Şimdi Ara

Xfx OC HD6850 Tekleme Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Joevin

ßu teklemeye çare olacak veya cevap verecek yokmu_?.Geçen arkadaşın palit gt9800 taktım ati driverini temızleyıp nvidianın güncel driverini kurdum.Benım karttan daha fazla fps verdi ve tekleme yapmadı.Bu demek oluyorkı sistemde sorun yok.Ekran kartında sorun war..Ekran kartını servise vermeyi düşünüyorum.Aceip fps düşüyor cıkıyor ve kasıyor:/

Dostum sen tüm parçalarını cıkartıp temizleyip tekrardan taksana bir baştan aşşagı ama başka bir driver kur dene ekran kartını test et
  • quote:

ßu teklemeye çare olacak veya cevap verecek yokmu_?.Geçen arkadaşın palit gt9800 taktım ati driverini temızleyıp nvidianın güncel driverini kurdum.Benım karttan daha fazla fps verdi ve tekleme yapmadı.Bu demek oluyorkı sistemde sorun yok.Ekran kartında sorun war..Ekran kartını servise vermeyi düşünüyorum.Aceip fps düşüyor cıkıyor ve kasıyor:/

hocam cevap vereck yokmu diyorsun önceki mesajımda yazdım zaten garantiye gönder diye
    hem cevap istiyorsun hemde cevapları okumuyorsun galiba sende biraz panik durumu var galiba
  • Bütün Ekran Kartı Sürücüsü Denemişsin Bende Sadece 11.10 Sürücüsü Tekleme Oluyor.

Kullandığım Sistem Amd 4200+ 2.2GHZ Ekran Kartı ATI 4650

Cod Black Ops Optimize Sorunu Var İlk Bölümlerde Çok Takılma Olurken 4-5 Bölüm Sonra Takılma Sorunu Kalkıyor.

Sorunumu Anlatayım
    Güncel Ekran Kartı Sürücü Kurdum Windows 7 Performans Testi Yaptım"Grafikler: Windows Aero İçin Masaüstü Grafikler Puanı 5.1'den 4.3'e Düştü. Bu Performans Önemli Olduğunu Düşünmeyin Çok Fark Yaratmıyor Demeyin ATI'den Korkacaksın Sağı Solu Belli Olmaz Ama Battlefield 3 Oyuna Girdim Nasıl Takıldı Anlatamam. Her İlerlediğimde Tek Tek Hareket Ediyor Sanki Sistemim Orgazm Modunda Girdiği Hissettim Sinirden Eski Sürücüye Geçiş Yaptım Sorun Kalmadı.
    HDD Sorun Var mı? Sıcaklıklar Durumu Nasıl HDTune Programı Yükleyip Health Sekmesine Tıklayın Bad Sector Var mı Diye Bi Kontrol Et.

Ekran Kartı Sürücü Değiştirdikten Sonra Sorun Devam Ediyorsa Son Olarak Anakartta Sorun Var Gibime Geldi Başka Model Anakartta Deneme İmkanın Varsa Deneyin Bide Bios Güncellemesi Yap Diyecem Sorun Düzelir mi Bilmiyorum.

• önerilerin için tşkr ederim.11.2 den 11.10 a kadar bütün driverleri denedim hep aynı teklemeler..Başlarda daha cok tekleme war.çevreyi,maplari,cisimleri yüklermiş gibi..Sonrasında teklemeler azalıyor ama yenı cisimleri görünce ani fps düşüşleri mesela 60 da sabit iken 40 lara felan inio.bu iniş ile kasma meydana geliyo..sonra tekrar 60 a cıkıyor..HDD de sorun olduğunu sanmıyorum.şu an ahci modunda calısıyor.Yani sata 3 olarak calısıyor HDtune test yaptım..Min 40,max 130 mb/sec..Healt sekmesınde 2 tane sarı reng de yazı war diğerleri normal..Isı sorununa gelıcek olursakk.işlemcim max 50 görüyor en ağır oyunlarda..ekran kartım ıse max 55 görüyor..anakart 38 i geçmıyor..Bios güncellemeyide denedim.ama son 2 güncel bios sorunlu bende 2 önceki biosu sorunsuz kullanıyorum..arkadaşın gt9800 ekran kartında bu kadar kasmıyor..:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

hocam cevap vereck yokmu diyorsun önceki mesajımda yazdım zaten garantiye gönder diye
    hem cevap istiyorsun hemde cevapları okumuyorsun galiba sende biraz panik durumu var galiba

Yahu.Servise ekran kartını tek olarak götürürsem 2 haftada zor gelır.Toplam sistemi götürmem gerenk.oda cok ağırr.neyse garantiye götürmekten baska care kalmadı.

• konuyu hortlatıcam ama :) sonuç nedir? Nedn diğerleri için sonucu yazmıyorsunuz ki bizde faydalanalım. konuyu baştan okuyorum sonuna gelince hayal kırıklığı yaşıyorum bu kaçıncı. nerde bu devlet :D benzer sorunlar yaşıyorum 6850 modeliyle hatta daha fazlasını ve mavi ekran bile alıyorum, aynı marka farklı model kart aldım sorunlar düzeldi ama servise göndereceğim sağlam diye gelir diye korkuyorum, cevap yazarsanız sevinirim ufkumuz açılsın...
  • Vaktim olmadığımdan pek uğraşmıyorm artık pc ile.uğraşmakta istemıyorm artık.sorun hala dewam edıyor.
  • Arkadaşım en garanti yöntem çıkar psu nu ekran kartını başka bi pc de dene.Ben olsam öyle yapardım.Kesin sonuç.
  • quote:

Vaktim olmadığımdan pek uğraşmıyorm artık pc ile.uğraşmakta istemıyorm artık.sorun hala dewam edıyor.

çok can sıkıcı üzüldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakacar

Arkadaşım en garanti yöntem çıkar psu nu ekran kartını başka bi pc de dene.Ben olsam öyle yapardım.Kesin sonuç.

benım sısteme yakın sıstem yok.psu ve ekran kartını arkadaşımın pc sine taksam bu sfer 2.6 ghz lık ıslemcı darboğaz yapıcak.arkadaşımın asus hd6850 ekran kartını taktım ondada aynı sorun.Sorun büyük ihtimal hdd yada anakart'da ama tam olarak hangisinde.dediğim gibi artık uğraşmak ıstemıyorm.Hdd fiyatları yüksek olduğu ıcın 1 tane daha alıp takamıyorm.
  • Kaçıncıya görüyorum xfx markasında bu problemi, nvidia ya mail attım geri bile dönmediler. Yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phanrisal

Kaçıncıya görüyorum xfx markasında bu problemi, nvidia ya mail attım geri bile dönmediler. Yazık.

benim durum xfx ıle ilgili değil.Arkadaşımın asus hd 68550 kartını taktım aynı sorun ondada war.sorunumun hdd anakart arasında olduğunu düşünüyorum.Bf3 de oyunda Saving yaparken takılıyor,Fraps'da video cekrken takılıyor.oyun oynarken arkadan birşey acınca anlık takılıyor.Bunlar benı hdd ye yöneltti.Ahci modunda format attım driveri Aygıt yöneticisinde gözüküyor Amd Sata kontroller die fakat değişen hiç birşey yok.....Akla gelebilecek herşeyi yaptım.Bilgisayarımı gördükçe parçalayasım gelıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

Bünyamin sen hala ordamısın ya :D gel yardım edeyim msn e

Ben artık pes ettim aticam cöpe kurtulucam.arkadaşlar konuyu hortlatıyor bende cevap vermemezlık olmasın dedım.
  • arkadaşlar ben his 6850 iceqx turbo modeliyle sorunlar yaşıyordum kartı garantiye göndermeye karar verdim, geçenler indirimdeyken eski kartım olan his ice 4670 aldım bütün sorunlarım gitti. hatta 6850, bütün değerler kapalıyken Battlefield 3 oynatmyırdu, 4670 le oyunun kendi seçimiyle (bazı ayarlar highde) akıcı bişekilde oynamaya başladım. ürünü vatan mağazasına götürdüm, denediğim herşeyide arıza tanımına yazdım. ben farklı hdd lerde denedim, format attım, virüs taramaları vs.. biosum güncel, denemediğim sürücü kalmıştır belki :) ama artık bunalmıştım. neyse servise gönderdiler. bakalım ne olacak sonucu inşallah buraya yazarım.

Birde nette araştırırken 6850 ile alakalı genel bi sorun olduğunu gördüm sanki, açıkcası soğudum karttan. doğru düzgün oyun oynamam, bi oynayasım tuttu hevesim kursağımda kaldı ama diğer kartla yola devam :)
  • Birde ekran mavi ekranla ilgisayar kendini resetliyordu. Mavi ekran hatası " atikmpag.sys " ne olduğunu bilmiyorum ama artık o hatayı görmüyorum ya şükür.

Bu arada yazmayı unuttum. Maksadım konuyu hortlatmak değil, olurya aynı sorunu yaşayan birine denk gelir konu, bi sonuca ulaşırsak yardımı olur diye yazmak istedim. Servisden gelecek sonucuda oyüzden daha sonra yazacağım. Maksadım msj kirliliği yapmak değil sadece belki birine faydası dokunur. Eğer farklı bir konu başlığı altında yazmam gerekirse konu açarım. affola..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erendiz001 -- 9 Şubat 2012; 4:13:37 >
  • mrb arkadaşlar, 8 şubatta yaşadığım sorunları ayrıntılı bir raporla garantiye gönderdiğim kartı, 20 şubatta yenisi geldi. Darısı diğer sorun yaşayan arkadaşların başına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erendiz001 -- 24 Şubat 2012; 8:03:42 >
  • Ramlerinizin timing'ini 7-7-7-20'ye ayarlayın.bad sector taraması yapan programla hhd'nizi tarayın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.