşeyim yok. ekran kartım(8800gtx) fan 100 de 100 çalıştığı zaman 65 lere düşüyor boştayken. fan 100 de 100 olmadan oyun oynayamıyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 21 Kasım 2007; 11:29:33 >

• quote:

herşeyin sıcaklıkları çok iyi. diyecek birşeyim yok. ekran kartım(8800gtx) fan 100 de 100 çalıştığı zaman 65 lere düşüyor boştayken. fan 100 de 100 olmadan oyun oynayamıyorum zaten

Alıntıları Göster
    iyide xfx nin soğutucusu başka değilki en fazla üstündeki resim başkadır 75-85- 90C ı görenler var nasıl o kadar soğuk olucak hemde fan %51 de iken

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan84

iyide xfx nin soğutucusu başka değilki en fazla üstündeki resim başkadır 75-85- 90C ı görenler var nasıl o kadar soğuk olucak hemde fan %51 de iken

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

bende zaten ona şaşırdım kaldım dün geceden beri ayrıca soğuk olan sadece ekran kartı değil işlemciside OC lu ama sıcaklığı enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 21 Kasım 2007; 11:30:10 >

• quote:

quote:

bende zaten ona şaşırdım kaldım dün geceden beri ayrıca soğuk olan sadece ekran kartı değil işlemciside OC lu ama sıcaklığı enteresan.

Alıntıları Göster
    bence adamda stok soğutma yok%100 eminim.helal olsun gene iyi değerler.bende alacam bu kartı ama 1950 high 30-25 arası oynatıyor 1024*768 de.ramid 2gb yaptım valla çok şahane oldu.biraz daha bekleyecem bakalım ne kadar düşecek 8800gt.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Yalnız burada belirtmem gereken bir durum daha var. Feel Hurricane 2 kasayı modlu olarak kullanıyorum. Önde 12 cm, arkada 12cm yanda 1x8cm 1x12cm fan bulunmakta. Kasanın için çok soğuk anlayacağınız. Bu durum şüphesizki değerlere etki ediyor.

• quote:

Yalnız burada belirtmem gereken bir durum daha var. Feel Hurricane 2 kasayı modlu olarak kullanıyorum. Önde 12 cm, arkada 12cm yanda 1x8cm 1x12cm fan bulunmakta. Kasanın için çok soğuk anlayacağınız. Bu durum şüphesizki değerlere etki ediyor.

Alıntıları Göster
    @mahmut_cinar
    Üzerindeki orjinal fan ile alındı değerler dostum kasa resimlerinide gönderebilirim
    bu arada gtx in fazla ısınmasının sebebi, gpu mimarilerinin farklı olması 65nm bilindiği gibi daha az ısınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHE_PaSSeNgEr -- 21 Kasım 2007; 12:10:34 >

• quote:

@mahmut_cinar
    Üzerindeki orjinal fan ile alındı değerler dostum kasa resimlerinide gönderebilirim
    bu arada gtx in fazla ısınmasının sebebi, gpu mimarilerinin farklı olması 65nm bilindiği gibi daha az ısınıyor.

Alıntıları Göster
    Akşama 3dmark 2006 yı tekrar alıp, thermal analist ile ölçüp, test sırasındaki sıcaklık değişimlerini de buraya ekleyeceğim arkadaşlar. Aslında 8800gt yi bu kadar zorlamanın pek bir anlamı yok çünkü kartın zaten kaldıramayacağı bir oyun yok bugünki oyun teknolojisinde (crysis'i dışarda bırakıyorum çünkü crysis bugünün değil yarının oyunu ) Maksat, maximum ne yapabiliyoruz onu görelim. Bu arada bir bilgi daha vereyim CPU M0 revizyon ve Team Xtreem ramler kendi özel soğutucusuyla çalışıyor.

Sistemim

ASUS P5K-E WI-FI Edition
    Core Duo 6750 2666mhz@3.6GHZ 1.48v orjinal soğutucu ile
    XFX 8800GT(721/1816/2044) orjinal soğutucu ile
    Team Xtreem 2x1gb dual ddr 800 (800mhz@900mhz) 4-4-4-12
    FPS Bluestorm 2 500w
    250gb Samsung HDD 16mb cache

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHE_PaSSeNgEr -- 21 Kasım 2007; 12:19:28 >

• bu kartı nerden aldın acaba bi mahsuru yoksa söylermsin?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.