Şimdi Ara

XFX HD6850 BOŞTA 47-50 DERECE!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dediğin gibi güç kaynağı biraz tırt gibi gözüküyor. Kasayı açıp güç kaynağının 12 V kanalının kaç tane olduğunu ve kaç amper (A) verdiğini kontrol edebilir misin? 16 A'in altındaysa büyük ihtimalle sorun güç kaynağında.

sistemlerimiz neredeyse aynı. Benim psu high power 500w, şimdilik oyun oynarken reset atmadı. Arada nadiren bende de oluyor, 2-3 ayda bir o yüzden çok takmıyorum. bence birinden deneme için düzgün bir psu bul ve onunla deneme yap. eğer onda da olursa o zaman ekran kartından şüphelenebilirsin.
  • 1111111111

XFX HD6850 BOŞTA 47-50 DERECE!!!

12v kanaldan ne kast ettiğini anlamadım...resmini çektim...

XFX HD6850 BOŞTA 47-50 DERECE!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_loopus -- 25 Temmuz 2012; 0:54:40 >
  • 2saattir gta4 oynuyorum 55dereceydi 57 oldu fan %40 ses yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLyLoveMe

2saattir gta4 oynuyorum 55dereceydi 57 oldu fan %40 ses yok

Çoğu 6850 de %50 ye kadar ses pek çıkmıyor fakat sizin ısı değerleriniz gayet iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

quote:

Çoğu 6850 de %50 ye kadar ses pek çıkmıyor fakat sizin ısı değerleriniz gayet iyiymiş

aynen hocam fikir olsun diye.bu arada imzana bittim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

quote:

aynen hocam fikir olsun diye.bu arada imzana bittim

Sağolasın

• boşta 55 oyunda 75
  • xfx için o değerler çok hele 6850 için.
  • sapphire hd 5850 ile 88 dereceyi gördüm dün res falan atmıyor boşta 55 derece
  • VTX 3D HD 6870 boşta 58 derece. Oyunda 75 falan.
    Bu sıcaklarda kasa kapağına ekran kartına hava üfleyecek şekilde fan takmazsanız sıcaklığın yüksek olması normal, yükselmemesi anormaldir. 90 derece de olsa bozulcağını sanmıyorum ama ekran kartlarının biosta koruma olduğu için belirli bir sıcaklığa erişince kilitleniyor falan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 25 Temmuz 2012; 21:09:10 >
  • reset sorununu başka bir güç kaynağıyla deneyerek bulcaz heralde...
  • Reset atmasının sebebini bilmem ama, sıcaklığının nedeni sadece kartla alakalı değil. Kasanın soğutması da çok önemli. Kasanda az fan varsa bu sıcaklıklar normal. Zaten havalarda sıcak bu da etkiliyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizinle aynı psuya sahibiz , büyük ihtimallede aynı kasaya sahibiz çünkü o psu kasanın içinde geliyor otomatik olarak .Ekran kartıda bende asusun var 6850 modeli .Boşta 50 derece yükte 74-75 civarında .Reset atma probleminizin ekran kartı sıcaklığından kaynaklanmadığından eminim çünkü ben bu kartla 98 dereceyi gördüm evet ciddiyim
    98 derecede kart kendini durdurdu o zaman bile reset atma olmadı sadece korumaya alıp ekran kartından yanıt alınamıyormu ne öyle birşey dedi .
    Yine de kartın sıcaklığından muzdaripseniz kasayı değiştirmeniz tüm sorunu çözecektir çünkü kasa içi sirkülasyon çok kötü ne yazıkki (aynı kasayı kullanıyoruz varsayıyorum)

edit:Evet kasayıda aynı kullanıyormuşuz siz ekstradan 12lik bir fan daha takmışsınız , ben hala geldiği haliyle kullanıyorum , yükte 10derece fark edicekse bende gidip bi 12lik falan alıyım bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Jimador -- 26 Temmuz 2012; 4:14:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LcK

Sizinle aynı psuya sahibiz , büyük ihtimallede aynı kasaya sahibiz çünkü o psu kasanın içinde geliyor otomatik olarak .Ekran kartıda bende asusun var 6850 modeli .Boşta 50 derece yükte 74-75 civarında .Reset atma probleminizin ekran kartı sıcaklığından kaynaklanmadığından eminim çünkü ben bu kartla 98 dereceyi gördüm evet ciddiyim
    98 derecede kart kendini durdurdu o zaman bile reset atma olmadı sadece korumaya alıp ekran kartından yanıt alınamıyormu ne öyle birşey dedi .
    Yine de kartın sıcaklığından muzdaripseniz kasayı değiştirmeniz tüm sorunu çözecektir çünkü kasa içi sirkülasyon çok kötü ne yazıkki (aynı kasayı kullanıyoruz varsayıyorum)

edit:Evet kasayıda aynı kullanıyormuşuz siz ekstradan 12lik bir fan daha takmışsınız , ben hala geldiği haliyle kullanıyorum , yükte 10derece fark edicekse bende gidip bi 12lik falan alıyım bari

dediğinize göre o zman reset sorununu oyuna bağlıyorum max payne de reset olayına rastladım bf3 ü mw3 sniper elite fln da oynadım hiç böle bi sıkıntı ile karşılaşmadım....ghost recon 2 var bide onla denicem......sizin kasanın üstündede oyun oynarken yumurta pişermi...merak ettim:)..o derece çok ısınıyor....bilgisayar masasına bacagımı dokunamıyorum pc masayı ısıtıyor.....

• xfx çift fan 6850 kullanıyorum boşta 45-50 arası yükte 60-70 arası sıcaklık değerleri oluyor bf3 te 70 i buluyor tek fanlı xfx 6850 de ısınma problemi olduğunu çoğu kişiden duydum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KDTrey#25

quote:

çok ilginç bir durum aynı kart bende var şu an(boşta) 55 derece 10 saat bf3 oynadım en fazla 62 derece oldu fan %40 ses yok,ki zaten ekran kartının 100 ereceye kadar yolu var.yani nema problema reset problei başka bir sorundan kaynaklanıyordur

hocam 70 de res atiyo diye biliyorum ben ama (: x ?

bilgim yok.ancak benim anlatmak istediğim bende sorun olmadığı. sıcaklık yüzünden reset olduğuna emin ise garantiye göndermeli

benim önceki kartım yükte 72C olurdu hiç reset olayı falan olmadı yanlış bilgi vermeyelim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.