Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] xfx merch 319 6800xt undervolt canavarı sıvı sogutma mübarek 12.000-->11.500-->11.250-->10900
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sizinkide iyi undervolt oluyormu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim eski 6800xt 1025mv in altinda çakılıodu direk bu kart baya saglam çıktı undervoltta
şoray hocam uzun yıllardır görürüm sizi piyasayı biliyorsunuzdur diye tahmin etmiştim fakat 11500-12000 arası 6900xtler varken fiyatı biraz fazla yazmıssını gibi geldi.Sarı sitede 6800xt asrock vardı gecen hafta onu görmüstüm simdi satılmıs 9k idi, 9,5 civarına bir cok kart var gene 6800xt icin pazarlık payınız nasıl acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcem -- 8 Mart 2024; 15:0:26 > -
680xt için suan sahibindende 9k ya tek ilan var oda oksitlenme vs bişiler yazmış sonraki en uygun 10 bin benim kart baya serin çalışıyor ondan fiyat biraz tuzlu
6900xt en ucuz 12.5 a ilan var 12 yazan geçen senenin ilanı 12.5 yazanda kartın geçmişinden bahsetmemiş tam olarak içi açılmış demiş
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-xfx-speedster-merc-319-amd-radeon-rx-6900-xt-black-1158208321/detaybu 11.500
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-6900-xt-16-gb-temiz-sorunsuz-1152298765/detaybu sapphire 12k param güvende koymus ilanı ev kartına benziyor bakmak lazım tabi.
gecen hafta forumda asus tuf 6900xt 12kya satıldı ben taksit almak istedigimden alamadım uzun lafın kısası kart sizin tabi ama fiyat biraz tuzlu onu belirtmek istedim
-
adam furmark testi koymuş sıcaklık yazmıyor diger testte 60 derece gözüküyor ama kart %90 kullanılmış diye yazıyo testte 1080p de yapmış testi
şahsen 80 derecelerde çalışan kart almak istemem fiyatım tuzlu kabul satış şart diil zaten pazarlık olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 10 Mart 2024; 14:28:22 >______________________________
-
10900 son fiyattir satilmazsa kalicak
bu kart 50 dereceye kadar masaüstünde fan çalıştırmıyo artık sıcaklıgın nekadar iyi oldugunu hayal edin kart oyunda kendini masaüstünde sanıyor üstelik normal hızında
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
satildi 2x8
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X