< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
XFX RX 6900XT 16.500 TL, RX 6800 13.000 TL!
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
3 monitör kullanmayı düşünen varsa almasın.
-
al benisi yok rtx 4000 serisi çıkınca daha düşecek fiyatlar
-
15 eylülde etherium madenciliği bitiyor 2.ci el zibiryon zaten kartla dolacak
-
6900XT 14 bin tlyi görmüştü, mining çökmüş ve yeni ekran kartları yoldayken bu fiyatlar bence fazla.
-
neden bitiyoki
-
1 yıldır pos geçiş yapacağız diye açıklama yapıyorlardı demekki gpularla üretimde gelecek görmediler
bitcoin sonra hacmi en büyük 2. kripto para belki değerini arttırmak istiyorlar
-
Almayın abi, fan boy değilim kesinlikle, ben amd ekran kartı kullanılırken kesinlikle performans falan hissetmiyorum, 6750 xt var sistemde ama kesinlikle tatmin etmiyor beni, keşke 3070 alsaydım..
ekleme: vaktinde r7 370 kullanmıştım o da aynı hissettirmişti.
ekleme2: kart zaman zaman 100 dereceyi görüyor, kapanmasın patlamasın zarar görmesin diye ara veriyorum veya oyunu kapatıyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glaitaht -- 6 Eylül 2022; 16:4:59 > -
işlemci nedir?
-
i5 11400
-
bence bu kartların hiç birine 5800x3d den başka işlemciler 1080p de performans verdiremez bende 3060ti kullandım 3070 taktım baya berbattı performansı çünkü 1080p
-
evde en az 10tane amd kart var 10 yıldan eski 6970 var ,şu amd de ısınan kartlar bi türlü denk gelmiyor bana 2018den kalma sapphire nitro+ rx580 boşta 35 yükte 70-75 arası macun-pad bile değiştirmedim satarken miningci sanmasınlar diye...
-
2k'da oynuyorum
-
Çare undervolt...
-
Etc kazarlar raven coin var kazilabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E ben undervolt yapıp kartın gücünü azaltacaksam neden 6750 aldım ki, 6700 zaten undervolt hali :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siz bi araştırın da ona göre hareket edin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X