Şimdi Ara

XFX HD 6950 1 GB vs Sapphire HD 6950 1 GB gürültü karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

baslikta da belirttigim uzere bu iki karttan birisini alacagim. Sapphire yaklasik olarak 50 TL daha pahali fakat fiyati beni pek ilgilendirmiyor, ilgilendigim konu gurultu seviyeleri.
    Bu iki kart uzerinde yerli ve yabanci forumlardan arastirdigim kadariyla bu konuda karsilastirma yapilmamis. Kartlarin cikardiklari gurultu hakkinda bilgisi olan paylasabilirse cok sevinirim.

Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheone -- 9 Haziran 2011; 17:08:17 >

• saphire
  • XFX olarak çift fanlısını alırsanız oldukça sessiz; önerim XFX olur.

http://www.netsiparis.com/detay/12831626014/XFX-EX-HD-695X-ZDFC-HD6950-1GB-CIFT-FANLI-DDR5-800MHZ-PCI-E-EKRAN-KARTI
  • Simdi kafam karisti, iki yorum var ve ikisi de farkli. Oncelikle cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Bu arada daha detayli bilgi verirseniz sevinirim.
    Soyle bir sey dusundum ve sizlerle paylasmak istiyorum; Sapphire biraz daha buyuk tek fana, XFX de daha kucuk bir fana sahip. Buyuk fan biraz daha dusuk devir sayisina sahipse daha sessiz olabilir.
    Ayrica nedense Sapphire biraz daha fazla guven veriyor, bunun nedenini anlamadim. Belki seklindendir (=

Simdiden yorumlariniz icin tesekkurler,

Saygilar.
  • arkadaslar konu hala yorumlara aciktir. tesekkurler simdiden...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.