Şimdi Ara

XFX HD 6850 Black Edition - 150 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba,

Sistemi yükselttiğimden, çıkarttığım evde fazlalık yapan parçaları satıyorum. Başlıkta bilgisini verdiğim, XFX HD 6850 Black Edition modelidir, herhangi bir sorunu yoktur, eski bilgisayarınıza oyun için ekran kartı takviyesi yapmak isterseniz işinize yarar düşüncesindeyim. Kart stabil çalışıyor, soğutmasından da çok memnundum, fotoğrafları kendim çektim, orjinal fotoğraflarıdır ürünün ve tertemizdir, tek sıkıntısı iyi soğutmadan ve black edition oc model olmasından dolayı fanların sesinin biraz yüksek olması. Yalıtımlı bir kasanız varsa sorun olmaz.

Fiyat olarak 180 TL düşünüyorum, (fiyat revize edilmiştir 150 TL), makul olmak kaydıyla teklifte bulunabilirsiniz, amacım bir an önce evden çıkması ve fazlalık yapmaması, bu yüzden kolaylık sağlarım. Elden almanızı tavsiye ederim, orjinal kutusunda kargoyla göndermem sorun değil fakat bir güzel paketlesem de hem ürünün zarar görme riskini arttırır, hem size kago maliyeti yaratır. Bahçelievler, Bakırköy, Şirinevler taraflarında elden teslim alabilirsiniz.

http://www.legitreviews.com/xfx-radeon-hd-6850-black-edition-video-card-review_1543

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fliusit -- 30 Nisan 2017; 1:37:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat revize edilmiştir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.