Şimdi Ara

XFX HD6850 Black Edition O.C acil öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tsk ediyorum darısı almak isteyenlerin başına..
  • Ben Çift fanlı modelini kullanıyorum işlemcinizi mutlaka 3.2 ve üzerine çıkartın ben e6400 2.13 ü @3.6 ghz de kullanıyorum gayet memnunum sizin işlemciniz daha iyi performans verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SCCR

Ben Çift fanlı modelini kullanıyorum işlemcinizi mutlaka 3.2 ve üzerine çıkartın ben e6400 2.13 ü @3.6 ghz de kullanıyorum gayet memnunum sizin işlemciniz daha iyi performans verecektir.

Mesaj icin tsk.
    Yani oyunlarda gozle gorunur performans yapıyor o.c. bu kart uzerinde anladıgım kadarıyla.
    Yalnz ben o.c. anlamıyorum dogrusu sıcaklık degeri,
    fsp ayarı vs bu konuda yardımcı olacak varmı?

İslemciye o.c. işinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exkdr

quote:

Ben Çift fanlı modelini kullanıyorum işlemcinizi mutlaka 3.2 ve üzerine çıkartın ben e6400 2.13 ü @3.6 ghz de kullanıyorum gayet memnunum sizin işlemciniz daha iyi performans verecektir.

Mesaj icin tsk.
    Yani oyunlarda gozle gorunur performans yapıyor o.c. bu kart uzerinde anladıgım kadarıyla.

İslemciye o.c. işinde

Anakartların BIOS menüleri farklı oluyor, ama bildiğimiz kadarıyla yönlendiririm seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

Orijinalden alıntı: exkdr

quote:

Mesaj icin tsk.

İslemciye o.c. işinde

Anakartların BIOS menüleri farklı oluyor, ama bildiğimiz kadarıyla yönlendiririm seni.

Tm dost ben urun elime ulasınca iletisime gecerim. Biraz farklı bios evet gigabyte hep degisik ;d

• bu kartı bende almayı düşünüyorum özellikle battlefield 3 multiplayerde nasıl onu çok merak ediyorum. Kart elinize ulaştığında inceleme yaparsanız bilgileri paylaşırmısınız....
  • Yeni XFX HD6850 Black Edition O.C kartım geldi.
    Daha fazla performans için işlemciye over clock yapacağım.

INTEL Core2 Quad Q8300 2.5Ghz 4MB Cache 1333FSB 45nm İşlemci
    3.2 ghz nasıl çekebilirim işlemciyi bios resmini yüklüyorum nereyle oynamam gerekecek.

lütfen konuya hakim kişiler cevap yazsın yanlış birşey yapmak istemiyorum.

Bios
     XFX HD6850 Black Edition O.C acil öneri
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.