Bildirim
# XFX G92 8800GTS 512MB İncelemesi ve Oyun Testleri # (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hepsi senin verdiğin save lerden.. Hatırlatıyorum kartımda oc hiç yok.. Ancak sende kartını oc siz test edersen adil bir kıyas olur.. -
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
Hepsi senin verdiğin save lerden.. Hatırlatıyorum kartımda oc hiç yok.. Ancak sende kartını oc siz test edersen adil bir kıyas olur..
peki hemen yapıyorum. hatırlatırım vista'da yapıyorum testleri -
quote:
Orjinalden alıntı: KingJames.QX
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
Hepsi senin verdiğin save lerden.. Hatırlatıyorum kartımda oc hiç yok.. Ancak sende kartını oc siz test edersen adil bir kıyas olur..
peki hemen yapıyorum. hatırlatırım vista'da yapıyorum testleri
Ben de yüklicem ama uğraşmak istemiyorum.. Ama kıyas süper oldu bence.. Diğer arkadaşlar da katılsalar daha da güzel olacak..
Şartı kartlar ocsiz olsun şeklinde belirleyelim..
-
-
Ocsiz 8 fps oc li 10 fps fark var.. Fena değil aslında.. Halen yeterli bir ekran kartı olduğunu gösteriyor..
Gpu benhmarkları da karşılaştıralım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 1 Şubat 2008; 1:10:27 > -
Benim SS leri unuttunuz.
-
Bende MSI 8800GTS OC ED. aldım standart GPU 730Mhz, inanmıyacaksınız ama o.c denemedim İlk defa br ürüne o.c yapmadım, oda işlerim çok yoğun sadece günlük 2-3 saat PC başında duruyorum. Ama Pazar günü PC'ye format atıp bende CRYSIS SS lerini koyarım buraya
Ama beni üzen tarafı ise ben devamlı online olarak Counter Strike Soruce oynayan birisiyim 2900PRO ile arasında gözle görülür bir şekilde fark yok :( -
İnceleme için teşekkürler, kullanıcı incelemeleri donanım siteleri incelemelerinden ziyade, kararsız kalanların kafasındaki soru işaretlerini çözmeye yardımcı oluyorlar.. -
quote:
Orjinalden alıntı: beyazpiyon
Benim SS leri unuttunuz.
özür dilerim unutmuşum birazdan koyuyorum -
-
Zahmet oldu ama çok teşekkür ederim 10 küsür fps ler dışında hepsi güzel.Ama 1440 da 16xaf hepsi high ve tipi soğuktasın.Doğaldır. -
Bende Gt versiyonundan aldım bir tane.. Şunu direk söyleyeyim kartın görüntüsü mükemmel..
Performansına zaten girmiyorum.. -
Eline sağlık güzel olmuş kart'ta güzel güle güle kullan
Bu arada kapıyı taktığın şey çok güzelmiş -
Süper bir ekran kartı. -
quote:
Orijinalden alıntı: 34sem
Süper bir ekran kartı.
konuyu hortlatmanın anlamı nedir? Kimin sahte üyeliği acaba? -
aa açmayınca her oyun full oynatıyor ben gayet memnunum saçma sapan konuları hortlatmanında manasını bilmiyorum. -
"köpek" gibi kart bu alpha dog
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X